Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28 Antardast

Sypiam tylko z 10 lat młodszymi kobietami - 28-letnie rówieśnice to staruchy

Polecane posty

Gość Eler
młodym dziewczynkom ładnie pachnie z cipek :)

Gość ja mam młodszego
hailie hailie@tlen.pl'; Każda ma takiego ogiera, na jakiego zasłużyła i tyle

Gość Sypiałam z chłopakiem
13 lat młodszym. Był fantastyczny.

Gość Eler
/// 13 lat młodszym. Był fantastyczny. /// komu takie kłamstewka wciskasz myslisz że facet jest na tyle głupi by ze starą iść do łóżka. Na co komu "rozlazłe błoto"

Gość Mam 28 lat i sypiałem z
14-stolatką. Moją kuzynką. było cudownie. To ona sama mnie uwiodła i zawróciła mi w głowie

Gość Sypiałam z chłopakiem
Był ciekawy jak to jest ze starszą kobietą. A mnie ciekawił seks z kimś młodszym. Spotykaliśmy się tylko po to, żeby spełniać swoje fantazje.

Gość a ja mam 20 lat i nie lubie fa
facetów starszych o 10 i więcej bo to zazwyczaj starzy kawalerowie i nie maja w sobie tyle energji co młodsi.

Gość Tezer
sypaiłem ze starszą o 8 lat i nie polecam. Jednak wiek robi swoje. Skóra juz nie ta, brzuch nie ten, celulitis dramatyczny. Zmarchy pod oczami. Cos strasznego -zdecydownie 6 lat młodsze panieneczki :)

Gość Dannniell
wiesz, sam mam 30 ale też jak bym miał do wyboru młodą 18 albo 28 letnią heh kobietę, to bez zastanowienia bym pragnął tą młodą.

Gość Jamallll
wiadomo że żaden normalny facet nigdy nie powie wprost kobiecie że wolał by młodszą, sam mam kobietę z którą juz jestem 3 lata, ma 29 lat, i nie ukrywam że nie raz podczas stosunku fantazjowałem o młodych laskach, co w tym dziwnego?

Gość agggull22
ja mam 22 lata , 9 lat starszego faceta i gdybym chciała sobie przyklasnąć to bym poparła autora. jednak moje zdanie jest takie, że kobiety z wiekiem pięknieją co najmniej do 30ki. sama wyglądam o niebo lepiej niż 5 lat temu, mam bardziej kobiecą figurę, wyglądam bardziej kobieco i pociagająco, lepiej się ubieram. Również znane mi kobiety około 30ki wyglądają lepiej niż kilka lat temu. Dlatego nie martwię sieo mój wygląd przez kolejne kilka lat :-) A zaniedbywać można się w każdym wieku, autor widać ogóle nie w zaniedbanym towarzystwie sięobraca, może tylko takie do niego lgną?? bo kobiety z wiekiem to i wiedze mają większą na temat dbałości o urode i zaplecze materialne też

Gość Kobieta po 30stce
nie zwróciłaby uwagi na chłopaka piszącego "tą" :D

Gość samanta fox12
nie zwróciłaby uwagi na chłopaka piszącego "tą" hehe, to samo mi przyszło do głowy :-)

Gość Kobieta po 30stce
I chcielibyście chłopcy uprawiać seks oralny,analny i finiszować w jej ustach :D

Gość KITOBOJ
wiesz ja też wyznaje zasadę, laseczka musi być młodsza, im więcej tym lepiej. Mam 27 lat, moja laska ma 19, moi znajomi mi zazdroszczą tak młodej dziewczyny, ślinią i napalają jak ją widzą, choć mają swoje kobiety, tamte oczywiście mojej nienawidzą z zazdrości hehehe

Gość jaaci się dziwię
"starsza" potrzebuje "oprawy", nastroju, zabiegów, jedwabnej pościeli, szampana, świec itd.. młodą możesz zerżnąć na siedzeniu 15-letniej fiesty i będzie zadowolona jak potem zabierzesz ją na pizzę.. dobrze wiesz autorze co robisz..

Gość siksom wystarczy
pizza i piwo - ot caly problem sa tanie w utrzymaniu

Gość agggull22
"starsza" potrzebuje "oprawy", nastroju, zabiegów, jedwabnej pościeli, szampana, świec itd.. młodą możesz zerżnąć na siedzeniu 15-letniej fiesty i będzie zadowolona jak potem zabierzesz ją na pizzę.. a no właśnie..... prosty chłopak szuka prostej dziewczyny jednym słowem :-D

Gość 987_
nie porównuj dbałości do fizjologii znam multum zadbanych kobietek, i chcesz wierz, chcesz nie wierz, ale po 28 roku życia jak by kobieta nie dbała o siebie to sprężystości skóry, nigdy nie porówna do 16 latki, to już nie to, kobieta jak bardzo bardzo dba o siebie to trzyma sie tak do 28 lat a później to już jej nic nie pomoże, choćby na rzęsach wstawała. I nie oszukujcie siebie same drogie panie.

Gość Violetta przez V
autor to pyszałek żadna go nie chce to tu się dowartościowuje , no no marzenia poprawiają humor...niestety tylko na chwile :D:D:D:D:D:D

Gość Alonzooo
A ja doświadczyłem odwrotnej sytuacji, będąc na imprezie te stare rury same się pchały, przez co traciły bardzo wiele , natomiast te młode, nie musiały tego robić, bo faceci je pożerali wzrokiem.

Gość agggull22
ja się nie oszukuję, ale na prawdę znam kilka dziewczyn po 30ce które mają piękne ciała :-) z resztą ja piśze o dbałości bo do niej w pierwszym poście nawiązał autor - otyłość, nieogolone nogi, fatalna fryzura, tłusty brzuch, bladosć skóry

Gość dr.. dermatolog
"znam multum zadbanych kobietek, i chcesz wierz, chcesz nie wierz, ale po 28 roku życia jak by kobieta nie dbała o siebie to sprężystości skóry, nigdy nie porówna do 16 latki, to już nie to, kobieta jak bardzo bardzo dba o siebie to trzyma sie tak do 28 lat a później to już jej nic nie pomoże," mam nadzieję ze nikt w to nie uwierzył. Wrogiem skóry jest tłuszcz. Jeżeli 33-latka go nie ma to ma skórę 20-latki takie sa fakty.

Gość AnimozzzZ
a co wy się produkujecie, tutaj 99% to zaśmierdziałe pruchna płci żeńskiej, wiadomo że będą się adorowały wzajemnie

Gość Czy któryś z was widział
kobietę bez ubrania? :D

Gość 987_
hehehehe a ty znowu swoje, ja będąc sam na sam z kobietą nie potrzebuję jej super ciuchów, czy extra fryzur:) zapewniam Cię. Mnie interesuje jej buźka i ciało.

Gość agggull22
ja! widuję co czwartek :-P

Gość jaaci się dziwię
>987 powiem więcej - pewna część jej ciała..

Gość Jak zaczniesz widywać
każdego dnia i każdej nocy - porozmawiamy :D