Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazenowanyyyt

nauczyciele znów maja ferie

Polecane posty

" chodziło chyba o to że pielęgniarka to bardziej odpowiedzialny zawód niz nauczyciel a te kupy i ten zapach to dodatek do ich pracy " Co ja za to mogę, że się ludzie nie otrafią precyzyjnie "wypisać" ? :-P pozdrawiam rozumnych inaczej :-)

Gość przestańcie już
czy wy wiecie--------------------------dobrze piszesz, trzeba było zostać nauczycielem i mieć to wolne, a nie narzekać :)

Gość do do rewq
rewq :) daj spokoj haha sam widzisz za jakimi ludzmi tu piszesz spadamy stad :D

" ŻYCIE LUDZIKE A WYCHOWANIE CZŁOWIEKA... CO JEST BARDZIEJ ODPOWIEDZIALNE? " aleś ty GŁUPIA :-O kupa = życie ludzkie :classic_cool: no tak te twoje skróty myślowe :-P pozdrawiam i ... zostawiam nara

Gość do do rewq
od kup jest glen b :D :classic_cool:

Gość siostro basen

Gość tak z ciekawości
ile zarabia nauczyciel po około 7 latach pracy na pełny etat bez nadgodzin?

Gość do rewq
ośmieszasz sie troszke ;) 09:31 [zgłoś do usunięcia] rewq " ŻYCIE LUDZIKE A WYCHOWANIE CZŁOWIEKA... CO JEST BARDZIEJ ODPOWIEDZIALNE? " aleś ty GŁUPIA kupa = życie ludzkie no tak te twoje skróty myślowe pozdrawiam i ... zostawiam nara tak idż stąd lepiej, tępa, prosta idoiotko mam doś takich prostaków na dzis ;)

Gość siostro basen
powiem Ci ile zarabia po 15 na golym etacie 1400 na reke

Gość piszący do tej na r
dobra rada, nie wdawaj sie w dyskusję z debilką;) skoro dla niej uczenie gramatyki jest wazniejsze niż życie ludzkie , to naprawdę sam widzisz , że masz do czynienia z dzieciakiem, do tego ograniczonym umysłowo :O

Gość siostro basen
ale dlaczego prostak ? przeciez napisal co mysli i mial racje ale ty zdaje sie nie rozumiesz tego co piszesz :)

Gość sdfuisdgfdg
a wiecie, ze nauczycielski etat to 18 godz w tyg przepracowanych tylko

Gość siostro basen
tak wiemy i drugie tyle w domu do tego dochodza godziny spoleczne i tak dalej

Gość sdfuisdgfdg
jak by na to nie patrzec, zawod nauczyciel jest najbardziej uprzywilejowanym zawodem w polsce

Gość rewq w pomarańczach
" piszący do tej na r dobra rada, nie wdawaj sie w dyskusję z debilką skoro dla niej uczenie gramatyki jest wazniejsze niż życie ludzkie , to naprawdę sam widzisz , że masz do czynienia z dzieciakiem, do tego ograniczonym umysłowo " a gdzie on pisze że jest to ważniejsze? :-O czytaj ze zrozumieniem pieniaczko

Gość siostro basen
a ty to rewq ;) ech nieładnie tak samemu sobie odpisywać :D

Gość ffdsfdsfdsg
rewq nie pisze czarnym nickiem, dała dupy to teraz wspomaga sie pomaranczkami hahahahaah. no żałosna jesteś skarbie:) dzieciak !

Gość rewq w pomarańczach
a gdzie pisze do samego siebie ? :-P chyba do kogoś to pisałem

Gość przykro mi ale
dzisiaj zawod nauczyciela nie jest prestizem. kiedys nauczyciel to byl ktos, dzisiaj na nauczycieli ida ludzie, ktorzy chca miec duuzo wolnego, przyzwoita pensje i pracowac o polowe mniej, by po godzinach wyciagac potezna kase za korepetycje. Sama znam osobę, która w miesiac wyciaga 6000 na korkach. Bierze 100 zl/godzine, umie nauczyc, ale w szkole najzwyczajniej jej sie nie chce. Malo jest szkol, gdzie pracuja ludzie z powolaniem. Mnie juz nie boli to wolne. Tylko to, ze pracuja przez polowe mniej za 2 razy wieksza kase. I tak. Prawdopodobnie zrobie studia podyplomowe, zeby miec otwarta furtke do tego zawodu. Tez umiem uczyc.

Gość rewq w pomarańczach
matko boska :-) widzę że się już do każdej pierdoły przyczepicie i to jest własnie dziecinada Napisałem puste łby " rewq w pomarańczach " bo nie chce mi się juz logować a nazwa nika to przyznanie się że to ja . :-) rozmowa na kafe jednak dostarcza wiele śmiechu dzięki za poprawienie humoru :-) i nauczta się czytać ze zrozumieniem bo wasze mniemanie o własnej Enteligencji nie ma uzasadnienia w tym co piszecie :classic_cool:

Gość dorota54
18 godzin tygodniowo czyli 22 godziny powinien przepracowac jeszcze w domu zeby bylo sprawiedliwie. Nie narzekajcie bo nikt za was nie dokonal takiego wyboru

Gość tylko jedna osoba
tylko czytam nie zabieram glosu w dyskusji :O ale tylko jedna osoba zwrocila uwage na bardzo wazna rzecz lekarzY czy pielegniarki, gornikow czy hutnikow ucza NAUCZYCIELE ! kurwa ! NAUCZYCIELE ! ale zdaje sie ze jest to poza waszymi mozliwosciami myslowymi :O 🖐️

Gość do przykro mi
popieram Cię w 100 % chociaż jedna przyznajesz że nauczyciel to nie praca a lezenie plackiem! pewnie że idź uczyć! przynajmniej jesteś skromna a nie te nauczycieleczki , gdzie im mało i mało.

Gość 100 za godzine
to chyba astronomi na korkach uczy bzdury piszesz

Gość dgfgdgfdgfdgf
tylko jedna osoba tylko czytam nie zabieram glosu w dyskusji ale tylko jedna osoba zwrocila uwage na bardzo wazna rzecz lekarzY czy pielegniarki, gornikow czy hutnikow ucza NAUCZYCIELE ! k**wa ! NAUCZYCIELE ! ale zdaje sie ze jest to poza waszymi mozliwosciami myslowymi nooo teraz to pokazałaś klasę :D o boziuuu, płaczę ze smiechu. nauczyciel biologii nauczy cię byc lekarzem hahahahahaha

Gość przykro mi ale
niestety to nie sa bzdury. Dobrze patrz po ogloszeniach. Uczy matematyki, uczy dobrze i dlatego moze wybierac sobie klientele. Zgodnie z prawami ekonomii.

Gość tylko jedna osoba
nie wymienilem przedmiotu tylko zawod :) tak jak myslalem jest to nie do przeskoczenia dla ciebie a jesli juz mowa o biologi to jest potrzebna na medeycyne na jednym z pierwszych miejsc ale ty o tym nie mozxesz wiedziec

Gość fertyh
uuuu rewq podkuliła ogon i tera jest jej głupio :D no i po co sie wdajesz w dyskusje tępa pało? skoro nic mądrego nie wnosisz w nią? żałosna jestes