Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wybuchowa

Błagam pomóżcie, co to może być???

Polecane posty

Witam mam problem z nieregularnymi miesiączkami (cykle 30-40 dniowe). A teraz... minęły ponad 2 m-ce, a @ brak!!! Robiłam test parę dni temu i wyszła 1 kreska. prawie 3 tygodnie bolał mnie brzuch i nic @ jak nie było tak nie ma. teraz czasmi mnie tylko pobolewa podbrzusze i jajniki, mam wrażliwe brodawki, brzuch jak napompowany balon, który z dnia na dzień jest coraz większy i popołudniami chce mi się spać. Apetyt mam większy, ale to tłumaczę sobie tym, że 3 tygodnie temu rzuciłam palenie. Nie wiem czy to jest dobre wytłumaczenie i żeby w tak szybkim tempie przytyć...?! Dziewczyny czy któreś z Was mają lub miały podobny problem? Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie wpisy.

Gość idz do lekarza.........

rrucham pssa to w sumie po ilu dniach od ostatniej miesiączki dostałaś następną? Jak często zdarzają się cykle bez jajeczkowania? Idę do lekarza we wtorek, ale jestem cała znerwicowana i dlatego proszę o wszystkie możliwe wpisy, które mogą mnie uspokoić.

Gość a mzoe to po prostu ciaza
i tyle? test mogl wyjsc negatywny bo moze byl kopniety albo masz jeszcze zaniski poziom betaHCG?

Powiem szczerze, że gdyby sie okazało iż jest to ciąża to byłabym bardzo zadowolona. A testy z tego co poczytałam na forach bardzo często kłamią... Ze względu na moje bardzo nieregularne cykle jest mi ciężko stwierdzić kiedy mam dni płodne i w związku z tym nawet gdyby test miał wyjść pozytywny to nie bardzo wiem kiedy powinnam go zrobić. Tak bardzo boję się tej wtorkowej wizyty u ginekologa...

Gość Powtórz test najlepiej z
innej firmy i porannego moczu.

Gość Może masz torbiel
na janiku lub jajnikach???

test raczej się nie pomyli miesiąc po terminie @. A może masz pco, torbiele, zaburzoną gospodarkę hormonalną? Powinnaś się leczyć, skoro wcześniej miałaś tak długie cykle

Gość Jak będziesz na wizycie
u ginekologa, to na pewno Ci wszystko wyjaśni i najprawdopodobniej przepisze leki na wywołanie miesiączki.

Gość A miałaś robione
jakiekolwiek badania w związku z tymi nieregularnymi miesiączkami?

Gość A dlaczego
czekasz aż tak długo z wizytą? Nie pomyślałaś, że mogłaś być w ciąży i poronić, bo tak też się czasami zdarza?! Czego Tobie oczywiście nie życzę!!!

Gość Ja miałam podobną
sytuację i okazło się, że mam torbiel kilku centymetrową na jajniku.

Gość Może to ciąża
urojona???