Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onan.30_

Onanizm 30 latka

Polecane posty

Gość onan.30_

Onanizuje sie od mlodzienczych lat, jestem samotnym mezczyzna. Czy znalezienie kobiety moze mi pomoc to przerwac? Nigdy nie mialem kobiety a w koncu chcialbym zaczac to robic z kobieta a nie samemu sprawiac sobie przyjemnosc.

Gość złota ronczka
Zacznij od tego ze przestajesz sie onanizowac. Po tym czujesz głód poznania kobiety, uwiedzenia jaj a potem cała reszta... Proste jak drut.

Gość onan.30_
A czy powiedziec kobiecie ze to robilem? Czy lepiej zachowac to dla siebie?

Gość onan.30_
A co bys o takim sobie pomyslala?

Gość Że robi
fajne prowokacje , a jak nie to jeszcze gorzej :( i należy ci współczuć że do tego roku życia jeszcze se nie zaruchałeś gościu :/

Gość onan.30_
Moja samotnosc po czesci wynika z tego, ze mam okreslone zasady co do wyboru partnerki. Szukam kobiety, ktora tak jak ja nigdy tego nie robila jeszcze . A trafiam na mezatki, rozwodki albo niedziewice. A z taka kobieta nie bede odczuwal pelni szczescia. Moze bym z nia tylko poszedl do lozka ale watpie czy bym z nia byl na dluzej. To jaki sens jest z nia cokolwiek zaczynac? To tylko oszukiwanie jej i siebie. Moze to dziwne, ze w tym wieku jeszcze to robie ale mam swoje potrzeby i musze je jakos rozladowywac. Ale zdaje sobie sprawe, ze tylko z kobieta bede psychicznie zadowolony i spelniony bo masturbacja nie daje mi juz satysfakcji :-(

Zasady są po to żeby je łamać. :D Swoje poszukiwania ograniczyłeś i zawęziłeś do takiego poziomu, że Twoje rozczarowanie wydaje się niemal pewne. 🖐️ Ale próbuj, przed Tobą jeszcze jeszcze tyle ciekawych dni. :D 🖐️ i nocy :P

Gość onan.30_
Przynajmniej jest na co czekac :) Dzieki za wszystkie opinie dobrzy ludzie.