Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiihaveidea

kłopot

Polecane posty

Gość iiihaveidea

Ktoś ogląda ten nowy serial "Majka" ? Ona miała zajść w ciążę podczas cytologii czy co? dzisiaj pierwszy raz oglądałam i to jakaś paranoja x] ????

Gość myśliwy-glen b
To był strzał z boku :D

Gość iiihaveidea
upppp

Gość iiihaveidea
No właśnie ja sie pytam???? Ktoś to ogląda???

Gość działowy-glen b
Po prostu poszło nie tam gdzie trzeba :)

Gość iiihaveidea
Jaka patologia xD

Gość koookooo
Majka poszła zrobić cytologie a tam pielegniarka pomylila karty i ja zapłodnili zamiast inna kobiete która miała być matką zastępczą. Jest w ciąży ze swoim szefem i obydwoje o tym nie więdzą.

Gość Roja118
Widzialam dzisiaj ten serial i bardzo fajny. Ciekawszy od tego poprzedniego - "Brzydula". Moim zdaniem chyba najbardziej udany taki serial teraz, bo BarwySzczescia czy Dom nad rozlewiskiem to sa jak zwykle polskie gnioty..

no mi rowniez przypadl do gustu ten serial. Ogolnie TVN odstaje od innych stacji polskich. Procz szarosci i smutow totalnych jakas lekka odskocznia

Gość ania.kot
nie ogladalam tego za wiele, w zasadzie to urywki, ale powiedzcie czy duzo jest w serialu o fotografi, w sensie o technice, jakies sztuki, metody, tak zeby wyniesc jakis porzytek z ogladania?

Gość a ta propozycja to
nie ogladam :O ona wyglada jak dziecko 12 letnie :O to chyba przestępstwo zapłodnic dziecko :O

@ania Majka jest studentką fotografii więc na pewno jest tam sporo o tym. ale mnie bardziej niż technika interesują dobre zdjęcia :)

Gość Hett1
"ciekawe czy uda się Majce zastąpić brzydule..." Mysle, ze tak. Robienie zdjec jest teraz bardzo popularne, wiec wszyscy fani fotografowania pewnie z mila checia ogladna taki serial, tak jak ludzie co sluchali punku o rocka ogladali 13 i pol. :))

Gość Longbow
Powoli zaczyna sie akcja rozkrecac. Ale jak dla mnie najlepszy jest Stefan :D Najlepsze imie dla czarnego charakteru ;D

Gość hikeee
stefan to teraz bardzo popularne imie dla dziecka :) ale o czarnym charakterze nie slyszalem :) a mysle ze w produkcji telewizyjnej nie da sie pokazac jaki ma byc dobry kadr zdjecia, co na nim ma byc, ale spokojnie mozna pokazac od strony technicznej jak mierz sie swiatlo, jak ustawia przeslone, czy ktory aparat jest fajny np dla drobnej kobiety

dlaczego niby mają dobrze nie ukazywać sztuki fotografii? najlepsze kursy są filmowe a nie książkowe więc w serialu można to uchwycić

Gość Opel Astra 92
a ta propozycja to nie ogladam ona wyglada jak dziecko 12 letnie to chyba przestępstwo zapłodnic dziecko ZGADZAM się!! Ja oglądam, ale rzeczywiście ta aktorka totalnie nie pasuje do tej roli!!! to mała chuda dziewczynka.... napawa mnie obrzydzeniem jak sobie pomyślę, ze ona miałaby się całować z kims w tym filmie a co dopiero... uhh :( Szkoda,,, nie mają gustu ci producenci seriali co do aktorek, no chyba, że taki deficyt :(

Gość Largo
O gustach sie nie dyskutuje.. to raz a dwa, ladna ma urode, taka dziewczeca.

Gość pytanieeeee
A slyszeliscie cos o konkursie zwiazanym z tym serialem? Dzisiaj w szkole mi kolezanka mowila, ze cos jest takiego

Gość formilka
tez widzialam reklame konkursu na tvnie, bedzie chyba dosc popularny skoro tak go reklamuja, trzeba bedzie cos pomyslec o zdjeciu bo mozna wygrac wizyte na planie, a ja uwielbiam Majke:)

Gość formilka
jeszcze dla zainteresowanych tutaj znalazlam wiecej informacji o konkursie: www.majka.tvn.pl/konkurs :)