Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elme399

Teść i szwagier mają do mnie pretensje że urodziłam córki!!

Polecane posty

Gość elme399
Szwagier jest najstarszy z rodzeństwa! i myśli tak samo jak mój teść! Teść miał również pretensje do mojego męża o to że mogłam iść do pracy i podzieliłam się z jego synem obowiązkami w domu.

Gość Nicolka.....
Nie odpisalas wiecspytam jeszcze raz. Oni sa polakami?

Gość erwinek
znaczy patologia ,skąd się biorą takie kobity ,żeby w 21 wieku chłop rządził toż to wstyd i obraza dla płci pięknej..........piszesz teściowa podporządkowana ,a ona zwyczajnie nierozumna jest ,cichociemna skoro nie potrafi nogą tupnąć ....tesć ma was wszystkich za nic skoro tak postępuje ,a wy głupcy się dajecie ....wstyd ,zrób coś z tym ,bo wychowasz kolejne zahukane pokolenie

Gość polikopertka
ten twój mąż to zwykły elemelek

Gość do bym sobie to
dlaczego pedofil?

Gość ewqa lok
żeby dorosły mąż nie potrafił stanąć w obronie córek i swojej kobiety to wstyd ,powinien się wstydzić

Gość ewqa lok
twój mąż cierpi na jakąś chorobę psychiczną może ,brak osobowości czy wtórny zanik jąder??

Gość czy to jest mozliwe
zerwac kontakty z tesciem nie odwiedziac i nie wpuszczac do swojego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość elme399
Mąż rozmawiał ze swoim ojcem na ten temat, ale ten zaczął mu głupio mówić że powinnam urodzić kolejne dziecko! Już samo to jest dla mnie wkurzające.

Gość Nicolka.....
Odpowiesz na moje pytanie? Oni sa Polakami?

Gość elme399
My teścia odwiedzamy tylko w święta, on sam nigdy do nas nie przyszedł. Do moich szwagierek mój teść przychodzi codziennie! tylko po to żeby zobaczyć wnuki. By też mało kiedy odwiedzamy teściów! sporadycznie.

Gość elme399
Jak można tak głupie pytania zadawać! oczywiście że oni są polakami.

Gość do betana
jesteś chora psychicznie!!! Jak to "na swoje mógł mówić nawet latawice"??? Lecz się kretynko na nogi, bo na głowę za późno

Gość a dlaczego do ciebie a nie do
swojego syna?

Gość tobie chyba bardziej chodzi
oto ze tesc upodobal sobie inne wnuki a nie twoje dzieci

Gość Zrob z tym porzadek
Moja matka, tlamsila mnie wszechstronnie wyzywajac od najgorszych, bylam od niej totalnie uzalezniona emocjonalnie, psychicznie, balam sie jej w jakikolwiek sposob sprzeciwic. Ale kiedy zlosliwie znieksztalcala imie mojej corki, ostro zwrocilam jej uwage. I o dziwo, podzialalo. Corka miala wtedy dwa latka. Kiedy ja w nieprzemyslanych do konca zartach, porownalam gaworzenie mojej wnuczki do mowy ludzi pierwotnych, moja corka ostro mnie sprowadzila na ziemie ripostujac, ze "w takim razie ty jestem neandertalczyk". Odechcialo mi sie glupich zartow. Jak Wasze dziewczynki beda mogly sie obronic przed docinkami glupich ludzi, skoro nie potraficie ich obronic? Zanizone poczucie wlasnej wartosci wlecze sie za czlowiekiem cale zycie utrudniajac wszystko po drodze.

Gość elme399
Bardzo bym chciała żeby mój teść traktował moje córki jednakowo jak traktuje tamte dzieci! ale jeszcze bardziej chciałabym też żeby przestał w ten sposób mówić o moich córkach.

Gość g66655
kiedy w koncu panowie z takimi pretensjami naucza sie ze to facet odpowiada za plec dziecka

Gość elme399
Narazie tylko staramy się robić wszystko by nasze córki nie słyszały tych komentarzów!tylko najgorsze jest to że teść mówił takie słowa kilka razy przy nich.

Gość mężczyźni zawsze obwiniają
kobiety! Gdyby nie te dziurawce teściu kochany nie miałby synów.. gdyby nie te dziurawce to nie miałby on też tamtych wnuków.. właśnie dlatego kobiety są wyjątkowe bo to one są od samego początku z dzieckiem(od poczęcia):D

Gość niestety chlopy uwazaja ze
to kobieta decyduje o plca a nie oni..

Gość kwiatek123
hm, o płci dziecka decyduje facet! to on ma plemniki męskie i żeńskie, powiedz teściowi, żeby do syna miał pretensje.. :)

Gość klklklkl
"polak czy muzłumanin"? przecież jedno drugiego nie wyklucza..

Gość aleale.....
Wszystko w życiu słyszałam,ale żeby teść, a w ogóle szwagier mówił co masz urodzić,a gdzie twój mąż,co on na to,to jakiś dupek do kwadratu.Ty ignoruj teścia,szwagra opierdol,a chłopu wpierdol,że nie umie bronić swojej rodziny.

Gość co twojemu teściowi
do twojego rodzenia? wolał synów od córek to teraz woli wnuki ze strony córki od dzieci syna! :O

Gość a dziwisz sie widocznie tesc
mial dosc problemow ze swoimi corkami to teraz chce miec swiety spokoj i woli miec wnuki a nie wnuczki.

Gość Nie przejmuj się dziurawcami
Na mnie i moje siostry i kuzynki mówili "kobzy", dziadek tez wolał mieć synów, ale po latach okazało się że każdy z tych kochanych synów jest alkoholikiem, potem większość wyszła z nałogu został tylko jeden co dalej pije, ale dziadek po tych latach poznał się że nie ma za bardzo czym się pochwalić jak córkami. Niezbyt to pocieszające ale jednak. A najstarszy pewnie został kawalerem bo nazywał kobiety dziurawcami, pewnie tradycja jeszcze z dziada pradziada. Przeczytaj sobie książkę Toksyczni rodzice, jest tam historia dziewczyny która miała problemy bo ojciec jej ciagle mówił że brzydko pachnie, konkluzja była taka ze ojciec miał jakieś zapędy seksualne do córki i mówił jej różne takie nieprzyjemności żeby ją sobie w swoich oczach obrzydzić i nie mieć tych zapędów.

Gość a może teściowi jest przykro ż
e jego córki same wychowują dzieci?:O dlatego zajmuje się ich dzieciakami.. Twoje córki napewno kocha, mówi tak tylko dla tego by Ciebie wkurwić!

Gość ciesz sie lepiej z tego że
masz dzieci :)

Jakie by nie bylo takie trzeba kochac. Dziecko to dziecko! Ja chcialabym chlopca ale co jak urodze coreczke to wyrzuce ja ? tak samo kochac bede jak i kochalabym chlopca :) Dla mnie (bez urazy) ale Twoj tesciu nie ma szacunku... Czuje sie wyzszy? to niech zostanie gejem bedzie rowne uprawnienie wg niego ;)