Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiihaveidea

kłopot

Polecane posty

apritta "mi bardzo podoba sie to zdjecie: http://www.plejada.pl/5 ,148527,jakub-stolecki,konkurs_majka.html ma swoj klimat" cos jest nie tak z linkiem, ale udalo mi sie zobaczyc i faktycznie jest klimatyczne, takie tajemnicze:)

Gość Hellflower
Bo sie spacja zrobila miedzy linkiem. Dlatego nie dziala. Moze ja wkleje dobrze: http://www.plejada.pl/5,148527,jakub-stolecki,konkurs_majka.html Ale tutaj smutno jest. Taj jakby Majka chodzila we mgle, jakos mi nie pasuje tutaj do niej to.

Gość tyu tiu
wiecie co. sami organizatorzy przy reulaminiu piszą jakie powinno b yć zdjęcie. cytuje: "pokazać świat pełen barw, wzruszeń i emocji, ale także zabawnych chwil i miłosnych uniesień w klimatycznych miejscach."

kazdy ma czasem chwile zadumy wiec to wlasnie taki nastroj pokazuje. a w tym zdaniu od organizoatora tez jest napisane, ze mozna ujac swiat pelen wzruszen:)

Gość Hellflower
Tego nie czytalam :D Ale w sumie dobra podpowiedz, ale widze tak jak ja, niektorzy ludzie, ktorzy wzieli udzial tez tego nie doczytali :D

ja np nie retuszuje swoich zdjec z zadnym programie, moze nie sa najlepsza, moze brakuje im wiele, moze moze moze, ale mam tą dupe ze nie uzywac fotoszopa do poprawienia swoich dziel

>>>>>>"pokazać świat pełen barw, wzruszeń i emocji, ale także zabawnych chwil i miłosnych uniesień w klimatycznych miejscach.">>>> dla mnie tak jak okreslenie swiat oczami Majki, tak to zdanie powyzej okresla doslownie wszystko, szczescie smutek, emocje miejsca, chwile, w zasadzie wszystko co mozna sfotografowac, i z jednej strony to fajnie bo jest szerokie pole mozliwosci, ale z innej latwiej by bylo jakby konkurs byl pod haslem np dzika przyroda pozdr

zdjecie faktycznie jest ladne, odrazu mam chec polezenia na plazy;)

Gość formilka
oj chyba wszyscy tesknia za wakacjami i to zdjecie ma bardzo wakacyjny klimat wlasnie:)

a mi sie srednio podoba.. laska w stroju kapielowym na plazy.. taki jest swiat oczami Majki? naaahhhhh odpada :D

Gość tyu tiu
może i doczytali bo wiekszośc zdjęc jest robionych w jakimś klimatycznym miejscu. mneij lub bardziej klimatycznym ale zawsze...

Gość tyu tiu
gdzieś przeczytałam, że na pierwszy pocałunek majki trzeba poczekać do 41 odcinka- to znaczy, że świat oczami majki to raczej nie kontakty cielesne :)

Gość tyu tiu
jak widać, świat oczami majki to także wiejske autka :) http://www.plejada.pl/5,146873,adam-gumiela,konkurs_majka.html

Gość tyu tiu
klub bmw ze szczecina haha! no to życze im powodzenia jeśli majka jest blachara to może i to jest jej świat a fotka wygra :):)

ja musze przyznac ze nowy w pierwszej dziesiatce obraz mi sie podoba, tzn http://www.plejada.pl/5,150820,joanna-kupniewska,konkurs_majka.html to zdjecie ma w sobie wiele nostalgie, smutek, pamiec choc to jakies stary niemiecki grób, watpie zeby przodek, a sama pani troche jak w ciazy wyglada ale caly efekt jest piorunujacy co myslicie?

Gość tyu tiu
myślę, że ma to niewielki związek z tematyką konkursu niestety- chociaż samo zdjęcie bardzo dobre

zdjecie wyglada jak z katalogu z ubraniami:) z jakiegos simple czy cos podobnego;p

Gość tyu tiu
zdjęcia w katalogach to jeden wielki photoshop. to jest bardziej naturalne- przynajmniej na pierwszy rzut oka

Gość Rokoko
no masz racje, jak jakas reklama ciuchow :D Swietne zdjecie, chyba sobie az na tapete wrzuce :D ale do konkursu nie pasuje mimo wszystko :D

Gość Doloresska
ja tez mam to zdjecie na tapecie ^^ dobre zdjecie jest, nie wazne czy szczesliwe czy nie, subiektywna ocena swiata majki, wiec powinno to zdjec przejsc do 2 etapu!

dla biorących udzial i chcących jeszcze sie zaprezentowac w tym konkursie fotograficznym do serialu Majka wg tego http://www.plejada.pl/konkurs_majka.html zmianie ulegly plany organizatorów, zdjecia dalej mozna wystawiac tylko do 25lutego, ale potem jeszcze do 11marca bedzie mozna glosowac, ale juz tylko glosowac, bez publikacji nowych zdj, ma to na celu wyrowanie szans tym co pozno zamiescili swoje obrazy pozdr

radosc pelnia zycia :) http://www.plejada.pl/5,152136,anna-wilczynska,konkurs_majka.html normalnie brakuje mi tu tytulow pod zdjeciami, to jedno a drugie co mnie denerwuje to ze nie ma suwaka w rankingu i zeby przejsc na ostatnia strone a jest ich >150 trzeba z 5 min wedrowac agrr

Gość tyu tiu
może między innymi dlatego organizatorzy idą na rękę i przedłużają konkurs. jest mnóstwo zdjęć, których nie zdążylibyśmy nawet ocenić przed 25. tak jak podejrzewałam- teraz wszyscy mają szanse nawet CI co dodadzą zdjęcie ostatniego dnia

Gość tyu tiu
a po co Ci tytuły pod zdjęciami? to nie demotywatory- zdjęcie ma przemawiać samo za siebie, oglądając je musisz widzieć, jakie emocje są na nim przedstawione- na dobrych zdjęciach tak właśnie jest