Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gruba bela

Wspólne odchudzanie - 17.01.2010 r. - ZAPRASZAM

Polecane posty

zapomniałam napisać o jogurcie przed 12:P ah ta moja pamięć;)

uzupełniłam swe zapasy żywieniowe ciastem jogurtowym;) te babcie:D

moze ja tez powinnam sie zalamac :P zjadlam kwadracik z kinderka córci, straszna mam faze na słodkie dzisiaj :(

Ja troche nagrzeszylam, zjaldalm pizze i wogole, ale o 16, a potem po 17 pol jablka i juz wiecej nic nie zjadlam.. Zmieniam swoja diete, na razie chce jesc mniej, ale bez jakis szczegolnych ograniczen, chce zeby moj organizm sie przyzwyczail.. Bo tak nie schudne, bo sie zuce przy dobrych wiatrach po 3 dniach na jedzenie slodycze itd.. A jak nie mam szczegolnej diety, to nie mysle o odchudzaniu i o jedzeniu aly dzien i jakos latwiej jest.. I nie przejmujcie sie tym ze zjadlyscie kilka cukierkow :)

Witam dziewczyny :) Nie wiem co dziś będzie , ale idę na noc do mojego chłopaka :) postaram się nic nie jeść

cześć:) u mnie już po obiedzie, zjadłam trochę wczorajszej fasolki i wypiłam jakąś herbatę (naturalnie bez cukru:) ) a teraz zabieram się za ćwiczenia... tj. sprzątanie bałaganu w pokoju :D

czesc :* ja dzisiaj zjadłam 4 skromniutkie posilki :) nie chce mi sie jesc :P a waga spada :):):)

a ja się jeszcze nie ważyłam i szczerze powiem nie mam na to ochoty:) na kolacje zjadłam łososia:)

Hejka:) Jestem dalej z Wami oczywiście:) Teraz nie mam dostępu do mojego kompa stąd brak meldunków:) Pochwalę się wam jednym - żadnej wpadki jedzeniowej nie zaliczyłam:) pozdrowionka!!!

Salamandra - gratulacje!:) a jak reszta dziewczyn?:) ja już po obiedzie - mięsko i surówka:) teraz piję herbatkę, a później czas na kawę:D

Witam! Dopiero co od chłopaka wróciłam :) Dziewczyny , teraz mam lepszą motywację , bo niedługo ślub :) Wczoraj mi się oświadczył :) i mieliśmy stosunek , boję się że jestem w ciąży... A wy miałyście stosunek bez zabezpieczenia ? Było zajefajnie , ale dziwnie się czuję :( Wogóle to jak się pieścicie ? bo on mi wczoraj robił minete . A ja jemu loda :> było zajebiście :)

ej , przepraszam , ktoś się włamał, już jestem , podjełam decyzję , że się będę głodzić

zastanawialam sie czy na dobry topic weszłam :P bylam dzisiaj u rodzicow i dziadkow i jestem dumna, bo naprawde sie nie poddalam, ani obiadkowi, ani ciastkom, czekoladzie i mak srakowi po drodze :P wczoraj na wieczor sie najadlam, ofc wszystkiego z tabelki, ale mimo wszytsko waga byla taka sama. a teraz na wieczor juz bylo 77.0 :) zjadlam lekki serek wiejski wiec licze ze jutro bedzie 76 z hakiem :D a wy jak?

a ja się zważę rano:) teraz zakuwam do koła, które mam jutro;) a raczej jego poprawę:P

czesc Dziewczyny :* ja dzisiaj wlazam do swojej dietki warzywa. robie tylko 1 dzien, bo chce wyrownac sobie i zrobic znow 5 dni bialkowych a pozniej 5 dni warzywnych. ale zobaczymy ile bedzie po dzisiejszym dniu, bo ponoc mam przytyc. wieczorem mam pilates wiec cos spale ;) Sel powodzenia na kole

elo elo:) u mnie było -17:O co to się dzieje.... a u mnie rano kawa i jogurt, teraz kawa i zaraz zjem pałkę kurczaka bądź jajecznicę:) P.S nie ważyłam się;) zapomniałam:D

oj chyba się wykruszamy powoli?:( ja dzisiaj zjadłam jogurt, bułkę i jabłko i teraz piję kawę

hej ;* Ja se dziś kupiłam Jesionkę :) jest zajebisty komplecik ;D Co do diety , to jutro mam wycieczkę i pewnie wstąpimy do Mc donald's , albo KFC :) Wezmę se sałatkę i frytki :) ( jak w mc to sałatę z kurczakiem , a jak w KFC to grecką :) , i frytki do tego :) ) Wolę jechać do MC , ale to szczegół

nie mialam czasu pisac- egzaminy + mega bol glowy i chyba bede chora dieta srednio, bo nic mi sie nie chce przez to jesc a jak juz zjem to np frytki. co z tego ze to wszystko jak to frytki -.- no ale juz po egzaminie to ogarniam:D

a mi się wydaje, że pod grubą belle ktoś się podszywa:) ja się ważyłam i pokazało się 62, nie dużo, ale zawsze coś:)

Witam ! Ja nie piszę na forum już tak często , ale cały czas oglądam , i czytam wasze posty :) Jesionka , to taki płaszczyk ze szorstkiego materiału ..