Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka 1818

POMOCY muszę z kims pogadać

Polecane posty

Gość Kasiulka 1818

Mam 18 lat nie radze sobie w życiu czasami mam ochotę się zabić już od dziecka tak mam. Nigdy nic mi nie wychodzi nie mam przyjaciół niby mam koleżankę ale co to za kol jak mnie za plecami obgaduje. W szkole już od 1 klasy podstawówki mnie wyśmiewali i jest tak to teraz śmieją sie z tego że nie wymawiam literki,,r,, i jestem gruba lub dlatego ze zawsze mam katar już tego nie wytrzymuję. W szkole ledwo na dwójki zaliczam chociaż sie uczę to dostaje same jedynki. Raz już nie zdałam w pierwszej lo zmieniłam szkołę i w tej jest jeszcze gorzej musiałam komisa pisać z matmy jakoś ledwo ale zadałam teraz jestem w drugiej klasie chodzę na korepetycje ale i tak mi to nic nie daję Dużo opuszczam lekcji bo w klasie nawet nie mam z kim pogadać oczywiście siedzę sama jak chce coś do kogoś zagadać to mnie zbywają teraz na półrocze będę mieć dwie jedynki z polska chemii i jedna nkl z po nie wiem co mam robić już mam dość wiem ze inni mają gorzej ale przez to zaczęłam pić chociaż wcześniej mi sie to nie zdarzało.pogadajcie ze mna

Gość ufgatria
a co z rodzicami?

Gość ihff
oj kochana, tu potrzebny jest dobry psycholog. jestes zakompleksiona, zaniedbana wychowawczo. brak Ci wsparcia, nie wierzysz w siebie, to juz sie zaczyna w rodzinie. Tusk tez nie wymawia R, to nie problem. Musisz najpierw sama siebie zaakceptowac, polubic.

Gość Kasiulka 1818
rodziców mam spoko zawsze można z nimi pogadać szczególnie z mamą ale mam wyrzuty bo cały czas ja zawodzę

Gość Kasiulka 1818
oj nie wiem jaki to by musiał być dobry psycholog żeby mi pomógł

Gość ufgatria
ale mama mówi ci ze ją zawiodłaś? czy wkręcasz sobie że zawodzisz? myślę że za dużo wad sobie wkręcasz, a przede wszystkim nie przywiązuj takiej wagi do ludzi wokół ciebie, olej ich trochę;) skup się na sobie, ale na pozytywnych cechach i zacznij nad sobą pracować, polepszaj sobie nastrój, rób to co lubisz i będzie git

Gość ufgatria
a ci ludzie to jakieś dno umysłowe, żeby się śmiac jak ktoś r nie wymawia:o u mnie na studiach jest chłopak który się jąka, ma nadwagę i nikt nie robi z tego halo, traktowany jest normalnie przez wszystkich, ale ma za to rewelacyjne blond loki, wygląda jak taki kupidyn:classic_cool: na pewno jest w tobie cos fajnego

Gość Kasiulka 1818
nie mówić nie mówi ona by chciała żebym na studia poszła a ja nawet szkoły nie mogę skończyć

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
nie mozesz wziasc sie do nauki? dla chcacego nic trudnego

Gość heheheh
wiem jak to jest gdy jest się młodym i ma kompleksy , teraz żałuję tych zmarnowanych lat , zamiast cieszyć się młodością rozpaczałam ze mam krzywe zęby , za chude nogi , oczy nie takie , włosy nie takie , oj zeby się wróciły te lata

Gość Kasiulka 1818
do tego że mnie obgadują już sie przyzwyczaiłam ale wkurza mnie to że chociaż sie staram coś zrobić dobrze to mi nigdy nie wychodzi :(

Gość Kasiulka 1818
uczę sie ale zawsze jak przychodzi pytania lub spr nic nie umiem wiem ze to głupie

Gość ufgatria
nie wychodzi bo nie wierzysz że się uda...zacznij myśleć pozytywnie! a że się uczysz a na sprawdzianie nic nie umiesz to też sprawa psychiki, nie wierzysz w to że mozesz napisac dobrze i masz blokade mózgu i dupa zimna, musisz zmienic podejscie do życia i do siebie, bo się dziewczyno zarżniesz

nic nie umiesz- bo wmówiłaś sobie że jesteś nic nie warta, na naukę nikt ci nic nie poradzi skoro korki nie pomagają ( dziwne) ?nie musisz zawodzwić mamy, nie zawodz siebie! Jesteś jedyna i wyjątkowa!Stać Cię na wiele tylko nie siedz tyle w necie i na forach ,a zaglądnij do książki.Tusza to nie problem, możesz się odchudzić w każdej chwili . A na ro ,,R,, Kiedyś stałam na promocji Loreal....(wiem dawno) I była tam super kobitka która nie wymawiała R jej tekst< sełdecznie zapłaszam na płomocje lołeal, do każdej zakupionej fałby łęcznik tułban głatis. MIAŁA NAJLEPSZĄ SPRZEDAZ !:)

Gość Kasiulka 1818
ja bym, sie do takiego czegoś nie nadała odważna babka

Gość Nieogarnięta
z kąd jesteś??

Gość Nieogarnięta
skąd * sory ;P

Gość Kasiulka 1818
jakie to ma znaczenie skąd

Gość Nieogarnięta
nie lubie jak ludzie sa tak odrzucani i wgl ;P jak mieszkasz gdzieś blisko mnie to ja Cię wyciągne ;PP

Gość Nieogarnięta
Tomaszów ;| ... matko a gdzie to .. koło jakiego miasta . albo chociaż województwo.

Gość Nieogarnięta
ja tak na serio, nienawidze patrzeć czy w budzie czy na dysce jak ktoś sam siedzi z przymula.. szkoda mi sie ludzi robi.. zawsze podchodze z wiarą i zagadujemyy ;) jestes za mało odważna musisz zaczac się pokazywać!!

Gość Kasiulka 1818
lubelskie

Gość Nieogarnięta
łeee ja Wielkopolskie ;P

Gość Kasiulka 1818
jestem za mało odważna bo jestem za mało atrakcyjna jak ide na dyskę to tam same dziewczyny w mini latają

Gość Kasiulka 1818
trochę daleko ;O

Gość Nieogarnięta
no i dla czego Ty nie możesz się wybić.? Ja Ci powiem. bo się wstydzisz siebie, masz za niską samoocene. usiądz przed szafą poprzebieraj się, pomaluj "pobaw" sobą, zobaczysz, w końcu się sobie spodobasz, pokaż innym że nie jesteś szarą myszką nie wymawiającą "R" tylko normalną dziewczyną jak każde inne!!!!

Gość Nieogarnięta
Może zacznij interesować się takimi rzeczami [ a przymajmniej spróbuj ] którymi interesują się Twoi "znajomi" jśli można tak powiedzieć, i pokaż im że nie jesteś kosmitką tylko normalną dziewczyną ;) oni poprostu Cię nie znają, a Ty się boisz tego etapu poznawania się, boisz się ze wywiniesz jakąś gapę i oni Cię niezaakceptują, pokaż im że się mylą i że jestes w porządku laska! ;))

Gość idż do zawodówki
jest łatwiej, będziesz miała zawód - twoja edukacja się na tym zakończy a nikt nie będzie się śmiał, że czegoś nie umiesz bo tam mało kto coś umie. mam kumpelą - była w technikum ochrony środowiska -nie zdała z chemii i czegoś tam jeszcze - poszła do zawodówki na kucharza - w tamtym roku skończyła i robi sobie teraz zaocznie lo w jakiejś bezpłatnej szkole - i jest zadowolona

Gość Kasiulka 1818
musiałam komuś to tym powiedzieć wygadać sie a mam pytanie jak sie ma nlk co to sie jakoś zalicza czy już jest nie zdane

Gość Kasiulka 1818
chciała bym do zawodówki iść ale ojciec to chyba by mnie ,,zabił,,