Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje dzieci

Czy leżaczki się sprawdzają?

Polecane posty

Gość moje dzieci

Macie leżaczki dla swoich dzieci? Kiedy ich używacie? Warto kupić czy kasa wyrzucona w błoto?

Gość annabella25
u mnie 8 cud świata od urodzenia teraz maja po 8 miesięcy wiec sprzedaje bo wola siedzieć na podłodze, jeszcze uyzwam ale sporadycznie sa tacy ruchliwi ze w miejscu nie usiedzą ale polecam

Gość Marcelineczka
U nas sie sprawdził lezaczek w przypadku obojga dzieci. Ja w nim równiez karmiłam. tylko wybierz odpowiedni, nie jakies pitu pitu co starczy na 3 m-ce, bo wtedy przeklniesz ten pomysł

Gość moje dzieci
Dziewczyny ja jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem więc wiele rzeczy sobie tylko wyobrażam. I tak jest z leżaczkiem. Wyobrażam sobie, że mogę go postawić w kuchni w czasie np. gotowania, żeby mieć dziecię na oku. Ale nie wiem czy to dobrze widzę:) Powiedzcie kiedy używałyście tych leżaczków. I jakie leżaczki warto kupić? Jakie Wy miałyście? Jakie polecacie?

ja kładlam malego na keżaczek jak gotowałm sprzatąłm zabierałąm w gosci jak chcaił spac to spał w nim miałm go na oku

bez leżaczka nie wyobrażam sobie żeby coś w domu zrobić! Gotuje obiad - dziecko w kuchni w leżaczku trochę się mi przygląda, trochę się bawi grzechotkami. Sprzątam, piorę, ćwiczę - dziecko obok w leżaczku. Gdyby nie leżaczek to nie wiem jak bym się zorganizowała - samo w łóżeczku nie poleży dłużej niż 10 minut.

Gość moje dzieci
A jakie polecacie? Jakie macie? Jakich nie kupować?

Na allegro widzialam,ze duża popularnoscia ciesza sie te fisher price z którym można poźniej zrobić krzesełko dla wiekszego dziecka,polecacie ten leżaczek?

Gość moje dzieci
No właśnie widziałam szał na allegro na te leżaczki. I na niego się czaję:)

Gość fdgh
chwała wynalazcy leżaczka:) ja mam FP - polecam!

Gość annabella25
wcale nie tkaie super ja takie mam i co maja 8 miesiecy i sprzedaje ale jak tam chcecie u nas do 8 miesiecy lezaczki 8 cud swiata a teraz to juz mali dziekuja a jak bedzie potzrba kupie im stolik mamut i ikei i krzeselka a lezaczki sprzedaje

Gość kuka9033
ja tez mam go zamiar kupic

Gość annabella25
jamialam lezaczko bujaczek z Fishera z wibracjami polecam

Gryzelda wlasnie o taki mi chodziło :) tez sie zastanawaima nad jego kupnem,no chyba ze wpadnie mi w oko cos lepszego

Gość ewik81
Radzę kupić właśnie taki do 18 kg. Ja taki mam ale powiem że można by było się obejść. Moje dziecko owszem lubiało ale na chwilę. Później w nim karmiłam ale krótko bo jak poczuła co znaczy krzesełko to nie chciała leżaczka. Ale polecam, ja miałam jakiś taki za 100 zł z przesyłką bezfirmowy.

Gość my mieliśmy
ten z 1 linku FP i sie sprawdził. teraz mam zamiar kupiś ten z drugiego linku z plastikowymi płozami bo chyba lepiej będzie spełniał rolę fotelika dla starszego dziecka.

Gość my mieliśmy
no właśnie, tylko te bezfirmowe sa do ok 6 m-cy (np taki jak z linku myszki)

polecam ten co ma Gryzelda - swoją drogą pozdrawiam;) moje klonice uwielbiały - oddałam koledze też ma dwie sztuki i też ułatwia im to życie.

Ja mam dokladnie ten: http://allegro.pl/item880639819_bright_stars_lezaczek_dla_niemowlat_zwierzatka.html dostalam to po znajomej. Jest super!!!!! Uzywam jeszcze maty edukacyjnej i lozeczka, kiedy musze zrobic cos sama. Lezaczek przydaje mi sie w kuchni albo kiedy jezdzimy do rodziny. Dodam ze moja corka ma 4 miesiace i od samego poczatku mamy ten lezak. Pamietam tylko aby dziennie nie za dlugo w nim siedziala, dlatego najwiecej czasu spedza lezac.

Gość molinezja80
ja najpierw pożyczyłam od koleżanki na tydzień żeby sprawdzić i się nie sprawdził więc nie kupiłam mały nie chciał w nim siedzieć miał 4 miesiące nie poleca się tych leżaczków od urodzenia tylko od 3 miesiąca i moja koleżanka od której pożyczyłam ten leżaczek dostała burę od środowiskowej bo akurat przyszła jak jej mała była w leżaczku.

sory ale w pl wszystko jest na nie lezaczki na nie skoczki na nie, modyfikowane na nie gotowe obiadki na nie, a tu pytalam pediatry to mowi czemu nie tylko nie przesadzac z czasem np w skoczku z FP, ale lezaczek od urodzenia i na 100% nie szkodzi