Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazenowanyyyt

nauczyciele znów maja ferie

Polecane posty

Gość tylko jedna osoba
dgfgdgfdgfdgf--> przepraszam zapomnialem dodac ze to post kierowany do ciebie :) biologia- medycyna :) zapamietaj to na cale zycie

Gość do tylko jedna osoba
tak ok biologia potrzebna! ale czy nauczyciel biologii nauczy cie zawodu lekarza?? tak? uuuu to ja się od dziś boje lekarzy

Gość 65 to nie 100
a 60 minut to nie godzina lekcyjna

Gość tylko jedna osoba
sorry na poczatku myslalem ze nie rozumiesz ale Ty jestes poprostu tepa :O

Gość przykro mi ale
Dobrze, uściślę. Bierze 100 zl za godzinę zegarową. Możesz wierzyć lub nie. Może ceny teraz opadły. Korepetycje to potężne podziemie, gigantyczny biznes, z którego umówmy się niewiele osób płaci podatki. Ale logicznie rzecz biorąc każdy jest kowalem swego losu, dlatego nie mam niczego za złe przedsiębiorczym ludziom.

Gość tylko jedna osoba
ty jestes jedna z tych co mysli ze na uczelni jest przedmiot lekarz :D

Gość ludzie o czym wy w ogóle
piszecie :D poczytajcie się, a sami się uśmiejecie... hmmm biolog nie pomaga w dostaniu sie na studia medyczne? no nie mogę :D super teoria a potem studia i znowu nauczyciele i tam tez jest biologia, ale yhyhyh co ona ma do rzeczy w sumie :D otwarte drogi macie idźcie się uczyc na nauczycieli i po sprawie jesooo

Gość 65 to nie 100
moge wierzyc lub nie ? wiec nie wierze

Gość teeee tylko jedna osoba
wiesz co to za dziedzina nauki biologia? chyba nie bardzo ;) na medycynie ważna jest też chemia a nawet fizyka ;) gdzyby nauczyciel biologii nauczył mnie zawodu lekarza to sam chyba byłby lekarzem i zarabiał tera dużo kasy :D Leczenia nauczą cie nie nauczyciele którzy teraz mają ferie ale profesorzy którzy dużo pracowali na ten tytuł, to nie są zwykli nauczycieel, którzy na lekcjach , kazą ci poczytac książkę i napisać z niej sprawdzian, to nie nauka :) ale co ja będę rozmawiać z mało inteligentnymi, patałachami, żegnam

Gość tylko jedna osoba
teeee tylko jedna osoba ---lekarzem to ty nigdy nie bedziesz :) dla chetnych google polecam biologia na pierwszym miejscy wymieniana a co za tym idzie potrzebny jest nauczyciel biologii :)

Gość dajcie spokojjjj
odbiegacie od tematu!

Gość tylko jedna osoba
ta rozmowa nie ma sensu 🖐️

Gość dajcie spokojjjj
tylko jedna osoba - moze i nie bedzie lekarzem ;) ale ty nawet nie wiesz czego taki lekarz się uczy, więc to raczej tobie przyda się troszke wiedzy na ten temat, wtedy wróc i dyskutuj na pozimie ;) bo teraz sama pokazujesz jakie masz braki w myśleniu i w wiedzy. Pewnie i tego nie zrozumiesz, ale to już szczegół.

Gość tempakuuuu
10:06 [zgłoś do usunięcia] tylko jedna osoba ty jestes jedna z tych co mysli ze na uczelni jest przedmiot lekarz a gdzie ja napisalem że jest taki przedmiot? nie wyszukuj coś czego nie ma :) Mało wiesz na dany temat a się rzucasz i wymyslasz teksty które tu nie były pisane. Masz cos z mózgiem? jakieś porażenie? Ja wiem , że teraz chcesz wybrnac z idiotyczneji sytuacji, w która sama się wpedziłaś . i znów widzimy jak NAUCZYCIELE cIE UCZYLI W SZKOLE

Gość tylko jedna osoba
moze i nie wiem czego uczy sie lekarz bo jestem fizykiem chcialem tylko wykazac ze nauczyciel jest potrzebny w ksztaltowaniu nowego lekarza jak i kazdego innego zawodu. ktos zapytal na co nauczyciel biologi lekarzowi ? wiec podpowiedzialem ze ten przedmiot jest jednym z wazniejszych czy to co napisalem swiadczy o moim niskim poziomie ? jesli jest za niski na kafe to bardzo przepraszam juz sie nie wypowiadam 🖐️

Gość łojtajej
6000 zł z samych korepetycji, dobre:D:D Nawet gdyby dostawała 100 zł za 60 minut, to: 6000/100=60 - tyle godzin korepetycji musiałaby udzielać/m-c. 60/ 28 (4 tygodnie * 7 dni) = 2,14 Ergo - musiałaby udzielać 2-3 godzin korepetycji CODZIENNIE!!! Jest to średnio wykonalne, bo: 1. Nie sądzę, żeby ktokolwiek fizycznie był w stanie normalnie pracować, zajmować się domem, doształcać i jeszcze KAŻDEGO dnia poświęcać 2-3 godziny na udzielanie korepetycji; 2. Nie sądzę, żeby miala aż tylu uczniów do dokształcenia; nie sądzę także, żeby było ich kilku i przychodzili za zmianę co drugi, trzeci dzień - starzy by finansowo nie wyrobili przy takich stawkach z kosmosu - zwłaszcza, że studenci dużo gorsi nie są a bioą 20/30 zł/h.

Gość tylko jedna osoba
pisze sie tępakuuuu ;)

Gość zazenowanyyyt
ale mam z was ubaw :D rzuciłem temat od niechcenia a tu taka dysputa :D zazdrosne polaczki, wsicbkie i bezmózgie zwłaszcza rewq i jedna osoba :) nie zawiedłyście mnie :classic_cool: wiedziałaem że tak będzie. pa

Gość wiemy ze masz
ubaw :) twoj glupkowaty smiech sychac nawet na erotycznym i na dietach :classic_cool:

Gość nie mnie
o matko ja chyba padnę !:D

Gość rany człowieku
ZAWIEDŁYŚCIE - KOSZMAR PISOWNI POLSKIEJ I UBAW PO PACHY

Gość wiemy ze masz
:D jak widac teraz my mozemy sie posmiac :D

Gość wiemy ze masz
i mam kurwa nadzieje ze nie jest polaczkiem bo wstyd przynosi :D

Gość a ja tam wierze
etacik cztery godziny dziennie i nie da rady pracowac jeszcze 2-3? kolezanko, chyba jestes bardzo leniwa. Znam ludzi, ktorzy po 8 godzinach pracy ida do kolejnej i wytrzymuja.

Gość do rany człowieku
:D co jeden to lepszy kretyn, próbuje zabłysnąć a efekt jest taki że można się tylko posmiać z ciebie (pewnie na zywo mordy byś nawet nie otworzyła, z obawy przed kompromitacją) :D co takiego dziwnego widzisz w słowie zawiodłyście? bo ja uważam że jest poprawne, za to twoja uwaga dosc debilna ...zawiedłyście hahaha

Gość kartaczka777
Ale macie problem. Chyba najgorsza nasza wada to zaglądanie do cudzej kieszeni, a raczej pensji. Co mnie obchodzi ile zarabia prawnik, lekarz , nauczyciel czy pielęgniarka. Każdy miał prawo wyboru.Niestety, jesteśmy zawistni i zazdrośni.

Gość zazenowanyyyt
no własnie nie jestem tępym polaczkiem, jak wy ! śmiac mi się z was chce :D żałosne społeczenstwo, brak kultury i mózgu :)))) każdemu dokopujecie, udajecie ze jesteści mądrzejsi od porzednika, zero w was skromności i przyzwoitości o inteligencji nie wspomne :O ja uciekam, nie mam z takimi prostaczkami o czy rozmawiać.

Gość e kadrowa w oświacie
Każdy zawód ma swoje plusy i minusy i do każdego trzeba mieć zamiłowanie, żeby dobrze go wykonywać. I nauczycieli rozumiem /choć też pracuję w szkole ale 40 godz. tyg., bez wakacji, ferii, świąt/, nie każdy wytrzymałby z taką młodzieżą jaka teraz jest w gimnazjum czy szkołach średnich, to nie 15 lat temu, że co n-l powiedział tak miało być. Dziś mamy skutki wychowania bezstresowego w domu. I choć w ferie, wakacje i w okresie świątecznym szkoła pusta, to lubię chodzić do pracy, bo lubię swoja pracę i chcę ja wykonywać jak najlepiej potrafię. Gdyby tak każdy podchodził do tematu pracy wszystkim żyłoby się łatwiej. Pozdrawiam.

Gość ciekawe ile
za godz dostaje nauczyciel

Gość dsffsdfds
50 zł za 45 minut