Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia90

Jestem puszyta! nie wstydzę się tego!

Polecane posty

Gość moje BMI
bo nie mam sil, nie chce mi sie, bo uważam że nie ma sensu... kółko sie zamyka

Gość Kasia90
Ale spróbować każdy może, na pewno nie będziesz miała sił walczyć z dietą, jak nie nie chcesz zabrać się za coś tak prostego...

Gość moje BMI
Kasia, mieszkasz w mieście?

Gość do mnie raz
próbowała się dobierać gruba z małymi cyckami, do dzisiaj jak pomysle, to mi sie rzygac chce bleeee

Gość noi dobrze
I bardzo dobrze Kasiu90,że jesteś puszysta,ja tez takie laseczki lubie i nie przejmuj się szczekaniem anorektyczek i iinnych suchych wieszaków.Wolę puszystą panienkę niż kościotrupa.

Gość moje BMI
hehe, przynajmniej mam cycki :)

Gość Kasia90
MArio daruj sobie, nie podobają Ci się kobiety takie jak my, to swoje uwagi schowaj sobie głęboko w dupsko, i czep się tramwaja, nienawidzę jak ktoś kogo krytykuje! Krytyk się kurwa znalazł. Jeśli Ty patrzysz w życiu tylko na to jak Cię ktoś odbiera, to gratuluję pomysłu na życie! Zginiesz w tłumie jak mysz w kanałach! Tak z miasta, przecież nie ze wsi hihi

Gość moje BMI
a masz cos do ludzi ze wsi czy jak?

Gość do tego jedno
jedno udo miała takie jak dwa moje, a sam ważę 90 kg, więc cudem udało mi się uniknąć zgniecenia przez tego tucznika

Gość Kasia90
absolutnie nie:)

Gość a ogólnie to
najłatwiej się zapaść i trąbić naokoło, jakim to się jest nowoczesnym, bo się akceptuje własne ciało. Większość grubych, których znam, to mają nieuleczalną kontuzję kolana i nie mogą biegać, przynajmniej tak twierdzą. Zresztą opychanie się tłuszczami też lezy u podstaw takiej sytuacji, ale nie, oni mało jedza, NIC Z NICZEGO SIE NIE BIERZE!!!

Gość moje BMI
mam nadzieje. właśnie ja mieszkam na wsi. i dlatego mam inaczej. w mieście nie wyszłabym raczej nieumalowana i zaniedbana. w pięć minut mozna być w jakimś fajnym miejscu.

Gość Kasia90
A miałeś kiedyś do czynienia z grubą kobietą, ale zadbaną? Pachnącą, z zadbanym nie popękanym ciałem, atrakcyjną? Czy znów ktoś tu się stereotypem posługuje niezadbanych, śmierdzących, bab?

Gość mi nie chodzi o
dyskryminowanie, ale otyłość jest niezdrowa, osoba, która jest gruba w wieku lat 20, to w wieku lat 40, jak nic nie zacznie ze sobą robic, to nie podniesie się z łóżka. Ta na imprezie może i byla pachnaca i zadbana, ale raz mój gust, dwa pijana atakujące, trzy to obawa o moje życie, zerwałem kontakt z organizatorem tej domowki, nie chce znac kogos, kto chcial mnie doprowadzic do smierci :P

Gość Kasia90
No to nie wiem co Ty masz człowieku do ludzi naszego pokroju. Nie otaczaj się ich towarzystwem, my nie będziemy cierpieć z tego powodu, a Ty nie będziesz miał powodu do bulwersowania się.

a z jakiego miasta jestes moje BMI? Warszawa? To Ci cos dobrego moge polecic

Gość moje BMI
nie mieszkam w mieście, a już na pewno nie w pobliżu Warszawy.

Gość zresztą od zarania
świata natura w wielu przypadkach wytworzyła złotą proporcję, można to odniesc takze do budowy ciala ludzkiego i wcale nie chodzi o to, zeby przy danej dlugosci reki, noga miala dlugosc taka, zeby ich iloraz dawal okreslona liczbe, ale pewne przyblizenie. Odchodzac od twarzy, bo to kazdy rozne mordy ma, ja uwazam, ze pociag do grubych kobiet, to jedna z wielu -filii, a nie rzecz gustu :)

Gość miastowy
kobiety puszyste są o wiele bardziej atrakcyjne seksualnie od wieszaków ,Kaśka nie przejmuj się chamskimi obszymurkami!

Gość moje BMI
że ktoś mnie pokochał to według ciebie tylko zboczenie? wielkie dzięki

Gość i jeszcze dalej
z perspektywy bialego, to dla mnie nie ma znaczenia czy ktos jest czarny, Żyd, Indianin, czy tak dalej, bo taki sie czlowiek rodzi, ale ludzie otyli z reguly sami sa sobie winni, bo sie upasli i nie chce im sie cwiczyc :)

Gość dgdfgdfg
ja tez jestem puszysta ale ja się wstydzę tego :( poprostu zajadam swój stres :( czuje sie źle gdy wylewa mi się ze spodni, mam fałdy na plecach, grube nogi :((((

Gość Kasia90
To źle Ci się wydaje, Ty nie lubisz, ale jest grupa osób która na prawdę lubi, pamiętaj że zawsze masz jeden głos a innych jest jeszcze cała masa. Rozumiem jak ktoś jest tak bardzo otyły, że ma problem z chodzeniem, nie może podnieść się z łóżka, ale my tu nie mówimy o schorzeniach tylko o pulchności:), mi jest z tym dobrze, bo jestem optymistyczną sangwiniczką, i lata mi jak ktoś mi prawi złośliwe komentarze, nie muszę się nikomu innemu podobać, ważne że podobam się sobie, mojemu narzeczonemu, i jestem w 1000% akceptowana przez moich znajomych, jestem zdrowa jak ryc (regularnie przeprowadzam badania), uważam że jestem dość atrakcyjną kobietą, to czemu mam się odchudzać? Bo co? Bo ktoś mi tak na kafeterii napisał? Musiałabym przejść jakiś ciężki wypadek, albo zgłupieć do reszty xD

Gość biegać skakać
pływać, mniej jeść, lepsza baba z nogami piłkarza niż z parówonogami :)

Gość zbigi
Ciała kochanbego nigdy zadużo.

Gość jeszcze należy rozróżnić
kobietę obfitą, kobietą dużą, kobietę z lekkim brzuszkiem, od grubasa, 3 pierwsze są spoko, ale gruba nie jest spoko, szczególnie taka z małymi cyckami, ktora mnie atakowala na imprezie, nogi jak filary od wiaduktu :) Trzeba odwiedzic terapeutę :D

Gość Kasia90
ojj musisz mussssisz:) Wujek google zna wiele wnstytucji, proponuję czegoś poszukać. wstaw swoje zdjęcie, pooceniamy Cię:) Powiemy co jest w Tobie chorobliwego:)

Gość Kasia90
Jest ładna, ale nie potrafi się ubrać, zwłaszcza do tego typu zdjęć, ale wielki plusior dla niej że się odważyła :)

Kasia90-masz calkowita racje.Kiedy non stop katowalam sie dietami i na kazym kroku myslalam tylko o moich dodatkowych kg czulam sie niewarosciowa,wiecej jadlam,nie chcialo mi sie zadbac o siebie bo mysli skupialam tylko na moich faldkach.I kiedys powiedzialam dosc.Nie wszystkim dane jest byc super modelkami i nigdy nie bede drobna chocby nie wiem co(geny):)Zaczelam skupiac sie na dbaniu o fryzure,ladny makijaz,zaczelam bardziej kolorowo sie ubierac.I tak to wszystko zajelo moje mysli ze.....zaczelam mimowolnie mniej jesc i delikatnie chudnac:)Po prostu tak jestem zajeta ze mniej mysle o jedzeniu.A nawet jak zjem czekoladki czy pizze to nie robie tragedii z tego powodu.Dziewczyny-pozytywne myslenie a nie zadreczani sie dietami-i nie tylko poczujecie sie piekne ale schudniecie:)