Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

popuszczę dziurki za 3 ogórki

Zastanawia mnie jak żyją moje rówieśniczki - brzydkie pasztety i nie modelki

Polecane posty

moje życie wygląda tak: - rano wstaje - zjem coś , gimnastyka , tv - kąpiel - ide do szkoly albo nie ide - ide na sesje albo nie ide - oglądam ciuszki, katalogi mody, sesje , fashion tv - przebieram sie ewnetualnie ide na zakupy - jem coś , cwicze myje sie - czytam książkę albo oglądam film, ide na kurs języka potem znowu ćwicze potem trochę rozrywki - komputer albo ide pograć w jakiś sport , seriale ppzniej znowu jem cwicze i sie myje i ide spac w miedzy czasie jeszcze odchodzi 3 godziny na peelingi liftigni i inne zabiegi kosmetyczne . ale przynajmniej nie mam czasu na bzdury typu : - płakanie za facetem i randki - seks i ciążą - ploteczki i kłótnie z psiapsiolkami oraz ich egzystencjalne problemy typu czy buty emu są lepsze od ugg - alkohol papierosy i narkotyki w szkole mam powodzenie bo a) rzadko się pojawiam b) jestem spokojna , dojrzała (nie rzucam się hejka!! czesc kochanie) c) nie ubieram się modnie ani wyzywająco, mam już swój styl, lubię wyglądać inaczej, skromnie, czasem zakładam ubrania mamy d) nie podlizuje sie do nikogo , więc podchodzą do mnie sami i chcą się zakumplować a że jestem niedostępna (nie chce mi sie z nimi gadać) to prą na mnie bardziej e) zupełnie mnie nie znają.

Gość kotek roztropek
ja mam podobnie, tyle że zaczynam od końca. a czasem od środka, a czasem skupiam się tylko na ciązy, alkoholu, papierosach, jedzeniu. także mam lepiej.

f) a i mamusia za wszystko placi g) moj ulubiony kolor to ruszowy, h) wieczoreami jem kupe, to mnie odpreza, robie sobie czasem maseczki jak jest rzadka:P

blokers>> bylo mnie zobaczyc 2 dni temu w nocy na kafe:P a nnooo ucze sie co nie?:P glen jest moim mentorem 😭 🖐️

Gość koty to świnie
teraz to chyba sami moderatorzy się kompromitują ale żeby aż tak :)

blokers 🖐️ Oczywiscie jak najbardziej pamietam, wciaz mam to na uwadze :classic_cool: mail zapisany :)

🖐️ Quick, a niech mu bedzie :)Jak kolekcjonowac to kolekcjonowac konkrety :classic_cool:

ja juz sie wole nie pytac co bedzie z nimi robil:P moja tez fote ma wiec niech sie cieszy, w koncu hobby trzeba rozwijac :D:D

Gość PięknaCzarnooka
Proszę was, nie powielajcie schematów ze na kafe siedzą sami nieudacznicy.... MAcie jakieś życie zawodowe ,towarzyskie ? Typowy rozkład dnia nieudacznika: -Wstaje -jem -kafe -jem - kafe itd... -klade sie spac:P hehe

Gość ZaSTERamiii
W sumie masz zajebiste puste życie:) Twój nick jednak mówi nam całą prawde o tobie i twoich wymaganiach. Cóż nie dziwię Ci się że masz takie powodzenie jak dasz za trzy ogorasy:)

Gość bizness
Lubisz kosmetyki ? Chcesz je kupować 43% taniej ? Zarabiać 10 zł na sprzedanej sztuce ? Zbudować swój własny biznes ? Przekonaj się, że to proste: http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Pozdrawiam Dawid