Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona77

jak odmówic sobie slłodyczy

Polecane posty

Gość zakrecona77

macie jakies sposoby?

Gość chodzic to można po godzinie
mam :) Po prostu nie lubię słodkiego więc odmawiam sobie ile tylko wlezie :)

Gość alltheway
Widziałam kiedyś w amerykanskim serialu pewną metodę, obraz mnie zszokował, ale jestem pewna,że to najskuteczniejsza opcja :D Dietetyk kazał chłopakowi wziac do buzi ciastko, przeżuć i wypluć na rękę. A potem sie temu przyjrzeć i zjeść.

Gość bleee nie nawidze slodkiego
wydrukuj sobie z neta obrazki najtlusciejszych kobiet na swiecie, i powies kolo szafki w ktorej trzymasz slodycze. http://streemo.pl/Image/507453.jpg I pomysl ze jak nie przestaniesz to wkrotce taka bedziesz ;0

a po co? ja uwielbiam słodycze, czekoladę z orzechami laskowymi, ptasie mleczko, śliwkę w czekoladzie jutrzenki dnia każdego muszę coś słodkiego zjeść a najwięcej w swoim żywocie ważyłam 60 kg, mając 172 cm moja waga to średnio 57 kg mniaaaaaaam

Gość onjakich malo
zolza, podaj gg

Gość
nie każdy ma ten komfort :o większość ludzi tyje po słodyczach niestety :D a może i stety, bo są bardzo niezdrowe, po prostu puste kalorie :) w walce z uzależnieniem od słodyczy może pomóc chrom, ale przede wszystkim silna wola... po jakimś czasie po prostu się "odzwyczaisz" i już nie będzie Cię kusiło ;)

Gość biała_czekolada
dokładnie, jak napisała poprzedniczka. najważniejsza jest silna wola, bez niej nic nie wskóra.może na początek aby było łatwiej postanowić sobie 'ten tydzień bez słodyczy" a później tak drugi tydzień, trzeci, czwarty... sprawdzonym sposobem jest umycie zębów mocno miętową pastą, po niej wiadomo smak każdego jedzonka jest hmmm miętowy :P aaa i pomaga powąchanie olejku grejpfrutowego albo waniliowego... wytrwałości:)

Gość
Zjadłam holenderską czekoladę o smaku kawy. Lubię , bo poprawia mi humor. Raz nie zaszkodzi. Trzeba dużo ćwiczyć, spacerować 2-3 godziny marszem. :)