Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinciapip

Dlaczego mądre dziewczyny zazwyczaj chodzą z debilami, sluchają ich

Polecane posty

Gość ewelinciapip

robią wszystko co kretyni chcą, a później płaczą w poduszkę i chowają siniaki? Dlaczego tak jest? A te puste laski mają wspaniałych, troskliwych mężów.

Gość prawde powiem
wlasnie:Chetnie poznam odpowiedz twoja.Slucham.

Gość ewelinciapip
Zauważyłam, ze niekiedy dziewczyny po studiach, piątkowe uczennice, wzorowo zachowujące się, miłe i wrażliwe zadają się z prostakami, którzy im ubliżają za nic mają ich zdolności, rozkazują im nie okazują, żadnego szacunku. Klną przy nich, a one szczęśliwe... Czy te kobiety mają małą wyobraźnię? Przecież prosta świnia nigdy się nie zmieni. Ludzie nie są równi. A wszyscy którzy tak mówią, mówią bzdury.

Gość filozoficznie..
czy fakt "chodzenia z debilem" nie koliduje z określeniem "mądra dziewczyna"? :o

Gość lofiz
to ze ktoś ma same piętki i jest "grzeczny" nie oznacza ze jest mądry;) poza tym moze wlasnie taki "debil" mial odwage ja oderwac, a jakis piatkowy i grzeczny student odwagi nie miał;)

Gość ewelinciapip
piszę tutaj, bo byłam dziś świadkiem kłótni między dwojgiem ludzi, ona fajna wykształcona dziewczyna, ladna i skromna chooc mogłaby miec nie jednego... On prostak po podstawówce, len smierdzący, do tego wredny i zimny jak głaz. Zbeształ ja, zrównał do poziomu -10. Ona ze lzami w oczach sie tlumaczyla. Dlaczego? Ja bym takiego imbecyla pierdolnela w glowe 3 razy i oplula na koniec... Szkoda mi tych slabych kobiet, ktore tak daja soba pomiatac:(

Kurwiszony zawsze najlepiej wychodzą. Są cwane, wygadane. Puszcza się taka z każdym a potem wyjedzie do innego miasta, zmieni towarzystwo i nikt nic nie wie o jej przeszłości.

Gość Hrabia Topór
Bo te piątkowe uczennice są bardzo puste w środku. Wydaje im się, że kolega, który sprowadza samochody z "niemczech" i używa wulgarnego języka posiadł nieopisaną madrość życiową to im imponuje. Chowanie dziecka pod kloszem tak się zwykle kończy.

Gość milosc jest slepa
🖐️

Gość sirius
Wydaje mi się,że autorka postu chciała przekazać swoje obserwacje.Zauważa w nich,że kobiety szanujące się,mądre czyli wykształcone i mądre życiowo często zadają się z nieodpowiednimi facetami.Faceci tacy i nie szanując ich,wyzywając nie zdają sobie sprawy,jaką krzywdę wyrządzają swoim kobietą.Zazwyczaj takie typki szybko się przekonują że kobieta jest bardzo "za nimi" perfidnie to wykorzystując.Taka kobieta jest wtedy wiele w stanie wybaczyć,ale przez to bardzo cierpi w środku,takie cierpienie bywa destrukcyjne dla ludzi o słabej psychice.Sprawa ma często się inaczej jeśli taka osoba ma komu się wyżalić,pogadać.Często też w ten czas może przejrzeć na oczy i tym samym zaoszczędzić sobie łez.Bywa też tak,że kobiety same wybierają "bed boy-ów" a nie zwracają uwagi na tego zwyczajnego chłopaka,który może nie ma wyglądu amanta,ale jest w stanie dać kobiecie poczucie szczęścia,zaufania,szacunku co w przyszłości może zaowocować czym pięknym.CZYMŚ NA CO TAK CZEKAM

bo 1) nie maja poczucia wlasnej wartosci 2) uwazaja ze tacy faceci sa bardziej rozrywkowi, w przeciwienstwie do tzw kujonow, dlatego ich zycie bedzie ciekawsze pozdrawiam

Gość jeden bad boy mi wystarczy P
dlatego, ze tacy faceci umieja uwodzic i zdobywac kobiety, sa bardzo szarmanccy, blyskotliwi i wiedza jak zawrocic dziewczynie w glowie, a jak dziewczyna sie juz zabuja, to jest juz za pozno i bardzo trudno wyciagnac sie z tego zludzenia

Gość sirius
Do jeden bad boy mi wystarczy P Tak są tacy co to potrafią i na tym bazują,ale z czasem kobieta może dostrzec,że to tylko pokazówka.Ja nie potrafię tak bo każdą kobietę bardzo szanuję,to wynika z pewnych zasad jakich mnie nauczono za młodu i teraz nie potrafię inaczej.NIe potrafię być chamski i ordynarny zawsze staram się być uprzejmy,a często kobiety wybierają tych złych chłopców.Dopiero potem,po czasie dochodzą do jakiś wniosków.A mimo to nie znalazłem tej jedynej i coraz bardziej wydaje mi się to nie realne.

Gość poniedzialkowa
zauwazylam cos podobnego :) W moim otoczeniu to przewaznie te mniej madre i ladne kolezanki maja lepszych facetow. Natomiest te ladne i madre mecza sie dupkami wmawiajac sobie ze na nic wiecej nie zasluzyly.;/ Czytalam gdzies ze co do wygladu to udowodniono naukowa ze brzydsze dziewczyny maja wieksze powodzenie.o.O Jak to powiedziala Marlena Dietrich ; " Najpiekniejsze kobiety maja najmniejsze szanse zdobycia wartosciowego mezczyzny" eh zycie jest niestety brutalne

sirius doceniam takie wartosci:-) wedlug mnie sa dwa typy bad boyow, jedni po ktorych od razu to widac, a drudzy, ktorzy zakrywaja to pod maska uroczego faceta, ja trafilam na ten drugi typ, teraz boje sie, ze kazdy pozniej sie taki okaze, ale bardzo chcialabym byc z osoba, ktora jest taka naprawde:-)

Juz Ci odpowiadam... Madre dziewczyny zazwyczaj uroda nie grzesza (oczywiscie sa wyjatki gdzie dziewczyna jest i madra i ladna np. ja :P), a Faceci, to wzrokowcy i jak maja ladna (choc pusta) kobiete, to o nia dbaja i jej dogadzaja. Wniosek chyba sam sie nasuwa :D

Gość moskala
Bo lubią drani. wredni faceci dostarczają im więcej emocji i nie wydają się nudni i przeciętni. No ja też uważam że jest kilka typów niegrzecznych chłopców. Najbardziej się boję doświadczonych w sztuce uwodzenia kolesi po30tce którzy powiedzą dziewczynie wszystko to co chce usłyszeć dlatego asekuracyjnie rozglądam się tylko za facetami rok dwa starszymi :P

Baby kochaja jak je facet oklamuje i ma lekko w dupie. I to jest piekna strona natury

Gość ewelinciapip
Widze z obserwacji, ze niekiedy brzydkie dziewczyny, ani ladne z twarzy, ani seksowne z ciala, grube, niezgrabne maja fajnych facetow, ktorzy na pewno skoczyliby za nimi w ogien, ladne szukaja ksiecia z bajki, w koncu zakochuja sie w przystojniaku, ktory jest mega prostakiem, az sloma z butow wystaje, ale z racji pieknej buski taka laska wmawia sobie, ze przeciez on sie zmieni:D Nikt sie jednak nigdy nie zmienił! Trzeba miec twardy tylek i duzo silnej woli, zeby na wlasne zyczenie nie wejsc w bagno

Gość moskala
ja zauważyłam że to najczęściej kobiety typu szara myszka mają najfajniejszych facetów, ładne dziewczyny przeważnie mają brzydali bo pewnie faceci boją się mieć zbyt ładnej dziewczyny bo może ich zdradzić itepe itede normalne dziewczyny ani za piękne ani jakieś brzydkie mają najlepiej

Gość sirius
Racja,często ładne dziewczyny szukają księcia z bajki,mając nadzieję,ze on się pojawi.Często się nie pojawia a dziewczyna czeka nadal,czasem się pojawia lecz okazuje się podróbką z Chin.A bywa jeszcze inaczej,dziewczyna ładna,mądra,umiejąca okazywać uczucia i doceniająca okazywanie ich w jej kierunku,ma problem bo wielu facetów,zwłaszcza tych nieśmiałych myśli sobie,że nie ma u takiej dziewczyny szans i rezygnuje.Sam tak miałem,zamiast wtedy podejść,to tak właśnie pomyślałem.I co najgorsze,myślę tak nadal.Chciałbym być po prostu bardziej śmiały i łatwiej nawiązywać pierwszy kontakt.Wydaje mi się,że gdybym to przełamał nie bolała by mnie samotność.

Gość naprawde madra z debilem sie
nie zwiąże

Gość nie jestem ladna
Widac nie sa takie madre skoro chodza z debilami i chowaja siniaki. Czy chowanie siniakow jest madre ?

sirius w sumie co ryzykujesz:-)? probuj, bo moze jakas fajna dziewczyna Cie ominie:-)

Gość Beatka 25 lat
Ja tak chyba mam niestety... :( idealizuję facetów, usprawiedliwiam ich sama przed sobą. A tak naprawdę chcę miec tylko partnera... Jestem w związku ale czuje się tak, jak Ty, Sirius :( samotna

Gość sirius
Jakie siniaki?? co to w ogóle ma znaczyć!!Facet,który podnosi rękę na kobietę jest śmieciem dla mnie i można się zapytać wtedy gdzie byli jego rodzice kiedy trzeba było go wychować i nauczyć pewnych rzeczy.Jeśli uderzy raz to zrobi to i następny.Kobieta trzeźwo myśląca nie zwiąże się z takim typem.

Gość nie jestem ladna
czyli powtarzasz to samo. kobiety , ktore sa z takimi typami nie sa ani madre ani trzezwo myslace?