Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ppytająca

wasze

Polecane posty

nałogi,jakie i czy sobie z nimi poradziliście?osobiście mam wstrętny nałóg palenia tytoniu i jeszcze z nim walcze

Gość wspolczuje bardzo
masturbacja autodestrukcyjna :o

Gość wspolczuje bardzo
nie ma sie co smiac z tego pierwszego (do ginekologa przez to nie chodzę) a poza tym: wzmozony apetyt, uzaleznienie od internetu, muzyki, marzeń (fantazji) i to chyba wszystko...

Moim nałogiem jest picie piwa,wody gazowanej i jeszcze że często przed zasnieciem marze o róznych sprawach...

Gość wspolczuje bardzo
bedziesz miala kolke jelitowa jak tak dalej pojdzie, o ile mialas na mysli wode gazowana... ja sie nabawilam taki sposob tego..

Gość wspolczuje bardzo
aha piszesz ze to gazowana woda

Tak gazowana i to lubię taka fest gazowaną jak dopiero otworzę to odrazu biorę spory łyk tego gazu,wiem że to nie dobrze ale cóż mogę zrobić nie mogę się uwolnić od tego:(

Fajna fajna ale chyba nałogiem juz jest się marzy dzień w dzień noc w noc i przy tym dołuje czemu marzenia nie stana się realne...ale bez marzeń świat byłby trochę nudny.

moim marzeniem jest się uwolnić od papierosów i już niedługo się spełni ,dam znać i mocno w to wierze

Mam nadzieję i dzięki:)ale troche bedzie cięzko,wiesz naoogladałam się pełno filmów dziwnych i mniej dziwnych i troche mi się wyobraznia od tego poszerza:p

Trzymam kciuki ppytajaca.Ja kiedyś rzuciłam ale wróciłam.choć powiem szczerza że pale super lighty i też do 5 sztuk dziennie więc nie dużo oczywiście pomijam imprezy bo wtedy idą paczki..

Dorszuuu ,wiem to zawsze może wrócić szczególnie jak spotyka nas stres ,wtedy łatwo się poddać,teżkiedyś udało mi się bez jednego nawet ale tylko rok:(