Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia90

Jestem puszyta! nie wstydzę się tego!

Polecane posty

Gość Kasia90

Kobitki i faceci, czy lubicie okrągłe kobiety/,mężczyzn? Może sami jesteście więksi?:) Czuję się wspaniale w swoim ciele, mam narzeczonego i co najśmieszniejsze, nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania:)! Nie mam zamiaru chudnąć dla kogoś, tak mi dobrze:) Zapraszam do obrad:)

Gość dajmidajna
Bo on jest daremny, on z nią - Boże - o czym tu rozmawiać? O religii? O polityce? O czymkolwiek NORMALNYM? No nie wiadomo. Możeby sie nawet popłakała i go przeżyła , ale musiałaby by być w depseracji, że chce wypływnąć znów itepe. I też wyglądałaby strasznie bo w sumie ma normalną rodzinę i tyle. No nie wiem... wszystko daremne. Zostaje mu irlandzka jakaś z parlamentu i już. Albo nauka francuskiego jak chce coś z modą bo to taki obieżyświat - takiego z siebie zrobił... trampa jakiegoś Nie wiem - kogo to obchodzi normalnego - nikogo przecież

Gość Kasia90
moment skoczę po kubełek KFC

jedni lepiej wyglądają jako wygłodzeni, innym do twarzy z kilkoma kilogramami więcej. ja jestem grubokoścista i raczej kawał baby, ale lepiej mi jak jestem wygłodzona, bo i tak kości mam grube. beee

Gość dajmidajna
Jordan ma Oskara za scenariusz a się nie dał Farelowi. A Niemcy ale mają Oskarów. A zwłaszcza ci , którzy przyjechali. A i tak Wajda jest wazniejszy niż Jordan. Bo z innej kultury - tak jakby z Rosji. I jeszcze nakręcił Katyń, a to historia. A farel? On i tak niczego już nie nakręci - najważniejsze, że zarobi i to wszystko. Tak uważają. I na koniec się zapije. Jak prawdziwy Irlandczyk hahaha - i tak z niego leją. Ale nie wszyscy są tam tacy - na szczęście. To jest zero, ale inni są lepsi. I ogólnie im szybciej sie zapije tym lepiej. I koniec

Gość
Skoro czujesz się wspaniale....

Gość Kasia90
Czekam na odpowiedzi ludzi, którzy być może chcą porozmawiać na ten temat żeby się podbudować:))) Ciągle, polityka, wylana zupa, co zrobić, a tak po prostu porozmawiać to już nie można?

Gość Kasia90
Właśnie wszamałam cały kubeł KFC idę po chleb bo zgłodniałam.

Gość
Ile masz wzrostu i ile ważysz?

Gość dajmidajna
ja jestem gruba :(

Gość hjhbknh
a ja jestem obrzydliwie chuda i niby tpo do mnie pasuje, ale zle mi z tym i mam komplex i chuj !!!

Gość Kasia90
Tak ołówkowa Daisy :) Masz rację:) Proponuje spojrzeć na swój nick, następnie raz jeszcze przeczytać mój post, ponownie spojrzeć na nick, ewentualnie porównać z moim, i ewentualnie wtedy stwierdzać kto ma problemy z głową:) mówi samo przez się. Hehe, pozdrawiam Cię serdecznie:)

Gość Nouri Fusion
To wazne ze czujesz sie dobrze ze soba. Moje zdanie nt puszystych -kobieta do pewnego rozmiaru, wysoka pulchniejsza wyglada ladnie, ale kiedy nosi rozmiar 56 a ma 160 wzrostu to wybaczcie, ale to jest po prostu nieatrakcyjny grubas;/

Gość Kasia90
BMI mam 40 czyli lekko puszysta :)

no, też zależy od twojego samopoczucia, jak się dobrze z tym czujesz to i ładniej wygladasz. osobiscie wolałabym być wygłodzona, bo wówczas mi lepiej na sercu, ale nie jestem, gruba też nie, raczej masywna, od podmuchu wiatru nie upadnę. problem w tym, że nawet jak już schudne, to i tak nie będe drobna, bo ma grube kości. cóż taki typ. przepraszam za błędy ale nie chce mi się ich poprawiać

Gość hello heelo
Czesc kasia, jak to robisz ze jestes z siebie zadowolona? Ja jestem gruba i czuje sie z tym zle :( bardzo zle :(

Gość Kasia90
Zwyczajnie wypijam 6 piw w weekend :)

Gość hello heelo
zdradz mi tajemnice jak ty to robisz? wiem, ze grunt to kochac siebie i akceptowac wtedy inaczej nas otoczenie odbiera. ja jestem gruba przez co mam kompleksy i odpycham od siebie ludz, bo ciagle marudze, narzekam, wsstydze sie itp

Gość Kasia90
Moje bmi to : 27.7 Nie wiem czemu jakoś dziwnie reagujecie na ten temat:) Wszystkie jesteśmy piękne:), nie istotne czy szczupłe, czy okrągłe:))

Gość
Wpieprzasz aż się uszy trzęsą i jesteś z tego zadowolona? :o

Gość Kasia90
13:05 - MASZ POCZUCIE HUMORU:)

Gość Kasia90
Na osiedlu mam przezwisko głodzilla :)

Gość hello heelo
ja to nawet nie wiem jakie mam bmi, boje sie policzyc. dziekuje autorko ze mnie zlałas. pisze zyczliwie przynajmniej, ale jak wolisz sie przekomarzac :(