Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia90

Jestem puszyta! nie wstydzę się tego!

Polecane posty

Gość moje BMI
wymosi 31 a czuje sie fatalnie z tym. :(

Gość hello heelo
moje BMI a probowalas sie odchudzic?

Gość Kasia90
Wystąpię w nowej edycji mam talent. Potrafię zmiażdżyć fałdą brzuszną pełną puszkę coca-coli.

Gość moje BMI
jestem uzależniona od podjadania. i stasznie leniwa. i tak brnę coraz dalej

Gość hello heelo
kasia90 zaczernij sie

Gość hello heelo
moje BMI A wiesz ze to moze byc na tle psychicznym?

Gość Kasia90
hello heelo - po prostu, taka jestem, zawsze taka byłam, i nie zamierzam być inna:) ... Kasia90 nr2 masz zajebiste poczucie humoru:)) Potrzebujesz pomocy?:) Czekam na to aż się nam zwierzysz biedne dzieciątko, pokrzywdzone przez los, jestem otwarta jeśli chodzi i pomoc utrapionym jestem wolontariuszką w hospicjum dla ludzi z rakiem,dla małych dzieci oraz wolontariuszką w schronisku dla bezdomnych zwierząt, mało tego tańczę, no może nie zawodowo, ale od 2 lat w grupie tanecznej hip-hopowej, więc może będę mogła Ci jakoś pomóc?...

Gość moje BMI
w jakim sensie na tle psychicznym?

Gość Kasia90
skończyły mi się pomysły na podszywy.

Gość hello heelo
no normalnie. zajadasz glod emocjonalny. bo jesli jesz w momencie kiedy nie czujesz glodu fizycznego to cos z psycha niestety

Gość moje BMI
no w sumie coś w tym musi być. czasami czuje się nawet bardzo najedzona ale muszę coś skubnąć. ale postanowiłam wsiąść się za siebie. zamówiłam bieżnie która pochłonęła mi dwie wypłaty. musi coś z tego wyjść.

Gość Kasia90
Kochana Ty moja, spróbuj ładnie ułożyć włosy, iść na solarium, zawsze ładnie pachnij balsamem, perfumami, tak jak ja to robię, a potem popatrz w tramwaju, autobusie, w sklepie, na inne nie koniecznie ważne jest to czy grube czy chude kobiety, zobacz jak wiele jest ich nie zadbanych, moim zdaniem to jest bardzo ważne, bo jeśli będziesz zadbaną kobietą, to będziesz bardzo pewnie stąpać po ziemi:) uwież mi:))

Gość Kasia90
To jak już wsiądziesz za siebie to również się weź. Piszemy wziąć a nie wsiąść :D

Gość moje BMI
oo przepraszam. to tylko literówka :)

Gość hello heelo
moje BMI bierznia bierznia, ale po co sie meczyc i uzywac samokontroli i silnej woli, jak mozna isc na psychoterapie?

Gość moje BMI
tylko że jak źle sie czuje w swoim ciele to makijaż i fryzura nie pomoże, nawet jak ktoś sie ogląda to mnie sie wydaje że dlatego że jestem tłusta.

Gość moje BMI
psychoterapia? myslisz że w moim przypadku jest już potrzebna?

Gość Kasia90
Kasiu90 nr.2, załóż swojego posta: Powkurwiajmy się razem, zaproś chętnych, i się powkurwiajcie:) Na zdrówko wam, a jeśli nie masz z sobą co zrobić, proponuję iść na jakiś wolontariat? balety? przynajmniej nie będziesz "zatruwało" życia, i miłych pogaduszek innym:)

Gość Kasia90
Kochana! żadna psychoterapia nie jest Ci potrzebna! Na prawdę! Źle się czujesz w swoim ciele, ponieważ nie chcesz go zaakceptować, powiedz mi masz partnera?, dzieci? Ile masz lat?

moje BMI= 22... bardzo mi z tym źle bo mam dużo w biodrach i talii i nie mogę zrzucić:(

Gość hello heelo
czy z toba to juz tak zle? a czy trzeba czekac jak juz bedzie zle? im wczesniej tym lepiej, a to naprawde pomaga. ja siedze w jeszcze gorszym gownie niz wy dziewczyny i mi pomaga. teraz jedynie wlasnie przez moja chorobe nie moge schudnac. musze jesc normalnie i trzymac wage. niestety :( dopiero za rok najwczesniej podejme trud odchudzania pod opieka dietetyka. bez terapii nie rozwiazalabym problemu z nadmiernym jedzeniem

Gość moje BMI
mam męża, mam półtora roczne dziecko i 25 lat. jestem na urlopie wychowawczym. i jem, jem ,jem

Gość hello heelo
No wlasnie tym bardziej jak siebie nie akceptuje, jest jej zle to to sprawa dla psychologa.

Gość człowiek powinien pracować
nad sobą a nie twierdzić że jest dobrze tak jak jest :)

Gość człowiek powinien pracować
bmi do 25 jest normalne , tyle że trzeba się trochę gimnastykować aby mieć zgrabną figurę , nożyce , skłony itp.

Gość Kasia90
Ale wiesz dlaczego tak jest? Wspaniałość bycia mamą, jesteś na pewno cudną kobietą, i całą uwagę poświęcasz dziecku, i na prawdę z całego serducha proponuje Ci: Na początek: Za każde wstawione pranie, lub włączoną mikrofalówkę wrzuć do puszki złotóweczkę, poczekaj około miesiąca, wyciągnij tą forsę i zrób sobie dzień gospodarczy:) 1. Staranny makijaż z rana, wypachniona, wybalsamowana, umalowana, z ułożonymi włosami przejdź do punktu numer 2 2. Codziennie stań taka przed lustrem i powiedz do siebie kilka razy " jestem kobieca i piękna" - pomaga na 100% 3. Ubierz ładnie dziecko, i pójdźcie na spacer do centrum handlowego, i kupcie coś co sprawia wam przyjemność, sprawcie małą niespodziankę tatusiowi, kup ładny sexowny strój, by wieczorem zaszyć męża. 4. Wróć do domu, usiądź na fotelu, zrób sobie kawę, i wszystko inne co należy zrobić w domu 5. Połóż dziecko, i poczekaj na męża:)) GWARANTUJE że poczujesz się mega sexownie!

Gość hello heelo
Kasia90- Ty sie dobrze czujesz ze swoja waga i bardzo dobrze. ale niech moje BMI sama podejmie decyzje, czy chce siebie taka zaakceptowac czy schudnąć. Bo nie ma w tym nic nienormalnego i zlego ze chce ktos byc szczuply.(nie wychudzony tylko normalny) moje BMI decyzja oczywiscie nalezy do Ciebie. Ja Ci tylko sugeruje, ze bedzie Ci o wiele wiele prosciej. Dieta, ćwiczenia -OK bez tego ani rusz, jednak ile musisz w to wlozyc silnej woli, zeby nie podjadac mimo ze nie czujesz glodu, bedzie ciagnelo i korcilo. A psycholog odkryje prawdziwa przyczyne tego co powoduje ze jesz i ja wyeliminuje! To spoleczenstwo jest tak na duza skale przekonane, ze jak gruba to sie objada, ze lakomczuch, ze nie ma silnej woli.. Nie prawda! Te wszystkie szczuple osoby wcale nie musza wielkiego trudu wkladac w trzymaniu diety (co widac po ich wypowiedziach czesto) Ty z kolei musialabys podjac ogramna walke z cialem i glowa.. ogromny trud.. poklady koncentracji, silnej woli i samo kontroli. To juz wskazuje ze rownowaga jest zachwiana.. oni moga od tak byc szczupli, Ty musisz wiele wysilku to wsadzic i tak pewnie bedzie do konca zycia... SAMOKONTROLA I WYRZUTY SUMIENIA. Pytanie po co? Nie lepiej uzyskac normalnosc jak pozostali? Wtedy nie bedziesz odczuwac potrzeby jedzenia, bedziesz tylko zaspokajac glod fizyczny i podjadanie bez odczuwania tego fizycznego glodu bedzie cie odpychac, bedzie niepotrzebny

Gość moje BMI
Kasia90 dziękuję za radę. super taki dzien i codziennie bym tak chciala. owszem poczuję sie seksownie, ale tylko chwilę. bardziej przemawia do mnie wypowiedź hello heelo. Tylko troche nie wierze w te wszystkie terapie. zaczęłam chodzić na jedną i abo mi sie kiepski psycholog trafił albo nie wiem

Gość Kasia90
To dlaczego nie będziesz robiła tak codziennie? Po czasie do tego przywykniesz, i będzie to dla Ciebie tak normalne jak i dla mnie:)