Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..mAmOnA..

On 30, ja 20 lat. Jest sens?

Polecane posty

Gość ..mAmOnA..

Podrywa mnie facet dziesięć lat starszy. Na początku go ignorowałam, ale teraz jednak coś mnie do niego ciągnie. Tylko nie wiem czy jest wogóle sens kontynuować taką znajomość. Z waszego doświadczenia jak myślicie, czy taka różnica wieku to byłby poważny problem?

Gość ma MAMONĘ czyli kasę
będzie dobrze:D

Gość to zależy jaki facet
i jak sie życie ulozy ja sie rozwiodlam z mężem , byl o 10 lat starszy niestety po 9 latach malzeństwa ta różnica wyszla i byla nie do zniesienia ja bylam jeszcze mloda mialam 29 lat, a on już 39 i co tu dużo mówić w wiekszości dziedzin życia nie dotrzymywal mi juz kroku najlepiej w domu, tv itd seks też niestety już nie ten

No mój to jest łazik, większy nawet niż ja. Całe życie uprawia sport, ohh, to jego ciało... :D więc czasami myślą, że jest ode mnie starszy o jakieś 2 lata :D

warto, warto a pomarańcze współczuję-trafiła chyba na wyjątkowego niemote, skoro w wieku 39 lat się kapeć zrobił mój ma teraz39 (ja 20) i to ja za nim nadążyć nie mogę:)

Gość evvka25
A ja ze swojego doswiadczenia wiem ze nie warto. Jak mialam 19 lat, to weszlam w zwiazek z facetem 28letnim. Na poczatku bylo super, tak przez pol roku, ale potem wyszla ta roznica wieku. Ja jeszcze chcialam sie wyszalec, a on juz myslal o slubie, dzieciach itd. Nie bylam wtedy na to gotowa. No ale w sumie to tez duzo od faceta zalezy. Jak taki 30latek jest na luzie i nie mysli jeszcze o ustatkowaniu sie, no to zawsze mozna sprobowac ;)

no mój akurat absolutnie do ślubu nie lgnie, a ja się tym na razie nie przejmuję kościelnego on nie może,ale jakby MI bardzo zależało to wziąłby ze mną cywilny

Gość moim zdaniem nie warto
faceci szybciej sie starzeją i wcześniej umierają i niestety jesli chodzi o seks to klapa zwyczajnie..... problemy ze wzwodem

bzdury gadasz. każdy facet to inna bajka, nie każdmu po 40tce nagle klapnie i robi się z niego dziadziuś

Gość to że twojemu nie
klapnąl jeszcze, niczego nie dowodzi a ile z nim jesteś ???? bo nie sądze , że 10 lat wiec to ty bzdury opowiadasz

moj "tatuś" :D (tak mówi moja mama gdy chce mu dogryźć) całe życie nie palił, b. mało pije, baaardzo okazyjnie, uprawia sport i jak patrzę na tych dwudziestolatków, to ma lepszą figurę od nich.

Gość Noeliaaaaaaa
Jak taki facet wyrwie mlodszą laske , to wspepuje w niego nowa energia hehe Ale zwykle starcza jej na kilka lat I potem jest normalka, metryki nie oszukasz :)

Ja mam 30 lat i z seksem zero problemów, stoi mi zawsze kiedy trzeba, a nawet częściej :) Ale ja akurat nie chciałbym mieć 20-stki za kobietę. Dwa zupełnie inne światy, podejrzewam, że mielibyśmy problem z dogadaniem się. Co innego w sytuacji gdy ja mam np. 40 lat, a moja kobieta 30. Wtedy to ma sens. Oczywiście mogę się mylić, ale zawsze uważałem, że kobieta jeśli młodsza ode mnie, to max. 5 lat.

5 lat a co ma do tego długość związku? napisałam, po prostu, że każdyfacet to inna bajka, ktoś napisał, że jakiś jej facet wwieku39 zmienił się w dziadka, a mój tyle ma ido dziadkamudaleko.

aco do tego , co napisała pieprzowa umnie jest troche inaczej-mój pali baaardzo duzo, wypić też czasemlubi (pivo,wodkinie cierpi), alezdrowo się odzywia i jest bardzo aktywny

Facet nie podejrzewaj, bo problemówz dgadaniem nie ma. a już szczególnie jak są podobne zainteresowania

Wiesz, zależy czego facet szuka u takiej kobiety. Jeśli zabawy, seksu no to ok :)

mój na szczęście nie szukał tylko seksu on niczego nie szukał to jaa szukałam i go wyrwałam:)

No ok, to gratuluję. Chociaż jak teraz przeczytałem jaka różnica wieku jest między wami, to aż się trochę skrzywiłem ;)

Gość Noeliaaaaaaa
kciukiem, wez nie pieprz glupot tutaj najpierw piszesz , że ty masz 20 lat twój facet 39 potem piszesz, ze jesteście razem 5 lat i to ty go wyrwalaś jeśli to wszystko prawda to z tobą jest nie wszystko ok a z twoim "facetem" tym bardziej, że bierze sie za dzieci

wielu się krzywiło iczekali, kiedy mnie rzuci, a to już PRAWIE piąty rok leci (pomarańczko, trochę mi zajęło wyrwanie go, ponad pół roku, właśnie przez tę różnicę:) )

Gość 34 letni facet z 15 latką
:O

Gość to ty go rzucisz

wiem. mój też to wiedział. dopiero jak skończyłam 16 lat i trochę mnie poznał zaczął się bardziej przekonywać. i nie mam zamiaru go rzucić:)

Gość facet powinien zaliczyć
kryminal za związek z 15 latką to chore !!!!!!

Gość 34 letni facet z 15 latką
za 5 ,max 10 lat go rzucisz.

Gość ..mAmOnA..
kciukiem, a możesz napisać jak się poznaliście? Ja myślałam że te 10 lat między nami to jest dużo, a u Ciebie to jeszcze raz tyle przecież. I jeszcze ciekawi mnie jakie są relacje między waszymi znajomymi, czy on akceptuje Twoje koleżanki, czy naprawdę jest u was "luz" w związku?