Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce mamusia

zakupy

Polecane posty

Gość wkrótce mamusia

jest tu ktoś z Rudy Śląskiej lub okolic?wybieram się jutro na wielkie zakupy do Kolorino bo nie mam jeszcze prawie nic:( znajomi mówili że super wózki ale nie wiem jak z resztą wyprawki.Za wszelkie wskazówki dziękuję 🌼

Gość Ludmila Kasimirovska
Hej, jeśli masz niewielki budżet i lubisz ciekawe wzornictwo, to polecam ci przejechać się do Ikea w Katowicach i Jysku (macie go i w Rudzie i Katowicach i Gliwicach). Po ciuchy idź do większej galerii handlowej, w której jest sklep H&M z działem dziecięcym i tam poluj na multipaki. Po kosmetyki i pieluchy idź do Rossmanna (jest ich pełno zarówno w twoim mieście, jak również jego okolicach). Wózek kup w jakiejś hurtowni albo przez internet, bo nieraz wychodzi taniej (unikaj marki Coneco i Baby Design, Tutek i Polak).

jestem z rudy sl i sklep Kolorino odradzam. zeby dobrze kupic i nie przeplacic trzeba sie troche nabiegac W Baby max i kolorino sa takie ceny ze zawalu dostaniesz. drobne rzeczy typu ubranka polecam sklep niemowlak na wirku niedaleko targu a wozek i lozeczko najlepiej znalesc przez neta

Możesz jeszcze polować na promocje na kosmetyki i pieluchy w Super-Pharm, sieciach hipermarketów i Markro (jeśli macie do niego kartę wstępu). Jak dziecko podrośnie to przeżuć się na pieluchy marki Rossmann, Lidl, Biedronka, Tesco i inne z dyskontów - w ten sposób sporo zaoszczędzisz.

do koleżanki xxxx: Chyba bardziej jej się opłacają 5-paki z H&M. A łóżeczko najtańsze i najtańszy materac kupi w Ikei w Katowicach.

Okay, no hard feelings. ;)

Gość KAthreeen
jeśli chodzi o kosmetyki czy pieluchy to poluję na promocje w Rossmanie i zawsze wtedy kupuję wiecej-na dłużej.W Kolorino byłam już dwa razy-kupiłam tam wózek razem z fotelikem,a i ciuch kupiłam bo wysokie gatunkowo i stosunkowo niedrogie.

Gość katowiczanka28
byłam dzis w tym Baby maxie i Kolorino i jestem zaskoczona-ten Kolorino ma najtansze rzeczy z Aventu w porownaniu ze sklepami ktore do tej pory odwiedzilam!Żałuje ze nie wiedzialam ze sa tam wszystkie łóżeczka firmy Drewex i ze jest ich az tyle-bo z pewnoscia zaopatrzylabym sie tam.Jestem z Katowic i powiem szczerze ze tutaj nie ma tak dobrze zaopatrzonego sklepu.Pozdrawiam wszystkie mamy:)