Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akrylik

MDŁOŚCI - cały czas - help!!!

Polecane posty

Gość akrylik

jestem w 13 tyd. i cały czas mi niedobrze:(( czy jest na to jakiś sprawdzony sposób?

Gość akrylik
no nie wierze, że nikt nie miał takich doświadczeń

Gość cbbvbvb
Trzeba było trzymać dupę na wodzy 🖐️

Gość ja nie lubie dotykowych
ja jestem w 12 i tez jeszcze mam. Poczekaj jeszcze troche, powinno przejsc, chociaz roznie to bywa

Gość bghjshik09
ja miałam do końca 5 miesiąca a potem przeszły ale się nie martw podobno kobiety które mają w ciąży mdłości rodzą inteligentniejsze dzieci. A komentarzami typu trzeba było trzymać d...e na wodzi nie przejmuj się na pewno pisała to jakaś mało inteligenta osoba co by gorzej nie nazwać

ja jestem teraz w 15 tygodniu i od 2 dni czuje sie lepiej.A gdzies okolo 6 tyg.zaczely mi sie mdlsoci ktore stopniowo sie przistaczaly w wymioty.Do tego czulam sie tak wypompowana i bez energii.Wymiotowalam ostatnio glownie pod wieczor i to co zjadalm na obiad.Strasznie to wyczerpujace.Mam nadzieje ze juz teraz lepiej w tej kwestii

Gość akrylik
a to niezły przesąd z tymi inteligentnymi dziećmi:)) a myślałam, że coś się da z tym zrobić:(

Gość kaja 28
Oj kochana niewiele się da zrobic:( miałam do 19 tyg:( do tego strasznie paliła mnie zgaga, na to podobno dobre są migdały choć mi to też niewiele pomagało. no i nie piłam soków , tylko rozrobione z wodą bo to potęgowało kwasotę. trzeba przetrwać.

Gość kobietyyyyyy
ktore wymiotuja polowe ciazy rodza czesciej dziewczynki :)

Gość bershkaaa
wymiotowalam CAŁĄ ciaze i mam synka :O wiem wiem malo pocieszacace ale nie zastanawiaj sie kiedy to minie bo tego nikt nie wie a prawda jest taka,ze raczej nic nie pomaga na mdlosci ...

Gość maja papaja
Szczerze polecam opaski uciskowe Sea-Bands albo Psi Bands. Eliminują mdłości w mgnieniu oka. :) Pytaj o nie w aptekach i drogeriach.

Gość akrylik
z colą próbowałam, ale nie ma reguły. ostatnio zdarzyły mi się 2 dni bez mdłości i znowu wróciły:((. co to za opaski? naprawdę działają?

Gość maja papaja
Działają. Na prawdę. :)