Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie na wieczór

Jak rozkochać w sobie kobietę?

Polecane posty

Gość Pytanie na wieczór

Niby takie proste ale... nie wystarczy być dobrym mimo, że jest się na prawdę dobry, być przy Niej, pomagać. Dlaczego tak wiele dziewcząt odrzuca takich facetów?

Gość ssebbukku
No właśnie o to chodzi że nie można być dobrym.

Gość Kocham Mocno
pytanie na późny wieczór;) - zalezy od kobiety. Jedna chce romantyzmu, dżentelmena, inna co innego)

Gość Pytanie na wieczór
"Nie można byc dobrym" Właśnie ja myślę, że jednak to stereotypowe myślenie choć prawdą jest Kobieta reaguje na wszystko emocjami. Nie lubi być w "constans" co jednak dla mnie jest niezrozumiałe.

Gość Pytanie na wieczór
"najnowsze ferrari" Jeśli bym chciał taki samochód to dla siebie a nie po to aby mieć kobietę ;)

Gość Pytanie na wieczór
Bo mam problem na tej na której mi zależy włożyła mnie do worka przyjaciel. Ale czy przyjacielowi tez by wysyłała dość ponętne swoje zdjęcia?

Gość Ewellinka
nie daj sobie wmówić, że nie można być dobrym - nie można tylko nikogo zagłaskiwać na śmierć dojdzie do tego, że na siłę wszyscy faceci będą się kreować na Bruce`a Willisa i zamiast w koszulach będą chodzić w podartych podkoszulkach, będą śmierdzieć potem i żuć tytoń:P

Gość Pytanie na wieczór
Nie no ja cenię dżentelmeństwo, elegancje i kulturę. Tylko tak mi się wydaje, że wiele dziewcząt w Polsce nie jest jeszcze przyzwyczajonych do takich podstaw facetów. Ktoś mi powie aby pochodził do ekskluzywnych klubów, gdzie jest kultura i elegancja. Ale niestety Polkom niestety czasem woda sodowa uderza do głowy gdy poczuje się ważna. Ale to smao sie tyczy również mojej płci O nie nie. Nie podoba mi się styl Bad Boya dla mnie to zbyt chłopięce ;)

1. Nie probuj zaglaskac kotka na smierc. Pooc i czulosc ale nie stala. Nie przyzwyczajaj jej do bycia dobrym. 2. NIe rezygnuj dla niej ze znajomych. 3. Ona musi czuc sie przy tobie bezpiecznie... tzn. powinienes stawac w jej obronie, czesto ja przytulac. 4. Mow kobiecie to ,co chce uslyszec.. zapytaj o jej marzenia i dyskretnie obiecuj ich spelnienie (wredne ale czesto skuteczne) 5. Obracaj sie w towarzystwie innych kobiet (delikatny flircik ale bez przesady) jesli kobieta poczuje ze twoje uczucia sa stale, zacznie "rzezbic w gownie" czyli szukac "lepszego ciacha". 6. Ty powinienes nadawac rytm zwiazkowi:D dziewczyny nie lubia jak facet zabiera sie do nich jak pies do jeza... 7. Jesli mimo twoich staran nic nie idzie do przodu i czujesz ze stoisz w miejscu... daj sobie spokoj. Szkoda czasu na taka panne.

Gość Kocham Mocno
partner musi byc tez przyjacielem:) To idealny układ. Ale..nie dla każdego:) Ferrari...pewnie, ze facet kupuje sobie takie auto dla siebie:) Ze mną i tak musi jeździć najwiecej 60 km/h.. a po mieście 40 km/h wiec nie wiem o czym mówicie:):D

Gość Pytanie na wieczór
Andrew1987 I stosuje się do tych punktów choć czasem coś czuje, że próbuje za bardzo być dobry aż za słodki. Taka ma natura, że uwielbiam komuś dogadzać a szczególnie osobie bliskiej memu sercu :)

Poszukaj sobie na sieci e-booka "Tajemnice uwodzenia". Tam wszystko jest ładnie napisane, sam nie raz stosowałem się (z powodzeniem) do tych rad.

Jeśli bym chciał taki samochód to dla siebie a nie po to aby mieć kobietę' no to widzisz, dwa w jedym :P a tak zuplenie serio- mysle ze to zalezy jaka. jaka jest ta twoja przyszla ofiara?

Gość Kocham Mocno
te rady...jak z pisadła jakiegoś... To nie tak. Wysiadam:) Jestem dziewczęca więc pasuje do mnie chłopięcość;)

"I stosuje się do tych punktów choć czasem coś czuje, że próbuje za bardzo być dobry aż za słodki. Taka ma natura, że uwielbiam komuś dogadzać a szczególnie osobie bliskiej memu sercu " No niestety ja tez tak mam:D O ile w relacjach z kolezankami to sie spradza w 100% to juz z dziewczyna wychodzi lipton... Jesli panna to docenia i odwzajemnia. .. jest OK:D Gorzej jesli nie... Jesli marzenia i plany przerastaja stan recywisty, jesli pojawia sie zbyt duze zaangazowanie z jednej strony... nto niestety jest poczatek konca... Ku*wa jaki ten swiat bywa dziwny.:( Panna sie podoba, chce sie jej sciagnac gwiazdke z nieba... a ona w koncu i tak mowi "lepiej bedzie jak zostaniemy przyjaciolmi..."

Gość Pytanie na wieczór
"jaka jest Twoja ofiara" Hmmm ma dość oryginalny temperament. Czasem bywa słodka, czasem zamienia się w prawdziwego demona. Czasem przestaje Ją ogarniać bo tyle ma w sobie pytań. Jest na pewno mało przewidywalna co właśnie mnie pociąga. Uwielbiam takie kobiety i chyba też taki... minus.

Gość Pytanie na wieczór
Tak jak się angażuje tracę duzo z siebie co miałem :(

niezle ;) mysle ze przy takiej pannie powinienes byc dominujacy, na cieple kluski dziewczna raczej nie poleci.

"Gwiazdkę z nieba" to można podarować kobiecie, z którą się już jest w związku, którą się kocha z wzajemnością i planuje przyszłość. Natomiast na etapie poznawania się, randkowania najlepiej jest jak najdłużej trzymać dystans. Oczywiście trzeba pokazywać pannie, że nam na niej zależy, ale też bez przesady. Nie można za bardzo się otwierać, bo wtedy można dać się zaszufladkować jako przyjaciel i jest po ptokach.

Gość Pytanie na wieczór
depeche15 Trafiłaś w sedno sprawy..... "ciepłe kluski"

Gość po co po co ...
a probowales??? noooo staryyy!:D

Gość Pytanie na wieczór
A da się wyjść z szufladki przyjaciel? Zauważyłem, że chwilowe zniknięcie z życia takiej dziewczyny pomaga wyjść choć ciutkę z takiej szufladki

Gość baaardzo łatwo
wystarczy : zachowac sie bardzo elegancko,zadnych wulgaryzmow,picia, puszczać przodem, uwaznie sluchac , dobzre dac czasem kwiatki itd mowic ze jest wyjatkowa,ze nigdy kogos takiego nie spotkales starac sie zaimponowac (ale nie popisywac sie!)jej czyms ( praca, pasją) wygladac schludnie, miec zadbane zęby i paznokcie nie byc nachalnym, zachowac niezaleznosc i troche tajemniczosci.

zachowuj sie ja Linda. Elegancki, szarmancki, emanujacy pewnoscia siebie, potrafiacy sluchac i inteligentny, czasem rzuc jakis zart z typu 'risque' i zrob cos szalonego - z tego co zauwazylam tacy faceci sie bardzo podobaja.

Gość tak że tak
Może ona jest po przejściach i potrzebuje czasu?

Gość Pytanie na wieczór
Oj i to bardzo dużych przejściach :(