Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenkaslaw

kto robi z was prawko teraz??

Polecane posty

Gość ....Maćka....
Ola a może to dlatego że przez zimę większość osób boi się zdawać. W ogóle robić prawko

Gość ....Maćka....
tak ale jak zrobisz wszystkie zadania i egzaminator nie ma już co z tobą robić to żeby nie przedłużać może cię juz puścic po 25minutach bodajże.

Gość olaola89
hmm moze.. ja juz zdawalam 6 razy wyobrazcie sobie :| za ostatnim razem moj egzamin trwal juz 50 minut wiec pewnie egzaminator juz chcial wracac do osrodka, a ja wymusilam pierwszenstwo

Gość ....Maćka....
heh ola ja dziś własnie jak przejeżdżałam przez rondo to puszczałam wszystkich jak leci żeby broń boże nie wymusić pierwszeństwa. i pierdół. wymusiłam na pieszym:O A wcześniej na czym oblałaś?

Gość olaola89
3 razy na łuku :/ bylam po prostu zle nauczona raz wychodzilo raz nie.. teraz zmienilam instruktora i łuk zawsze wychodzi. Raz nie zauwazylam zakazu (masakra..) i 2 razy nie ustapilam pierwszenstwa.. Takze bledy są ewidentnie moje, ale wszyscy mi mowia ze stac mnie na to zebym zdala, wiec jeszcze probuje ale juz mam dosc

Gość ....Maćka....
ja jestem zdania że jak się już za coś wzieło to trzeba to doprowadzić do końca. Mnie każdy mówi że jak zacznę myśleć i patrzeć co się dzieje to zdam:D A już za drugim razem zrobiłam sobie półroczną przerwę bo stwierdziłam ze mam dość. nie polecam takiego rozwiązania. dużo rzeczy pozapominałam:O

Ja we wtorek zdałam:) Za 3. Pierwsze dwa razy ewidentnie moje błedy-nawet z placu nie wyjechałam :O U mnie około 2/3 tyg na egzamin się czekało.

ja już jestem po egzaminach zdałam za drugim bo za pierwszym wymusilam pierwszenstwo w moim osk rowniez byl egzamin wewnetrzny ,u mnie czeka sie 3tyg na egzamin