Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z krystzałowej wyspy 21

Mój 30-letni facet zamęcza mnie seksem - POMOCY sesja

Polecane posty

Gość Ciarka...
Za mało szczegółów, ale moim zdaniem on może miec silny instynkt opiekuńczy, może czuć się źle jako mężczyzna u boku tak zaradnej kobiety i znalazl sobie kogos kto potrzebuje wsparcia, opieki, pomocy...Problem leży w psychice. Czy wybaczyć? Nie wiem, na pewno porozmawiać szczerze do bólu...Powiedziałas mu, ze wiesz?

Gość nagle zjawily sie downy z prob
lemami ;) co chwila zmieniaja niki :O

Gość Egoist*_31
50 letnia też może być.

Gość Egoist
Babcia mnie gnębiła w dzieciństwie i dlatego mam takie wymagania.

Gość assia..29
WITAM, MAM ZA SOBĄ 10 LAT MAŁŻEŃSTWA( ON-38 JA 29). MIĘDZY NAMI RÓŻNIE BYWAŁO , ALE RAZEM SZLIŚMY PRZEZ ŻYCIE. MAMY 9 LETNIĄ CÓRKĘ I ROK TEMU ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA DRUGIE DZIECKO, A OWOCEM MOJEJ DECYZJI JEST 5 MIESIĘCZNY SYNEK. I WŁAŚNIE NA TYM KOŃCZY SIĘ MOJE SZCZĘŚCIE. W DWA TYGODNIE PO NARODZINACH SYNKA, COŚ MNIE TKNĘŁO ŻEBY SPRAWDZIĆ KOMÓRKĘ MĘŻĄ, I ZNALAZŁAM NIEPODPISANY NR TEL. ZADZWONIŁAM, ODEBRAŁA KOBIETA, CO TU ROBIĆ, BURZA MÓZGU, SZOK. NAPISAŁAM DO NIEJ SMS Z JEGO KOM. ,ŻE TU ARTUR I CHCĘ SIĘ SPOTKAĆ, ODPISAŁA, ŻE JEST SZCZĘŚLIWA, I JAK NAJSZYBCIEJ MOGĄ SIĘ SPOTKAĆ, NAPISAŁAM JESZCZE JEDNEO SMS , ŻE JESZCZE NAPISZĘ KIEDY SIĘ SPOTKAJĄ, I TU ONA CHYBA SIĘ ZORIENTOWAŁA ŻE COŚ JEST NIE TAK, BO PISZE,ŻE MA NADZIEJĘ ŻE MU NIE ZASZKODZIŁA.I BYŁAM PEWNA NA 90 % ŻE MNIE ZDRADZA. ON OCZYWIŚCIE SIĘ WYPIERAŁ NAWET CHCIAŁ MI WMÓWIĆ , ŻE TO KTOŚ MU ZAPISAŁ TEN NUMER. POSTANOWIŁAM BYĆ CZUJNA I PO 4 MIESIĄCACH DORWAŁAM JEGO TEL, A TAM JEST SMS DO NIEJ. PRZEPRASZA ŻE SIĘ NIE ODZYWAŁ W OSTATNIM CZASIE I ŻE JEJ TO WYNAGRODZI. POWIEDZCIE CO MAM ROBIĆ, JAK MAM SOBIE Z TYM RADZIĆ. POGONIŁAM GO ALE TĘSKNIĘ BO KOCHAM. BYŁ W SEKSIE TAKI NIEZIEMSKI I NIENASYCONY I TO W WIEKU 38LAT.