Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z krystzałowej wyspy 21

Mój 30-letni facet zamęcza mnie seksem - POMOCY sesja

Polecane posty

Mam faceta który non stop się do mnie dobiera. Ciagle ściąga mi majtki całuje tam. Albo wpycha język w pupę. Nie mogę z nim o niczym pogadać, bo non stop sex i sex. Czasami nie mogę się uczyć do sesji ze zmęczenia. Mówi że uwielbia patzreć jak dochodzę. Ale ja mam dosyć tych orgazmów, jak go ostudzić? Zerwać na 2 tygodnie przed sesją?

Gość moj tez tak ma ale on ma 35 la

Gość Ten sam problem ech
faceci przy 30-ce schizują na punkce młodszych lasek. Nie dają im spokoju. Mój non stop chciał to ze mną robić w samochodzie. Schodziałm na parking o 17:00, a wychodziłam o 01:00 półżywa. Niestey tak maja starsi faceci. Ponoć przechodzi im po 44-ce. Nie martw się. To dobrze rokuje na przyszłość.

Gość Ten sam problem ech
ja mam 22 on 31

Gość dziuboll
niestety, ale 30latkowie tak podniecaja sie faktem, ze maja mlodke, ze nie iwedza ile to potrwa, wiec korzystaja poki sie da...

Gość bnbnnbnbnb
Zazdroszczę wam :O

ale ja juz ledwo moge kupe utrzymac! na uczelnie i tak biore pampersa! co robic, co robic? on lubi anal....

Gość Faceci po 30ce są chorzy
te ich chore marzenia typu, sex pod drzwiami do domu, albo spuszczanie spermy na otwartą dłoń dziewczyny kiedy ona rozmawia przez telefon. Gdzie romantyzm i ciepło. czy wszyscy faceci po 30ce to zboczeńcy? Obtryskiwanie spodni dziewczyny albo swetra - kto to upierze? pzrecież my młódki pzred 24-ką mamy inne potrzeby

Obawiam się że nie przejdzie to żadnemu przed 50-ką. Choć jak widziałem mojego dziadka, który pocił się przed "playboyem" to sądzę że i po 70-ce mogą być problemy.

Gość cvbvbv
tez tak mialam teraz ma juz 33 i jest ok

Gość marcincin
prowokacyjnei to pobrzmiewa, ale prawda chyba taka, ze kobieta tacy faceci imponuja. I gdyby byla to prawda to nie rozsala by sie z tym 30latkiem dla delikatnego i romantycznego rownolatka.

Gość Załamana EWA 19
Ja to mam przerąbane. Mój men lubi siadać okrakiem mi na klatce i wytryskiwać nasienie na twarz. Albo brać mnie od tyłu kiedy zmywam naczynia. Dosyć.

Gość Adja 25
Mój 32-letni facet owdwiózł mnie na pociąg. Była 5:20. Odszukaliśmy mój przedział, umieścił moje bagaże na górze, zaczął się do mnie dobierać. Zerżnął mnie wtedy tak konkretnie. że aż zasnęłąm w podróży ze zmęczenia. Jak wracałam zadzwoniłam po tatę - nie chciałm ryzykowac z jego wyobraźnią. "Faceci po 30ce są chorzy". Mój królewicz też lubi spuszczać mi się na dłoń i na brzuch. Ale ja to lubie.

Gość Terri 19
Ja mam faceta 29 letniego i uwielbiam cołować jego zgrabny tyłek. Lubie tez trzymac go za siusiaka. To tak go kręci. :)

Gość Katjanna 24
co oni widzą w naszyc tyłkach i odbytach że tak często się z nimi całują. Mój(33) kak mi sie dobierze do tyłka ustami to na 4 godziny jestem uziemiona. Zresztą 33-latkowie to piękne pewne siebie s.k.u.r.w.i.e.l.e. Moze nie powinnymśmy narzekać?

Gość Smutna joanna 38
" Zresztą 33-latkowie to piękne pewne siebie s.k.u.r.w.i.e.l.e." tak wąłśnie. Mój mąz zdradzał mnie przez 5 lat z gówniarami: 17, 23 26 lat. kiedys nawet zgodziałam się na trókat z 19-stką. Fakt laseczka była śliczna, dzięki temu wiem co znaczy sex z kobietą ale rozjuchało to jego wyobraźnię i odszedł jeszcze bardziej w zdrady. To faktycznie s.k.u.r.w.i.e.l.e

Gość florencjja
tak sobie czytam wasze wypowiedzi i mam to samo, u nas jest duza roznica wieku, ja mam 24 lata a on 35 i jestesmy razem juz 2 lata, moj misiu uwielbia lizac moja cipeczke i pupcie i robi to bardzo namietnie :) nie ukrywam ze tez to lubie ale on czasami przesadza, kleczy na podlodze zdejmuje mi majteczki i lize moja pupcie godzinami, oczywiscie konczy sie to stosunkiem, zawsze sie razem kapiemy pod prysznicem, wtedy taka kapiel musi trwac pol godziny bo on mnie musi wylizac do czysta :) wtedy jest tak podjarany ze go musze reka spuscic :) ale potem zanosi mnie do lozeczka i obowiazkowo mnie lize jeszcze raz a potem sie kochamy :) bylismy teraz przez tydzien w gorach i caly czas spedzilismy w hotelu na tapczanie albo pod prysznicem bo moj kochany misiaczek musial mi wylizac pupcie :)

Gość o kurczeeee
ale wam zazdroszczeeee, też by mi się przydał taki fajny i gorący seks

Gość 30letni mam
Mam 30 letniego i pieprzycie bzdury, to zalezy od charakteru chlopaka. Ja mam 28 i jest git. Jak sie nie ma cipy jak wiadro to seks jest dobry. Moze to dlatego, ze nie rodzilam

Gość wojowniczka a
faceci po 30-ce mają piękne penisy

Gość Dojrzała 26 lat
zgadza się - mają potęzne pachnące przyrodzenia. A to ich spojrzenie i twarde pośladki i piekne pępki.

Gość w drugą strronę
w drugą stronę też tak bywa moja zamęcza aż uciekać chyba siada na blacie i wrzeszczy że już natychmiast ja lecę i nie wyrabiam już co robić, jak nie wydolę to stracę młodą laskę ale mam dość, cholernie dość, mdli ciężki obowiązek i już bez przyjemności kurde młoda laska dać dyla i nigdy więcej nienasyconych młodych lasek tylko rówieśnice, normalne i ciepłe do życia takie

Gość w drugą strronę
tak wy nienasycone produkujecie zniechęcenie do seksu u namiętnego faceta nimfomanki cholerne co pięć minut by chciały wymuszać

Gość Elizabethhs
mój mąż nakłonił mnie na trójkat z gówniarą - było piekielnie. Ja i ona siedziałyśmy na nim i dotykałyśmy się pępkami. Poniosło mnie i dałam z siebie wszytko pieszcząc się z ta panną. gdyby nie jego wyobraźnia nie miałabym tego przeżycia. Więc erotomanizm u facetów po 30-ce jest ok. :)

Gość Taka jedna z miasta
"Więc erotomanizm u facetów po 30-ce jest ok. " w szczególności, kiedy obtrysuje czekoladę, a ty musisz to jeść, bo go to podnieca

Gość Elizabethhs
"Elizabe jastes pojebana Elizabethhs ty kurwo stara" czy moglibyście szerzej napsiac o co wam chodzi? i czemu mni tak nazywacie? Facet chciał zobaczyć mnie z inną, więc zobaczył i co?

Gość Raszian_1
Moj ma 33 i tez ciagle sex, jest doswiadczony i bardzo pewny siebie. Chociaz ogolnie jest cieply i spokojniejszy to w lozku wychodzi z niego twardy macho. Ja jestem duzo mlodsza - 22 - dopiero poznaje swiat seksu i meczy mnie jego zachowanie, on ciagle sie do mnie dobiera az mnie o wkurwia! Czasem mam ochote z tego powodu z nim zerwac, chociaz nasz zwiazek jest pomijajac to super, ale ciagle mam schizy ze jak tak dalej bedzie to on zaczne mnie zdradzac z kobieta ktora bedzie miala ochote na sex, a ja tez nie zamierzam sie ciagle zmuszac.

Gość nie martwcie się
Około 40stki nie będzie juz tak chętny,znajdzie sobie młodszą,a wy odpoczniecie