Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jaki jest facet Skorpion? Mily/niemily/inteligentny/dominujacy?

Polecane posty

Gość peneloppe tt
hmmm jest pociągający ale za często rozgląda się na boki.

Gość Richard Alpert
Lepsze są 23-letnie Raki:P

mój kolega z pracy skorpion jest dobry,uczciwy lubi żartowac z innych ale jak ktos z niego zażartuje to się szybko obraża,no i czasami ma kąsliwe uwagi

szczerze mowiac to ten temat to tylko parodia innego , jest taki o facecie spod znaku lwa. nie rozumiem dlaczego ludzie wierza ze ma to jakiekolwiek znaczenie przy doborze partnera.

wiele jest par które są niedobrane w/g horoskopu a żyją zgodnie bo ważne jest co inne w życiu

Jestem skorpionem i domniemywać biedę na własnym przykładzie ze: jesteśmy gwałtowni - potrafimy bardzo szybko przechodzić z fazy rozanielenia do zagniewania i vice versa, jesteśmy mili ale tez w pewien sposób przebiegli, potrafimy bawić się uczuciami innych, jesteśmy raczej myślicielami niż bujającymi w obłokach marzycielami, weseli i dowcipni, mściwi i podejrzliwi. Ile w tym faktów a ile indywidualnych cech, nie wiem ale zazwyczaj zgadzam się w dużej mierze z horoskopem dla skorpiona.

Gość Richard Alpert
''Udowodnij'', dobry towar nie musi się reklamować:P

Gość yorkeses
Depeche 15 czy Ty w ogóle jesteś już pełnoletnia?? :o

hmm, w skrócie to tak: posiada urok osobisty, jest inteligentnym gościem z poczuciem humoru, asertywny, dobry w łózku;P potrafi skupić uwagę na sobie innych osób, ale to te pozytywne cechy;) Natomiast do tych mniej ciekawych należą: przede wszysstkiim mając za partnera skorpiona kobieta musi umieć umiejętnie z nim prowadzić dialog, nie agresywnie, wszystko po dobroci:) bo inaczej skorpion odbiera to jako atak na niego i wtedy oooooj, lepiej uważać;) Ale ogólnie skorpiony są fajniusie, ja mam i tatusia skorpiona i brata i moj partner tez jest skorpionem.. Z tymi typami trzeba po prostu nauczyc sie odpowiednio komunikowć:)

Gość yorkeses
Bo gdybyś romansowała z 23-letnim chłopakiem, to niestety byłaby to pedofilia i chłopak skończyłby jak Polański:o

Gość Jaseminka
ja jestem Scorpionka:) ech miłość... dla nie wszystko możńa zrobić:) ta magia.. ta egzortyka... to uniesienie to Scorpionice lubią:P uwielbiją polować:P " nad polami mgła,niebo pełne gwiazd... a Twe oczy tak kuszące..." to jest to co lubia wszystkie scorpiony

Gość o kuźwa ja pierdykam
Jak Mellygion jast skorpion to ja jestem z Marsa. Skorpiony są dominujące, seksowne, atrakcyjne, mają swój urok i klasę. A to co zobaczyłam na mixerze - mellygon jest tam zalogowany, to jego przeciwieństwo. Nie gniewaj się facet, tak wyglądasz jak taka pipka.

No cóż widać z genetyką coś się zamieszało, albo gwiazdy zrobiły mnie w bambuko :) I nie gniewam się, piki nie potrafią się gniewać tylko idą w kątek szlochać co też niezwłocznie uczynię ;)

Gość Skorpion to
- czarus jakich wiele - klamie zeby osiagnac cel - silny charakter -zmienny jak pogoda -szczery jak wypije -nie jest chytry -ma wziecie u plci przeciwnej -nie jest mameja

Gość o kuźwa ja pierdykam
Facet, nie pasujesz mi do tego znaku, zupełnie, tak bywa. Zmień fotę na mixerze, jest koszmarna.

Gość nie jestem ladna
Jak masz na imie?

Gość nie jestem ladna
skad jestes?

Gość no tak ja
tez widzialam to jego zdjecie na tym portalu i taki on skorpion jak z koziej dupy traba hehehehe

Gość Richard Alpert
Dobre sobie. Ci wszyscy co dają ogłoszenia na tych stronach to ćwoki.

Gość nie jestem ladna
wrzuccie swoje zdjecia, zobaczymy czy jestescie lepsi.

Ktoś jaszcze ma jakieś do dodania wyrafinowane epitety na temat mej skromnej osoby, jeśli nie to skupcie się na tytule tematu, a ja uznajmy że nie jestem skorpionem a powiedzmy koniem ;)