Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złamane serceeee

SZCZYT WSZYSTKIEGO !!!!!!

Polecane posty

Gość Złamane serceeee

Cześć , muszę wam napisać o mojej historii ! Muszę się wygadać .. ;/ Poznałam chłopaka jakiś rok temu , a już po 2 miesiącach znajomości byliśmy parą. Codziennie się spotykaliśmy ,świetnie się bawimy razem ,dogadujemy się .. Ja go po prostu kocham ,a wczoraj naszła mnie ochota żeby sprawdzić czy jest " silny " . Mianowicie założyłam na gadu gadu nowe konto i napisałam z niego do niego.. byłam tam dziewczyną niezwykle ' kuszącą ' a on nie mógł się oprzeć;/ Na początku pisał do mnie na gadu że jakaś dziewczyna do niego pisze i o seX**ie gada.. a potem do tej drugiej dziewczyny pisał ,że zna mnie (czlyli swoją realną dziewczynę ) przez neta... Potem napisał do mnie , że będzie udawał że ze mną zerwał żeby tamta druga tak myślała ... czujecie ?! Jaki żal , jestem załamana .. nie wiem co mam robić bardzo Go kocham!!

Gość Złamane serceeee
Ja 16 , on 17

Gość Awidzisz jaki jest temat forum
????? Szukaj takiego dla durnych nastolatków!

Gość Im so sorry for you
"ja go poprostu kocham" gdybys go kochala nie wpadlabys na tak kretynski pomysl. Zreszta czego mozna oczekiwac po dzieciach

no coz mowi sie ze facet zdradza jak ma okazje a kobieta ttylko wtedy gdy naprawde kocha. :P