Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszcz koronny

dzisiejsze kobiety to materialistki

Polecane posty

Gość deszcz koronny

sztuczne produkty uganiające się za pełnymi portfelami i nazywającymi to miłością i uczuciem

Gość o matkoooooooo
bo zycie to nie bajka 🖐️

Dzisiejsze kobiety wcale nie są większymi materialistkami. Po prostu kiedyś co innego podchodziło pod to pojęcie :)

Gość deszcz koronny
nie skrzywdzony tylko rozbawiony

zgadzam się w 100% .Spotykałem się z dziewczyną,już nawet się całowaliśmy ale szybko o mnie zapomniała jak zaczął ją podrywać facet z własną firmą .Ja zwykły robol zarabiający wtedy 1500 zł szybko poszedłem w odstawkę

Gość deszcz koronny
nie muszę same się wrzucacie z ochotą

Gość
a wczorajsi faceci byli dżentelmenami :o

no, dokładnie! nie przyjadą 60 km zeby zrobic chlopakowi zakupy kiedy jest chory, nie zapłacą kilkuset złotych za jego zakupy i na pytanie ile oddac mowia " nic" , fakt pieprzone materialistki

Gość A się przejmujecie
obojętnie czy dziewczyna jest w związku czy nie, jeśli w grę wchodzą tylko spekty materialne, to jest zwykła prostytutka. Ale tak samo jeśli facet leci tylko na urodę, to jest zwykłym szmaciarzem. Na szczęście od tej normy jest dużo odstępstw ( po obu stronach) i takich trzeba szukać.

Gość deszcz koronny
bardzo inteligentne stwierdzenie "żyj z mężczyzną" dżentelmenów nie brakuje a brakuje za to kobiet a nie produktów

Myślę że ten dzisiejszy świat to jest bardzo materialny... Ludzie mało uwagi zwracają na rzeczy przyziemne.... Może te kobiety są źle traktowane ?. Niżej zamieszczam fajny i śmieszny filmik dotyczący traktowania kobiet: http://www.istnienia.pl/stt4

Ludzie to materialiści, nie tylko kobiety. W świecie uzależnionym od bzdurek i innych "niezbędnych do życia" przedmiotów trudno jest być li tylko "romantycznym gołodupcem" ;)

Gość korbanska
kobieta, która jest materialistką, wbrew sobie wybierze tego z kasą co oznacza ze nawet jak sie zakocha w biedaku to i tak z nim nie będzie proste :) Dla nie materialistek:) nie liczą się rzeczy tylko zaradność mężczyzny. O to w tym wszystkim chodzi, kobieta nie widzi firmy czy samochodu jako rzeczy, które będą jej do czegoś potrzebne. Widzi, że z tym facetem będzie przy nim bezpieczna.

Gość
jakoś nie znajduję wokół siebie wielu facetów na poziomie (chodzi mi o dwudziestokilkulatków), zerowy szacunek do kobiet, nazywanych też potocznie dupami, cipkami, suczkami albo lachonami :o egoizm i zaspokajanie popędów - oto co wami kieruje :D

Gość deszcz koronny
kobieta, która jest materialistką, wbrew sobie wybierze tego z kasą co oznacza ze nawet jak sie zakocha w biedaku to i tak z nim nie będzie proste Dla nie materialistek nie liczą się rzeczy tylko zaradność mężczyzny. O to w tym wszystkim chodzi, kobieta nie widzi firmy czy samochodu jako rzeczy, które będą jej do czegoś potrzebne. Widzi, że z tym facetem będzie przy nim bezpieczna. hahaha oczywiście bezpieczeństwem to nazywacie i zaradnością zamiast oczywistym materializmem ładnie to sobie tłumaczycie

Niestety koledzy taka prawda noi nawet logiczna bez kasy niema nic i dzis nikt ci nieda nic zadarmo, ten temat byl juz poruszany, dzis liczy sie glowa a nie wyglad oczywiscie na dluzsza mete, i czlowiek niewazne ze ma wnetrze bogate jest dobry musi miec i duzo kasy bo jak nie to dowidzenia a czy jest zlodziejem draniem to raczej niewazne dodam wedlug mnie

Gość deszcz koronny
jakoś nie znajduję wokół siebie wielu facetów na poziomie (chodzi mi o dwudziestokilkulatków), zerowy szacunek do kobiet, nazywanych też potocznie d**ami, c*pkami, suczkami albo lachonami egoizm i zaspokajanie popędów - oto co wami kieruje w jakim środowisku facetów się obracasz? karków czy blokersów?

Gość Mirabella ...
Kolejny widzę dostał kopa ... :D

deszcz koronny jakoś nie znajduję wokół siebie wielu facetów na poziomie (chodzi mi o dwudziestokilkulatków), zerowy szacunek do kobiet, nazywanych też potocznie d**ami, c*pkami, suczkami albo lachonami egoizm i zaspokajanie popędów - oto co wami kieruje w jakim środowisku facetów się obracasz? karków czy blokersów?-- to pytanie zadaj sobie - czy obracasz sie wsrod takich kobiet

Gość deszcz koronny
Kolejny widzę dostał kopa ... nie dostał a ty lepiej wyślij swojego pieska na kolejne 48h do pracy żebyś mogła faszerować się kolejnymi kosmetykami

Gość deszcz koronny
o pytanie zadaj sobie - czy obracasz sie wsrod takich kobiet bardzo różnych ale pociąga je najbardziej jedno tak zwane "bezpieczeństwo i zaradność" jak wyżej

Gość dsfdsfdsfs
wszystkie kobiety to puste i próżne lale.

nie nudzi wam się spamowanie kolejnymi identycznymi tematami? 😴 wszystkie kobiety to... kurwy, materialistki, idiotki, pustaki wszyscy mężczyźni to... dziwkarze, świnie, egoiści, idioci, pustaki etc. 😴

Gość
obracam się wśród yuppies :D najbardziej wyzwolonych facetów zdradzających swe biedne młode żony na prawo i lewo :) co do materializmu - kobiety mają praktyczne podejście do życia i trudno się dziwić ;) miłość podobno dodaje skrzydeł, ale nie zapłacisz nią rachunków i nie ugotujesz z niej obiadu, ciężko też dojechać nią do pracy oraz utrzymać za nią dzieci :)

Gość deszcz koronny
deszcz koronny - w czym problem? jestes urzedasem na cieplej posadce i masz 2000 brutto? i milion euro frustracji na koncie? czyżby bycie urzędnikiem za 2 tys było frustracją? potwierdzasz regułę tylko ot , typowa kobieta