Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie cierpie nie cierpiec

problem z piciem u kobiety

Polecane posty

moj mezczyzna prosi zebym przestala naduzywac alkohol.. pije juz 8 lat czesto dosyc i duze ilosci alkoholu, mam w rodzinie kilku alkoholikow i nie z nazwy ale naprawde osoby ktore maja ogromny problem z alkoholem. stracili przez to rodzine, dom, prace, pieniadze doslownie wszystko. osobiscie pije dlatego ze lubie, ale nie pije zeby sie upic, nie upijam sie a jesli sie juz to zdarzy to baaardzo zadko. potrafie odmowic, nie pije codziennie, mam tak ze nie pije np 2 miesiace a potem odwiedzam znajomych i rodzine w innym miescie i okazyjnie wypije po tym czasie co sie nie widzimy. nie uwazam zebym miala jakkikolwiek problem z alkoholem, nie mam tak ze jest mi smutno to pije albo ciesze sie i pije. pije kiedy mam ochote. on jednak twierdzi ze nie powinnam tyle pic bo jestem kobieta i prosi mnie zebym przestala, czuje sie tym urazona i mowie mu ze nie powinnien mnie zmieniac, bo od poczatku kiedy mnie poznal i caly czas kiedy bylismy kolegami a pozniej juz parą wiedzial o tym ze lubie wypic. co sadzicie o tym? czy powinnam przestac dla niego? nie chce sie dla nikogo zmieniac i mysle ze nie powinien mi kazac robic czegos wbrew mojej woli

Gość hahahahahahaha
glupie tlumaczenie pije bo chce :/. zeby byc alkocholikiem nie trzeba pic codziennie, nie trzeba sie upijac, nie trzeba wszystkiego tracic. odpowiedz sobie na pytanie czy umiala bys nie pic przez 10 lat. NIE idz do aa

Gość aaagnie
Alkoholicy zawsze wypieraja sie z tego, ze duzo pija. A czy ty duzo pijesz to nie umiem tego stwierdzic po tym co napisałas. Upijanie do nieprzytomnosci na pewno nie jest normalne.