Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivka.222

Chłopak zostawił mnie przez toksycznego ojca!

Polecane posty

Gość olivka.222

Moja matka nigdy nie pracowała , bo mój tata jej na to nie pozwolił! Ojciec rozbija małżeństwo mojej siostry , poniżając jej męża! Ja zaszłam w ciąże w wieku 20 lat! Ja i mój facet postanowiliśmy że weźmiemy ślub, ojciec gdy dowiedział się o ciąży zrobił mi awanture, nie odzywał się przez dwa tygodnia ale w końcu powiedział mojemu facetowi że usunełam ciąże. Wtedy to ojciec porządził życiem naszej rodziny! Moja mama ma zajmować się moim dzieckiem! ja na studia i do pracy! i mam zapomnieć też o ojcu swojego dziecka! spotkałam go kilka miesięcy temu i powiedział mi wszystko. Mój syn ma już 8 lat a ojciec nigdy nie powiedział mi tego jaką krzywde wyrządził mojemu dziecku, zabierając mu ojca! Teraz mieszkam oddzielnie i nie umiem ojcu tego wybaczyć! on do tej pory wtrąca się do życia mojego i siostry a mieszkamy już oddzielnie. Bracia też mają rodziny ale jedyne co im wmówił to to,żeby zabraniali pracować swoim żonom.

Gość olivka.222
Matka też wyprowadziła się od ojca , bo miała już dość robie tego co on jej każe. Mieszka teraz u mnie! Mój ojciec był nawet kilka razy u mojego dziecka w szkole z prezentem dla małego, syn sam się pochwalił mi tym co dziadek mu kupił. Teraz utrzymuje kontakt ze swoim byłym facetem , wytłumaczyłam synowie że to jego tata i nawet licze na to że wrócimy do siebie. Wyszłabym za niego wcześniej , gdyby ojciec nie wtrącił się wtedy w moje życie! Spytałam ojca czy żałuje tego co zrobił? on powiedział że nie!

Gość Olek 298
a ja zostawiłem dziewczynę przez moją toksyczną matkę. Zdarza się... :(

Gość dedededed
Ale wiesz.. Twój ojciec właściwie chciał dobrze :O dla Ciebie!

Gość olivka.222
Czego oczekuje? Rady, jak powinnam się teraz zachować? :(

Jak to jak? Jesteś dorosła, masz dziecko, nawiązałaś kontakt z ojcem dziecka, czyli wszystko jakoś zaczyna się klarować. Z Rodziną to się dobrze na zdjęciu wychodzi. Z autopsji.

Gość powiedz ojcu ze nie chcesz go
znac bo prawie zrujnowal zycie twojemu dziecku! czy on wie co to znaczy wychowywac sie bez ojca?:O,a wlasnie to czekalo jego wnuka:O

Gość lajzamineli
prowokacja 'OJCIEC POWIEDZIAł FACETOWI żE USUNęłAM CIĄŻĘ?" i, co : do Chin wyjechałaś? przez 8 lat nie spotkał ciębie? Za dużo brazylijskich seriali się naoglądałAś.

Gość olivka.222
Tak! Nawiązałam kontakt z ojcem dzieci i pod tym względem wszystko dobrze się układa , z trudem wytłumaczył synowi że to jest jego ojciec. Gdy ojciec mojego dziecka dowiedział się że "usunełam ciąże" to wyjechał!

Gość ja na twoim miejscu bylabym
wdzieczna ojcu ze ci pomogl!

Gość jeśli to prawda to ja bym swoj
emu tacie wybaczyła, pomał ci tyle lat więc warto dac mu drugą szanse:) w końcu ojciec nie zrobił ci zbyt wielkiej krzywdy.

Gość no to by się tatuś
urządził skazał się prawie na samotne macierzyństwo! bierz się za ojca dzieciaka bo zostaniesz sama..

Gość ona nie ma co wybaczac

Gość jesli to prawda to wsplczuje
poyebanego ojczulka :classic_cool:

Gość jest czego wspolczuc

Gość tak sie wtrace
brak pracy zony = kontrola jej