Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiem co mam robić

do kobiet problem z inicjacją

Polecane posty

Mam dziewczyne, i jesli ja nie zainicjuje sexu , to możemy sie niekochac nawet przez pól roku , bo ona pierwsza nic w tym kierunku nigdy nie robi . Teraz np nie kochalismy sie juz 3 tygodnie , bo postanowiłem ze bede zimny jak głaz w tej kwesti , i pierwszy nie zacznę i teraz pytanie . Jak zrobić i co zrobić żeby ona pierwsza sie garnęła do sexu ? Czy mam byc wobec niej zimny i pokazać ze mi nie zależy czy może jest jakis inny sposób by ona pierwsza sie na mnie rzuciła . Nadmienie ze post za bardzo na nia nie działa pomózcie dziewczyny

Gość fgfdg
ten typ tak chyba ma. więc raczej nie oczekuj w przyszłości, że sie zmieni. skoro na początku taka już jest, gdzie młodość ma swoje uroki i raczej ludzie są chętni na sex, to potem będzie jeszcze gorzej.

Gość Dziś wielki dzień
A może nie czuje sie spełniona w seksie? Na pewno ma orgazmy ? Nie udaje? Moim zdaniem każda kobiete mozna rozpalić ,ale juz z niej kocicy raczej nie zrobisz , skoro nie ma temperamentu.

raczej sie zmieni , to wiem ale moze coś sie da takiego zrobić żeby ona zaczynała pierwsza chociaż czasami

ma orgazmy , i w pelni sie oddaje w tym sexie , jest bardzo namietna .tutaj chodzi tylko o to ze to ja zawsze pierwszy zaczynam i gdy ja nie zaczne to sexu nie ma

tak rozmawialismy , to mi powiedziała ze przesadzam i nie widzi problemu :O

a jak to u was wyglada ? a moze jakas kobieta mi podpowie co na was działa byscie chciały nagle zjesc swojego faceta ? Moze chłodne zachowania czyli totalna olewka jej zadział tutaj

Gość fgfdg
No sorki ale brak orgazmu u kobiety nie oznacza braku ochoty na seks! Coś się niektórym pokręciło w głowie chyba.

pomoze jakas kobieta ?

Gość Alicja bez krainy
moze kwestia wychowania kobieta nie podrywa faceta, kobieta nie zaprasza na spotkania, kobiecie nie wypada inicjować seksu bo sie wtedy poniżna itd, ogólnie rzecz biorąc kobiecie pewnych rzeczy robić nie wypada, może to ??/

Gość o rany są takie kobiety
jak chcesz to ci daje , bo jest z tobą i inaczej byś ją zostawil, ale sama potrzeb w tym kierunku nie ma, bardzo dużo jest takich kobiet

nie wierze ze ona ochoty nie ma :O ma , bo nie robi tego z przymusu tylko jest diabłem wcielonym w sexie tutaj chodzi tylko o to że sama nie prowokuje tego sexu , i co z tym fantem zrobić by było inaczej ?

i jaki masz problem? dostajesz to co chcesz w czasie gdy masz ochotę ...co za człowiek...:)

no własnie o to chodzi ze wychodze na rozbuchajowanego samca :O ze mi tylko sex w głowie a ja tak nie chce , chce by ona tez czasami cos zaproponowała albo sama zainicjowała chęc zblizenia

Gość próbujesz obronić teze
którą sam sobie postawileś i wymyślileś otóż gdyby bylo tak jak sie przy tym upierasz i mialaby rzeczywiście ochote to nie byloby tego tematu bo sama by sie do ciebie kleila widać nie do końca jest tak jak myślisz skoro dziewczyna jest bierna, nie wierze w to żeby kobieta mając ochote na seks, potrafila nie kochać sie tak dlugi czas tylko dlatego, ze facet tego nie inicjuje, to bzdury

jeśli zaczniesz ją olewać i będziesz dla niej zimny to możesz ją nieźle wkurzyć :O co gorsza może zacząć Cię podejrzewać o zdradę, że już nic do niej nie czujesz itd lepiej znajdź inną metodę, a najlepiej po prostu szczerze z nią porozmawiaj, może ona nie jest po prostu domatorką ....

rozmawiałem z nia juz , to powiedziała mi ze ona tak juz jest i trudo jej tak samej zainicjowac sex tutaj na forum szukam sposobu jak to zmienić czyli mówisz że olewanie czyli bcie zimnym nie zmieni niczego ?

Ja zareagowałabym awersją na takie zachowanie... Może po prostu pomyśl o działaniach w drugą stronę ?

ale że co ? mam byc czuły cały czas i mam łasić sie do niej ? przecież ja to robię i nic ,na pocałunkach się kończy :O

Nie do końca chodzi mi tu o łaszenie się, dziewczyny lubią gdy są w centrum zainteresowania, zabierz ją gdzieś, na spacer, porozmawiaj z nią o tym co u niej w pracy/ na studiach itp róbcie razem rzeczy które nie tylko kręcą się wokół seksu

a myslisz ze tego nie robimy ? Satarm sie o nia kazdego dnia a to kabaret w weekend a to teatr w tygodniu kino . w sobote aquapark spacer po parku , galerii handlowej , jest rozpieszczana i doceniana , rozmawiamy o jej i mojej pracy o naszych planach i celach tylko to prowokowania do sexu nam a raczej jej nie wychodzi :O zimna jest w tym i naprawde nie wiem co mam zrobic by to zmienic

Gość Alicja 28
Jestem kobietą i Ci szczerze odpowiem, choć już było to powiedziane nie do końca. Mało jest takich kobiet, zeby za friko na chłopa się rzucały, bo jeśli są, to albo są podniecone, że brożka potrzebuje albo wiedzą, że facet ma romiary odpowiednie do jej muszelki i umie doprowadzić do orgazmów. Jeśli u Ciebie nie odczuwa zadowolenia z seksu, to nie dziw się, że bedzie się na Ciebie rzucała w objęcia. Jeśli chcesz takiej baby, to w burdelu zapłacisz i same Cię obsłużą.

czyli sugerujesz ze jestem marnym kochankiem dla niej :O ? ale ona nie narzeka na sex , ma orgazmy i jest istną diablicą , w kazdej pozycji sie kochamy

Gość a pyta o ocetdżizas
Jesteś durny!!! naprawdę nie masz innych problemów??? Ja pierdziele, facet ma kobietę, wszystko OK to wymysli jakąś bzdurę :-O idź do burdelu tam babeczki zainicjują wszystko! :-O

Nie mam pojęcia czemu tak się zachowuje w takim razie:O Po prostu ma taki charakter, i chyba jej nie zmienisz, chyba, że sama o tym zdecyduje, pamiętaj że kobietom po 30tce wszystko się odmienia (większości) :)

Gość albo ma male potrzeby
i seks tak czesto jak ty chcesz jej odpowiada, sadze, ze bardziej robi to zeby zadowolić ciebie ( stąd te odczucia , ze diablica, dużo pozycji itd) albo jest z tobą bo jesteś dobry, czuly, dbasz o nią, szanujesz, opiekujesz sie, wie, że ją kochasz ...... seks z tobą nie jest glównym powodem dla niej,..... no nie pożąda cie, nie ma takiej chemii, wiec jak chcesz seks to go masz i stara sie żeby bylo ci jak najlepiej bo wie, że ją kochasz i jesteś dla niej dobry itd

Gość ja już nie wiem co mam robić
i ta ostatnia odpowiedz chyba jest najtrafniejsza w moim przypadku :( dziekuje za rady i wpisy i jeszcze pytanie do kobiet jak mam sie zachowywac dalej wobec mojej dziewczyny ? czy byc dalej takim jak byłem czułym i delikatnym ? czy moze byc oschłym i zimnym wobec niej ?

Gość gfhfh
To ja może powiem, co na mnie działa. Pierwsza inicjuję seks zawsze kiedy mój facet zdejmie koszulkę. Wtedy od razu mam na niego taką ochotę, że nie myślę, czy mi wypada, czy nie :P. Druga sprawa - jak mnie masuje tak z 10 minut, to już też nie mogę wytrzymać i mówię mu, że ma mnie wziąć zaraz. Jak leżymy i oglądamy jakiś film na przykład, to chyba ani razu nie obejrzałam do końca, bo już miałam na niego ochotę. Generalnie jest tak, że częściej on inicjuje. Ja tak raz na trzy stosunki powiedzmy. Jeśli kobieta jest rozbudzona seksualnie, to nie myśli o tym, co wypada. Wydaje mi się, że jeśli ona potrafi żyć z Tobą 3 tygodnie bez seksu, to albo nie jest jej jednak tak dobrze z Tobą w łóżku, albo się znudziła seksem z Tobą, albo po prostu ma niskie libido i nic już nie zrobisz. Nie wiem, co Ci poradzić. Łatwiej by było, jakby ona widziała problem, ale w tej sytuacji ona nie będzie chciała niczego zmienić w Waszym związku. Pogadaj z nią jeszcze raz tak całkowicie poważnie, powiedz jej, że to nie jest normalne, że jak się kogoś kocha, to nie dąży się do zbliżenia z nim. Może to poskutkuje, a jak nie, to po prostu sam codziennie inicjuj i przyzwyczaj się do tego.

Gość gfhfh
I w żadnym wypadku nie bądź zimny w stosunku do niej, tylko dbaj o nią, daj jakiegoś kwiatka może, kup jej jakąś bieliznę seksowną. Wtedy na pewno będzie chciała Ci się z niej pokazać i rzuci się na Ciebie :P. Ale nie bądź zimny i nie olewaj jej. Bądź przy niej.