Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajdziesz szczęście

dziewczyny polećcie dobrego ginekologa we Wrocławiu

Polecane posty

od dawna szukam dobrego ginekologa, takiego który zrobi mi wszystkie badania bez łaski, będzie profesjonalny i taktowny. ważne żeby była to kobieta bo do faceta nie pójdę;)polećcie mi kogoś Koleżanki:)

Gość agaga
mam juz swoje doswiadczenie i wiem ze najlepszymi ginekologami sa wlasnie mezczyzni,ale skoro potrzebujesz isc do kobiety to moze dr.wickiewicz.

słyszałam, ale jest to jednak dla mnie zbyt krępujące:O skoro jest wybór to wole iść do kobiety. a co to za lekarka? gdzie przyjmuje?

Gość agaga
nie wiem ile masz lat ?w mlodym wieku jest to krepujace,ale on juz tyle ich widzial ze szkoda pisac i napewno nie bedzie sie smial.wiesz ze wszystko zalezy zb jakimi problemami sie udajesz ,a wlasciwie czego szukasz ?mam doswiadczenie wieloletnie ,widze ze nikt sie nie kwapi zeby ci pomoc!pomoge podam dobrych lekarzy we wroclawiu mimo ze mieszkam za granica,ale musisz napisac w czym problem!czy chcesz miec poprostu lekarza ginekologa?

masz rację, oprócz Ciebie zero odzewu:( chcę mieć po prostu dobrego, stałego gina. nie mam jakiegoś szczególnego problemu. mam 22 lata. do faceta nie chcę. wiem że wiele kobiet sobie chwali, ale dla mnie to nie do pomyślenia;)

jest takie forum znany lekarz. Tam wpisujesz, co cię interesuje i możesz poczytać opinie. Kobiety są daleko w tyle, ale Twój wybór. W sumie masz już tyle lat, że nie powinnaś zachowywać się tak dziecinnie. Wstydzić to się mogą 12-to latki :) Osobiście polecam dr Moczulewską. Chodzę do niej, bo mam narzuconą przychodnię, ale jest spoko. Badań zleca dużo, ale pamiętaj, że one kosztują. Ja wolę płacić i mieć spokój

MINIA nie uważam, że zachowuję się dziecinnie:O mam prawo krępować się wystawienia dupy przed obcym facetem, znam wiele kobiet w różnym wieku, które z własnej woli do faceta nie pójdą bo to dla nich zbyt krępujące i co? też są infantylne? zachowują się jak 12 latki? no comments:O co to znaczy, ze są daleko w tyle? uważasz, że ginekolog-kobieta jest z góry gorsza od ginekologa-faceta? seksizm. oczywiście, oni się wręcz urodzili do tego aby grzebać w naszych cipkach, święta racja:O no, wygadałam się;) a teraz napisz gdzie ta dr Moczuewlska przyjmuje? można do niej chodzić państwowo czy tylko prywatnie?

Nie skomentuję Twojej wypowiedzi. Odpukać coś Ci się stanie i co będziesz się krępować iść do szpitala, bo tam ktoś zobaczy Twoją d***. To co rodzić nie będziesz? A jeśli chodzi o kobiety ginekologów, to faktycznie są dużo gorsze. Miałam przyjemność być badana przez panie i panów. Panowie są delikatni, a panie szkoda gadać. A daleko w tyle są we wszelkich rankingach m.in. na tej stronie, co podałam. Np. we wro szpitalach pracuje tylko kilka kobiet ginekologów. Dlaczego? Bo są gorszymi specjalistami. Z ręką na sercu nie poleciłabym żadnej kobiety gin, ale jeśli ktoś ma dziwne obawy, służę pomocą. Ja do dr Moczulewskiej chodzę prywatnie, a gdzie jeszcze przyjmuje nie wiem. Poszukaj na tej stronie. Jeśli chcesz państwowo, to dużego wyboru nie masz pewnie

Gość znajdziesz szczęście...
głupio gadasz MINIA. wiadomo, ze jak będę MUSIAŁA to pójdę do faceta np. przy porodzie , ale jeśli mam wybór to chodzić do kobiety. widzę, ze ciężko Ci to zrozumieć. co do tego ze kobiety są gorsze to bardzo uogólniasz.

hehe nic nie uogólniam to są fakty rankingowe i wiedza z życia :) Nie znam dziewczyny, która oceniła lepiej babkę niż faceta. Niestety, tak jest i zawsze było podobno. Najważniejsze, że chcesz chodzić i się badać. Mi też nie przeszkadzają tak strasznie humorki(kobiety często są niemiłe) i niedelikatność pań ginekologów, ale jak bym miała wybór, nie zastanawiałabym się :) Powodzenia w wyborze

dziękuję:)