Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789123456789012345678799

problem z nim

Polecane posty

Z moim narzyczonym miałam ostatnio taką sytuacje. Otórz on dostał zaproszenie do swojego kumpla na urodziny to miała być taka prywatka. Mi od razu o tym zaproszeniu nie powiedział. Dopiero jak ja byłam chora to się spytał czy może iść na prywatke do kolegi. No ja w sumie czemu nie może iść. Jednak schody zaczęły się robić jak ja i tak musiałam wstać w ten dzień z łóżka i miałąm wyjazd no to stwierdziłam że może mnie zabrać ze sobą tym bardziej że mimo ze jesteśmy przeszło 3 lata razem nie znam jego znajomych a owego kolege przez przypadek raz na ulicy widziałam. I tutaj zaczeły się schody. Zaczał marudzić że ja chora jestem to nie mogę jechać. To potem stwierdził że nie jedzie chociaż już prezent kupił. I nie pojechał jeszcze tego samego dnia przyjechł do mnie wieczorem i był 3 dni u mnie. Ja mam trochę wyrzuty sumienia że przeze mnie nie pojechał ale przecież mógł mnie zabrać, tylko to był dla niego problem. Po kilku rozmowach wyszło że on nie miał zamiaru od początku ze mną jechać więc nie pojechał wcale. Mi jest przykro bo to przeze mnie. Fakt on bardzo rzadko gdzieś wychodzi, ale czasem mógłby mnie zabrać ze sobą. W końcu powiedział że chciał sobie raz od dłuższego czasu wypić trochę więcej i nie chciał żebym ja tam była. Ale ja mu nie zabraniam pić, tym bardziej że wiem że on nie pije ostatnio trochę wypił sobie rok temu no to mu nie zabronie ze znajomimi pić. Nie wiem sama co o tym myśleć musiałam się trochę wygadać.

Gość czesto lazi do tego
kolegi na imprezy? Dziwne, ze nie chcial Cie wziac i ze nie znasz tych znajomych, choc jestescie juz dlugo ze soba :O

Gość taki ktos-a
glupie dziewuszysko.

to przykre ze o takie rzeczy musisz się prosić.....to dziwne jakieś....pogadaj z nim i powiedz mu to co napisalas na topiku. Dziwne to faktycznie.... może Cie nie kocha???sorry ze tak pisze ale ja sobie nie wobrazam takiej syt w moim zwiazku...