Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandolinaaa

przyjaciel a potencjalny facet

Polecane posty

Gość mandolinaaa

z moim przyjacielem znamy sie dwa lata. zawsze robilismy wszytsko razem, bardzo lubilam z nim spedzac czas, wiele mi w zyciu pomogl. mielismy ciagly kontakt telefoniczny, gadalismy o wszytskim. kilka razy probowal wyciagagnac mnie na typowa randke na ktora sie nie zgadzalam, rozmowy na ten temat prowadzilismy nie raz. wie dobrze ze nic do niego nie czuje, ze nie traktuje go jako material na faceta. on niestety traktuje mnie zupelnie inaczej. staje sie coraz gorszy, ciagle mnie przytula, łapie za reke co powoduje u mnie obrzydzenie :( strasznie zraza mnie do siebie tym, ze ogranicza moje kontakty z innymi znajomymi poniewaz jest zazdrosny i pozniej wszytsko mi wypomina albo sie obraza. rozmowy na ten temat na prawde nic nie daja. nie tylko ja mu to tlumacze, ale rowniez jego znajomi. ma klapki na oczach. na ostatniej imprezie wydarzylo sie cos miedzy naszym wspolnym znajomym. oni znaja sie polowe zycia, ja z nimi okolo 2 lata. nasz wspolny znajomy mnie pocałował, przytulal, mowil ze mysli o mnie. nastepnego dnia prosil zeby to sie nie wydało, poziewaz moj przyjaciel zle zareaguje. nie wiem co mam zrobic. chcialabym utrzymac ta blizsza znajomosc, jednak nie mam zamiaru sie ukrywac, a nie chce tez stracic przyjaciela i nie chce spowodowac spięcia pomiedzy nimi dwoma. jest jakies logiczne wyjscie z tej wystuacji?

Gość mandolinaaa
up

Gość barbarellaa
tak. karty na stół :D inaczej nie da rady jak nie masz do czynienie ze smarkaczem - zrozumie. jak masz - niewielka strata taki przyjaciel

Gość mandolinaaa
ale on est tak zochany ze nic nie rozumie a prawde tlumaczylam wszytsko jak krowie na rowie. ma 28 lat.

Gość mandolinaaa
up

Gość TH is IT
Jaka suka

Gość fa...fa...fa...cet
Zapomnij koleżanko o tej przyjaźni. To co było nie wróci, chyba że Twój przyjaciel się zakocha w innej. Dopóki będzie zakochany w Tobie, o żadnej przyjaźni nie ma mowy. Znam to (że tak powiem) z autopsji. Tylko z drugiej strony, niż Ty jesteś.

Gość ajt
wyjscia raczej nie ma.