Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaaaaaa

JESTEM W SZOKU !!!

Polecane posty

Gość lolitaaaaaaa

Przychodze do domu mojego faceta a tam na srodku w salonie roza w wazonie i kartka "przeczytaj" a tam kocham cie :) jakie to slodkie z jego strony, on jest w pracy a ja sama u niego i wyjsc z podziwu nie moge ze jeszcze tacy kolesie istnieja . a was co najbardziej zaskakuje?

Gość sumienie go gryzie
bo wczoraj był u prostytutki albo bzykał się z sąsiadką

Gość lolitaaaaaaa
a nawet jakby to co z tego? Ja juz raz wybaczyłam mu romans z inną kobietą bo wiem, że mnie kocha i to był tylko sex i jest facetem a jak wiadomo każdy facet ma swoje potrzeby ale nie o tym temat... moj jest dla mnie miły, czuły i mnie uwielbia a ja to doceniam i nie mogę się nadziwić jaki on romantyczny :) Kupił mi różę i napisał że mnie kocha, nie ma juz takich facetow jak on a wy zazdrosnice mozecie dalej cierpieć przez waszych nieudacznikow

Gość dobra dobra pipko
mozna cie kupić za byle kwiatka i od razu obciagasz z połykiem, u dziwki za takie cos musiałby zapłacić 500 zł i nie kazda by się zgodziła więc tek kwiatek i dwa banalne słwka nabazgrane na kartce wynosza go taniej

Gość nnnnnieiiieeeeeee
wystarczy ci jeden kwiatek???????? On Cie zdradzi a ty go wychwalasz. Szkoda mi ciebie. Ja jestem ze swoim facetem sidem lat i wiem ze nie o kwiatek chodzi i o kocham bo to słowo jest czesto naduzywane. A jak zdrade wybaczylac raz to i wybaczysz wiele razy. I stwierdzisz bo to facet to zdradza

Gość Kasiek20
ja też jestem w szoku!! Twoim zachowaniem!! on Cię zdradził a Ty piszesz, że jest czuły i dobry dla Ciebie?? a może mu dobrze bo ma mu kto ugotować, oprać go a do tego pozwala na kawalerskie życie ??

Gość Kasiek20
i rozczaruje Cię: ale nie mam czego Ci zazdrościć. wolałabym nigdy nie dostać kwiat od faceta, który naprawdę mnie kocha i szanuje (I jak dla mnie jeśli szanuje= nie zdradza) niż dostać kwiatek jako przekupstwo za tak paskudny czyn. zdradził raz, zdradzi znowu... chcesz tak żyć ?

mmmmmmmm nie lubie cietych kwiatów a tym bafdziej roz facet przyprwia ci rogi kupi jedna zdechło rózyczke z a 5 zł a ty go wychwalsz jaki on boski :O tania jestes i płytka

Gość sssmerfet

Gość Kaskader
jesteś żałosna