Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exotic fruit

CO robicie gdy ktoś sie na was UPORCZYWIE PATRZY w komunikcji miejskiej?

Polecane posty

Gość Daisssy85
A jeśli jest przystojny, też wywalicie jęzor??

Gość A ja w takiej sytuacji...
... uśmiecham się:) I z tego co zaobserwowałam, to po uśmiechu taka osoba jest strasznie speszona i nie wie co zrobić, bądź odwzajemnia uśmiech:) W obu przypadkach nie wychodzi się na buraka, co to jęzor tylko pokazuje, a zyskuje się całkiem pozytywne uczucia:) polecam:)

Gość lofiz
ja zwykle zaczynam sie intensywnie gapić na tą osobę:P osoba gapiąca się ZAWSZE odpuszcza:classic_cool:

Gość ggggggggggd
jak facet sie patrzy to ujdzie, gorzej z takimi namolnymi samicami wytrzeszcz oczu to jest to:D

Gość hehe na ohydę
a ja jestem taka starsza która się wgapia w niektóre ohydy, bo na ohydę ma się prawo krytycznie i jawnie patrzeć. Nie , nie wgapiam się w godne dziewczyny czy inne kobiety. Ale jak wiem że TA konkretna kobieta jest śmierdzącą kochanka żonatego i włazi do cudzej rodziny, to taka baba jest OHYDĄ, a na ohydy patrzę z góry na dół i widzę brudną ścierę i dziwkę, obsmarowaną łzami dzieci i żony, przyglądam się takiej ścierce tarzającej się z cudzym mężem , zwykle starym dupkiem . Czuję smród takiej ścierki i wiem że ma ona na sobie piętno. Na człowieka nie patrzyłabym z pogardą , ale na brudną szmatę każdy ma prawo patrzeć jawnie i z pogardą bez odwracania wzroku, bo to są OHYDY. Więc jeśli ktoś na ciebie patrzy w taki sposób w komunikacji miejskiej, to swiadczy tylko że ten ktoś zna twą brudną tajemnicę,że jesteś ohydą kochanko żonatego

pokazuje srodkowy palec ;) a tak calkim serio- nic, nie rusza mnie to. moze masz za duy makijaz/wyzywajace ubranie?

Gość wojciech z pruszkowa
Wiem, są większe problemy, ale to jest duża bezczelnośc i uważam to za niesmaczne, jak jakas starsza babka zaspokaja swoją ciekawość dokładnie mnie oglądając. Czuję sie wtedy jakbym była podglądana. strzel jej z plaskacza

Gość wal w miche to przestanie

Gość hippiska1994
ja jestem hippiską i ludzie sie na mnie gapią, zwłaszcza latem jak biegam na bosaka, co robię? pokazuję peace i biegnę dalej :-)

jak bym jej jebnal to by mnie zapamiatala do konca swych dni co ty pieprzysz jaki peace fuck

nie bedziesz mi pieprzyc co mam robic sam wiem jak pierdolnac lewym

Gość hippiska1994
zobacz tylko na jego wypowiedź :-o osoby bijące ludzi z byle powodu niestety sa jełopami

Gość nie jeździmy
komunikacją miejską

Gość hippiska1994
zreszta facet bijący kobiety sam się prosi o taką nazwę

Nie martw się, jeśli urodziłaś się w 1994 to niedługo będziesz się wstydzić swojego hipisostwa.

powod jest az za duzy nikt nie bedzie wlepial slepi w moje

Gość hippiska1994
nie bedę, pozatym nie wiem co to za naskakiwanie na mnie, skoro koleś z pruszkowa mówi, ze mi najebie w sytuacji, gdy on sie bedzie na mnie gapił a ja mu pokaze peace :-o nikomu nie przeszkadzam, tu jest założona konkretna sytuacja

Gość hippiska1994
autor zadał pytanie co robicie kiedy ktoś się na was gapi, odpowiedziałam, więc z zalozenia wojciech z pruszkowa gapiłby sie na mnie, wiec pokazalabym mu peace. Jjakby sobie szedl i sie na mnie natarczywie nie gapil to bym go olała, ale jak widzę, ze jakiś gbur sie na mnie gapi to chyba mogę zareagować?

Jak nie dostaniesz od niego, to dostaniesz od kogoś innego. Uogólniając, jesteś pacyfistką, bo boisz się konfrontacji i walki o swoje? :) Trochę off topic się zrobił, więc tak czy siak jestem za tym, żeby pokazać, że mi się to nie podoba, bez względu na to, czy będzie to wymagało agresji.

Gość hippiska1994
po prostu nie jestem jakąś krwiożerczą lamą zeby się rzucać z pięściami na ludzi w autobusie tak jak wojciech

Gość hippiska1994
a pacyfistka jestem bo nie toleruję przemocy, walczyć o swoje nie musze przemocą

Gość do hipiska
Trawka wypalila ci mozg , nie zrozumialas co Wojtek pisal i do kogo:D

Gość hippiska1994
zmienię, np to, że przeze mnie żaden pasażer z autobusu nie wróci do domu z podbitym okiem bo się na mnie gapił :-o

Gość hippiska1994
chyba nie do końca wypaliła: wojciech z pruszkowa jak bym jej j**nal to by mnie zapamiatala do konca swych dni co ty pieprzysz jaki peace fuck ja tu mówiłam o peace, wiec to mi by najebał

Gość tobie by sie przydalo
masz trociny zamiast mozgu :D

Gość hippiska1994
dlaczego tak myślisz?