Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emea

Jak zasugerować facetowi by używał preparatu przeciw wypadaniu włosów?

Polecane posty

Gość emea

Jak zasugerować facetowi by używał preparatu przeciw wypadaniu włosów, tak by nie urazić jego ego? Bardzo proszę o pomysły i sugestie...

Gość najlepsze sa suplementy diety
jak belissa najlepszy szampon nic nie pomoze jak wlosy garsciami leca.ma brac 3-4 miesiace 1 raz dziennie i bedzie piorunujacy efekt,ma niedobor witamin z pewnoscia

Gość może nie sugeruj tylko POWIEDZ
skoro to twój facet, to czemu z nim nie porozmawiasz jak kochająca kobieta?:O ludzie, czy wy naprawde macie takie ZYCIOWE problemy???????? a jak ci sie jego kolor koszuli nie spodoba, to tez przyjdziesz na kafeterie zeby sie zapytac? co za czasy.....

Gość emea
Kiedyś stosował vichy. Efekt była widoczny odrazu i utrzymał się parę miesięcy.

Gość emea
Sama nie chciała bym od niego usłyszeć że np. powinnam się odchudzać... wiec też uważam na to co mówię.

Gość Serdżio
na to raczej nie ma preparatów. Jedynie mogą trochę pomóc niektóre rzeczy (witaminki, antyłupieżowe0 albo jakaś bardziej mocniejsza terapia z użyciem preparatów działających na testosteron. Potem to przeszczep włosów. Taka już jego uroda chyba musisz to zaakceptować. Może po prostu czeka aż bedzie sie mógł golic na łyso. poczytaj o łysieniu androgenicznym. napierw lecą zakola i czubek głowy. Zreszta u każdego trochę inaczej to wygląda. Porównaj też czy w jego rodzinie są łysi. Jak są to masz odpowiedź.

Gość emea
Ja po części dla Niego uprawiam sport (chociaż nie powiem, lubię to), depiluję nogi (czego normalnie nie chce mi się robić), chodze do kosmetyczki (czasem to przyjemne nie jest), staram się znaleźć na to i dla niego cza, chociaż ciągnę pracę i studia. Uważam, że on też powinien o siebie dbać. To ze jesteśmy długo ze sobą ma go z tego zwolnić?

Gość emea
Rodzina jak rodzina. Taki ich urok. Ale patrząc na jego starszego brata... chyba to jeszcze nie kwestia genów...

myślałam, że sport i depilacja to standard nawet dla starych panien, takich jak ja :classic_cool: to się chyba robi dla swojego, że tak powiem, komfortu życia. co ci robi ta kosmetyczka, że to takie nieprzyjemne? :P

ja ostatnio zaproponowalam mojemu zeby urozmaicil styl ubierania...:D Od razu czul sie urazony, ze nie podoba mi sie jak on sie ubiera... Ja to zrobilam prosto z mostu...:D Nie podzialalo jak powinno:D

Gość emea
Zelku zielony, ożna depilować nogi co 5 dni ( dla własnego komfortu) albo co 2... Chelsie - wkońcu ktoś coś na temat napisał:D