Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwnookaM

Zakochałam się w facecie z kafeterii

Polecane posty

oczywiscie można stawiać zakłady czy to zs, a moze dla odmiany ms, a moze oferma czy jaki inny kafeteryjny men..:) do wyboru do koloru..

Predatorka A czym takie zakochanie się różni od zakochania w znanym aktorze czy muzyku? A jednak czytając to forum zdarza się nie tylko niedojrzałym kobietom. Więc może nie drwijmy. :classic_cool:

Gość to facet o nicku BOSKI

Crow Predatorka A czym takie zakochanie się różni od zakochania w znanym aktorze czy muzyku? A jednak czytając to forum zdarza się nie tylko niedojrzałym kobietom. Więc może nie drwijmy. oczywiscie ,że będę drwiła.. gdyż to nie żadne zakochanie lecz nierealna fascynacja, wyobrażenie i własna fantazja:)

Tu się nie zgodzę, te fantazje to prawdziwe przeżycia, czy uczucia. Że niemożliwe do zrealizowania to dla nich rzecz nieznacząca. Czytałem tu nieraz że muzyk, no i czy tam aktor jakimś tam zachowaniem zranił ich uczucia.. skoro jest cierpienie nie można mówić o nierealności. Mam na myśli to co czują, a nie to co jest realne materialnie. Uczucia to nie materia.

Crow w takim razie nie możemy tu mówić o żadnym zakochaniu lecz jedynie o fascynacji.. własnych "urojeniach" na temat tej drugiej nn osoby... a to rózne pojęcia;)

Predatorko, "zakochałem" wypowiedziane na kafe raczej nie znaczy literalnie tego, co w życiu realnym. wiele postów jest ukierunkowanych na odbiór z tzw. przymrużeniem oka, bo doskonale zdajemy sobie sprawę, ze tutaj to "przejdzie" bez konsekwencji. :)

Definicje zakochania się... czy warto nad tym się zastanawiać? Jakieś tam kanony stworzyli poeci czy pisarze, a być może i filozofowie.. i tak każdy z nas to inaczej przeżywa(taką mam nadzieję). Skoro ktoś cierpi z tego (niby nierealnego) powodu cóż nam do tego, no chyba że potrafimy pomóc. Ja się nie podejmuję.

No i oprócz rozumienia lub nie, istnieje jeszcze prowokacja.. chęć zadrwienia itd. :classic_cool: Typowe dla tego foruma. :P