Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma123321

Prosze wejdzcie,to bardzo wazne

Polecane posty

Gość nieznajoma123321

Wstałam dzis rano i nagle zaczął bole mnie brzuch i głowa najpierw chcialo mi sie wymiotowac ale po jakims czasie przeszło a potem mialam wiry w brzuchu i musialam skorzystac z wc w celu wwyproznienia sie.Tem ciala mam 37 stopni.Czy to sa objawy ciazy czy tak mniej wiecej wygladaja????????????

Równie dobrze może to być przeziębienie, grypa, zatrucie pokarmowe... czemu od razu tak ekstremalnie - ciąża?

Gość nieznajoma123321
Nie wiem dlaczego odrazu takie skojarzenie ale teraz jest juz wszystko ok.A po za tym spoznia mi sie okres i moze dlatego takie skojarzenie.Tydzien temu chorowalam na zapalenie oskrzeli.

to może jeszcze organizm nie do końca doszedł do siebie :) a okres może Ci się spóżniać właśnie z powodu przebytego zapalenia oskrzeli.

Gość nieznajoma123321
Moze wllasnie przez ta chorobe.Ale zaczelam sie zastanawiac nad ciaza. te nudnosci i temp 37.Jak bylam chora to temp mialam noralna nie goraczkowalam.

Gość jejku to zwykłe zatrucie
pokarmowe. Wity w brzuchu to nie ciąża, tylko pracujące jelita. Co drugi temat z pytaniem na forum to czy to ciąża?

Gość nieznajoma123321
No ciaza jest mozliwa,nie nakrecam sie wogole tylko zaczelam kojarzyc fakty,najpierw myslalam ze to grypa zoladkowa ale pozniaj doszlam do wnisku ze okres mi sie spoznia.Tylko jak by byla ciaza to bym non stop siedziala w wc a tak nie jest.

Gość gfzwedrfgtyhuj
a jak się pierdoliłaś z chłopakiem to on się zabezpieczał ?

Jeśli chorowałaś, brałaś leki, to właśnie to może być powodem opóźnienia miesiączki. Nie wkręcaj się, tylko spokojnie czekaj (bo stres też wpływa na okres).

Gość a od kiedy to ciążę spędza się
w wc????