Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiihaveidea

kłopot

Polecane posty

Gość kujawianka123
cos tam mi mignelo w telewizji o tym konkursie, ale jakos sie nie przysluchalam, a tu takie fajne rzeczy;p

>>>> surfferkA Po odcinku sa wiadomosci pokazywane o tym konkursie a to tego nie wiedzialam, za szybko chyba wstaje od tv ale podoba mi sie podejscie organizatorow ze lącza ze soba strone internetowa i promocje w tv nowe podejscie, wg mnie madre rozumowanie

Gość .EmOo eWelĆia ***.
www.emo-ewelcia.blog.onet.pl

Gość jarkaaa
a dlaczego internauci oceniaja zdjecia a nie jury?

Gość Ratatatat
Jury bedzie oceniac, ale w drugim etapie. Pierw internauci wybiora 100 najciekawszych prac, a nastepnie Jury bedzie glosowac i wybierac zwyciezcow :))

o wiele lepsza opcja, ze to internauci wybierają pierwszą setke, głos ludu zawsze lepszy niż głos paru fachowców

a pytanko jeszcze mam. co rozumiecie przez świat oczami majki... bo takie mają być zdjęcia...

Gość formilka
mysle, ze glosowanie przez internautow jest spoko i zapewne ma zachecic wiecej osob do wziecia udzialu w konkursie:)

Gość formilka
no swiat oczami Majkia:) po prostu, widziales serial? jesli tak to wiesz co robi itd. i mozna juz reszte sobie dopowiedziec.

Gość FajnyRysiek
bambaramba mi tez sie tak wydawalo, wiec sprawdzilem i do 25 lutego jest czas :)

no ok, sprawdzilam, nie wiem naprawde skad mi sie wzielo z tym 8lutego, przeciez w regulaminie jak byk pisze ze do 25 trwa pierwszy etap sorki za zamieszanie

a pytanko jeszcze mam. co rozumiecie przez świat oczami majki... bo takie mają być zdjęcia..>>>>>>>. a jak czujesz? no wlasnie poczuj, wg mnie w tym konkursie nie wygra jakas techniczna zdjeciai klasa aparatu tylko wlasnie koncepcja ujecia tematu

Gość formilka
mysle, ze jak do glosu dojdzie juz jury to jednak technika tez bedzie wazna, chociaz wiele osob zna sie na fotografii i bedzie oceniac zdjecia krytycznym okiem

No moze jury bedzie zwracac uwage na technike czy jakosc.. ale wazne by sie dostac do tego etapu! :D Czyli trzeba na poczatek zaciekawic/zadziwic internautow ;D

Gość kazikkk
jakie jest wasz spojrzenie na temat tego konkursu 'świat oczami majki" bo ja kompletnie nic, abma, chcialbym wystartowac ale nie wiem z czym, help

pierwszy etap czyli ten z głosowaniem internautów dla podkreślenia. ej a może zamiast tak gadu gadu to zobaczcie te zdjęcia bo niektóre są całkiem niezłe!

hej szybkariposta. co powiesz na zdjęcie krakowskiego rynku z perspektywy dziewczyny o wzroście 160cm? :) majka- optymistka, podniesiona głowa- pełnia księżyca, wieża mariacka...

Gość Frilanta
"na pewno złym pomysłem jest cytologia oczami majki" hahaahah no raczej to nie przejdzie :D

Gość Frilanta
"majka- optymistka, podniesiona głowa- pełnia księżyca, wieża mariacka.." mysle, ze to jest zbyt banalny pomysl zeby jakos zadziwic ludzi.. No chyba, ze naprawde fajnie wykona sie taka fote, ale ja jednak stawiam na oryginalnosc ;D

a tam banalne. chce zrobić taką fotke, której nie trzeba będzie cyfrowo poprawiać- poszukuje wciąż inspiracji

Gość formilka
faktycznie niektore zdjecia sa brdzo fajne, mam nawet kilku faworytow:)

niektore zdjecia sa na prawde swietne, nie znam sie na fotografii, ale robia wrazenie dosc profesjonalnych.

Gość Frilanta
No, to konkurencja sie robi sie duza, na szczescie, az 100 prac przechodzi do drugiego etapu, wiec jest szansa ;D

"niektore zdjecia sa na prawde swietne, nie znam sie na fotografii, ale robia wrazenie dosc profesjonalnych." Az kurcze wstydze sie wyslac mojego zdjecia jak patrze na te prace, ale co tam ;D co ma byc to bedzie :PPP