Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bruummmm

Czy dla was kobiet różnica wieku 6 lat to problem

Polecane posty

Gość Bruummmm

Gdy facet jest starszy o 6 lat od kobiety czy to dla niej może być problem czy wręcz odwrotnie? Dla lepszej oceny 31 i 25, oboje po studiach, pracujący, o w miarę zbliżonej urodzie, bez zobowiązań z obu stron.

Gość więc zostaje
żaden. Gorzej w drugą stronę - przy tym czujemy się marnie :O

Gość Jestem gotów jak nigdy
chyba nie bo roznice bywaja 20 lat ...

Gość sexylady30
żaden, m-dzy mną i mężem jest 6 lat różnicy, 10 lat razem:)

Gość Bruummmm
Czyli gdyby doszło do spotkania to zupełnie nie poruszać tej sprawy?

Gość tak to problem
j.w.

Gość Jak dla mnie świetna
różnica wieku. Z mężem mam nieco mniejszą, bo 3,5 roku, ale mam bliskiego przyjaciela - 7 lat różnicy. Poznaliśmy się, jak ja miałam 24 lata, przyjaźnimy się nadal. Ja mam 27, on 34. Świetnie nam się rozmawia, lubimy spędzać ze sobą czas. Taka różnica może przeszkadzać w okresie największych zmian - np. ona jeszcze w liceum, a on po studiach, ale tak, jak oboje już wiodą dorosłe życie, to super różnica:) Pozdrawiam

Gość evelinn
6 lat to naprawde zaden problem :) pozatym wiek nie ma znaczenia tylko milosc :)

Gość Bruummmm
Nikt nie uważa inaczej? Ale w tym wieku dziewczyny jeszcze chcą się bawić, podczas gdy w moim (31) to już mnie imprezowanie zbytnio nie interesuje, chyba że z nią (może).

Gość to jest wlasnie super
ja mam meza 10 lat starszego takiego chciałam ja 25 on 35

Wiesz co, może zacznijmy inaczej... Jaka jest ta Twoja kobieta?? Jesli jest to imprezowiczka to nie wiem. Ja jestem po studiach, pracuję, jestem normalną aktywną kobietą, a mając 25 lat urodziłam syna. Jeśli dla kobiety 25-letniej priorytetem jest zabawa, a faceta 31-letniego uważa za starego, to z pewnością nie jest dojrzała do jakiegoś poważnego związku. Nie sądzę, zeby taka kobieta Ci zaimponowała. Zatem, nie wymyślaj problemów i działaj!!!!!

Gość Bruummmm
Wiem że żyć można z taką różnicą (u rodziców 9 lat ojciec starszy), tylko czasy się zmieniają i kobiety również. Zawsze myślałem tak 2-4, a sześć to już więcej.

Gość Bruummmm
Działam, działam.

Gość Bruummmm
Dziękuję za odpowiedzi. Chyba pierwszy raz na cafe taka zgodność.

Gość ja bym chciała taką
a i większa by mi nie przeszkadzała, przeciwnie :)

Będzie dobrze, trzymam kciuki.... W młodszym wieku jest inaczej, a dla kobiety 25-letniej, myslę, że taka różnica do 10 lat jest OK. Dużą sprawę tu odgrywa sposób bycia oczywiście obojga.... Znam mężczyzn dużo mniej starszych ode mnie, którzy są tak "powazni" duchowo, ze niesposób się z nimi dogadać,... ba nawet młodsi bywają tak nadęci, że nie da się porozmawiać dłużej niż 10 minut.... Jesli ludzie się dogadują ze sobą i jest im razem dobrze (cokolwiek to znaczy, czy jako parze, czy jako przyjaciołom) to wiek nie ma znaczenia, a tym bardziej tak mała różnica jak 6 lat:)

Gość
ja tez ci chłopie powiem że to nie problem, zaden absolutnie żaden,

Gość Bruummmm
Wyglądam na młodszego, ostatnio pewna kobieta myślała, że mam 23 maks. 25, duchem(charakterem) też jestem młodszy, zawsze też mną interesowały się dziewczyny z innej niż moja grupy wiekowej (4-12 lat różnicy) i vice versa. Ale teraz chcę już na poważnie.

Szczerze mówiąc zastanawiam się w czym widzisz aż taki problem?? Tego problemu nie zauważa nikt, prócz Ciebie.... Nie ma podziału na kategorie wiekowe, tzn jest, ale np. na konkursach, turniejach, a i to w wieku młodzieńczym.... Jesli u Was zaistnieje jakiś problem to chyba tylko dlatego, ze Ty czujesz się staro przy 25-latce.... Powiem Ci więcej. Ten mój kumpel 7 lat starszy nie ma dzieci, ja mam, więc w pewnym sensie mam większe doświadczenie życiowe i to też w niczym nam nie przeszkadza. Taka róznica to nie jest problem żaden...

Gość Bruummmm
Idę spać. Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi. Nie ma co sobie stwarzać problemów tam gdzie ich nie ma. Wniosek.