Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznoszeksiedza

Moi rodzice wpuszczą dziś księdza do domu, a ja go nienawidzę!!

Polecane posty

Gość nieznoszeksiedza

Nie jestem ateistką, wierze w Boga, ale ksiądz w domu to już przegiecie, jakby tak np . polityk chodził po domach to bym nigdy na niego nie zagłosowała, a taki ksiądz...rozumiem że chce wiecej kasy niż na tace...ale to możnaby na dole w skrzynce zostawić, a on przyłazi, nienawidze go , chce siedzieć w swoim pokoju a rodzice każą mi napewno stać z nimi i słuchać modłów schylać głowę!!!! :( :/ :/ ;?

Gość nieznoszeksiedza
nie chcę żeby tu przyszedł, a moja babcia cnotka dewotka przestawiła stół w naszym domu na środek, ona z nami nie miesszka a sie rządzi, kropidło wyjęla, stol na środek, nienawidze księndza!!!

Gość nieznoszeksiedza
no dobrze ale on mi zawsze mówi jaka jestem piekna i w ogóle nie znosze tego burżuja!!! chce siedzieć w swoim pokoju jak zdeprawowana nastolatka, nie znoszę ksiedza:( :( nienawidze nie chce go widziec a rodzice mi każą a ja nie wytrzymam nawet nie chce mi sie myć

Gość nieznoszeksiedza
no właśnie mam opcje żeby wyjsc z kumpelą ale 1) jest za zimno 2) jestem brudna - musiałabym umyć się i włosy 3) nie chce mi sie wychodzić, to mój dom a nie księdza :( :( :( :(

Gość qrcze o rany
jesteś cham żeby siedzieć nieumyta fuu poza tym gość to gość, nieważne czy ksiądz czy ktokolwiek ciekawe jak byś ty się czuła, przychodzisz do kogoś a ten ktoś jest niemyty i nie ma ochoty cie wpuścić do domu

Gość fygdfgdf
to nie gosć, gosciom nie daje się koperty, gości się zaprasza i goście nie wypytują cie o szczegóły zycia intymnego i nie straszą piekłem

Gość lepiej wtedy wyjdz
jak on ci mowi ze jestes piekna ma na pewno na ciebie ochote - oni nie tylko chlopcow lubia. A umyc sie zawsze warto, czy wychodzisz czy nie ;)

Gość nieznoszeksiedza
ja nigdy nie przychodzę do nikogo bez zaproszenia, wiem że to tylko raz w roku ale mnie to krepuje : / lubie znajomych rodziców ale ksiedza nie bo to dziwny czlowiek

Gość
Ja mieszkam z chłopakiem u mnie,z moimi rodzicami.Jak chodzi ksiądz to ja zawsze jestem w pracy,a On wychodzi psem.Co by pies księdza nie zagryzł i z innych przyczyn :-D

Ja tez dziś wielebnego wpuszczam, pokropi mnie, zapyta jak się żyję , wypyta o wszystko, dam kase i se pójdzie :)))))

Gość noi dobrze
Bąź sobą ,nie bąź zakłamana,jak nie lubisz tej łajzy ,to wyjdź z domu w czasie tego corocznego nawiedzenia chałup,walnij sobie winko ,potem przyjdż do domu i otwórz okno w swoim pokoju,aby wywietrzyć tę koscielną hipokryzję i smród kadzidła,pozdrawiam!

Gość nieznoszeksiedza
xazui - a ksiądz pewnie by komentował że mieszkasz z chlopakiem bez ślubu?? ja tego nie lubię, po co oni chodzą po domach?? a do np. ośrodka dla bezdomnych to nie pojdzie księŻULek a czemu? no bo kasy nie dostanie :) a tam też są ludzie. Najlepsze jest to że u mnie po bogatszych nowszych osiedlach chodzi Proboszcz -pasibrzuch który wydaje kase na pierdoły typu pozlacane ramki za kilka tys :O :o a na biedniejsze osiedla ktore w dodatku są starsze wysyła innych kapłanów... dziwne co? pewnie się boi o swoje zasrane bezpieczenstwo, idzie na osiedle strzeżone, gdzie wszystko pięknie, a na blokowisko do dresów i żuli wyśle innych , bo sam by się bal...no i czaasem tam biednie jest, pijaki mogą psem poszczuć

Gość hehehehehe........
13:42 [zgłoś do usunięcia] czochraj dropsa dasz radę! na każde jego pytanie przytakuj głową Ja nie wiem czy to dobra rada :D A jak zapyta czy seks uprawia, ona przytaknie to ksiezulo juz w ogole z domu nie wylezie bo umoralniac bedzie :D :D :D

Gość
Na pewno by komentował,mamie by kazanie walnął że to nie po bożemu,i po co jej to.Głupia sytuacja i tyle :o

Gość bbbbbboli
Siedziszi jęczysz. Niekt cię nie zmusi si do oglądania księdza, ani do gadania z nim O siedz se w swoim pokoju i śm9iedź. Boszz problem

Gość mały muminek
Ja ci dam dwie rady, do wyboru. 1.Wyjdź z domu, idx do koleżanki, wróc wieczorem. Umyj te włosy, to w końcu nie taka męka. 2.Zostań i narób takiego wstydu, ze rodzinka będzie cie na przyszłosć sama namawiac, żebyś księdza jednak nie przyjmowala. Jak on ci powie, że jesteś piękna, to powiedz, że ksiądz też niczego sobie albo ze myslałaś, że ksieżom to raczej chłopcy sie podobają. Pare takich odzywek i rodzina nigdy więcej nie będzie nalegała na twoja obecnosć przy jego wizycie

Gość dgdfgdfg
o której masz tego ks?

Gość nieznoszeksiedza