Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinciapip

Dlaczego mądre dziewczyny zazwyczaj chodzą z debilami, sluchają ich

Polecane posty

Gość jeden bad boy mi wystarczy P
nie jestem ladna przeciez nie musi od razu bic, alkoholizowac sie, wystarczy ze jest egoista czy wyzywa, kontroluje

Gość nie jestem ladna
ale ja nie o to pytam.

Gość sirius
Do jeden bad boy mi wystarczy P Dajmy na to,siedzę sobie w restauracji a niedaleko obok siedzi kobieta,która przykuła mą uwagę.Nie wiem czy czeka na kogoś,czy jest tu sama bo może zaraz ktoś do Niej przyjdzie.Takie myśli kłębią się wtedy w mojej głowie,mowie poczekam jeszcze zobaczę jeśli za chwilę nikt do Niej nie przyjdzie to podejdę.Kiedy tak pomyślałem Ona w tym momencie wstaje i udaje się do wyjścia.Szansa przepada,to tylko przykład lecz jestem takim typem który,nie bardzo w siebie wierzy.A wielu ludzi pyta mnie czemu jestem sam.Co mam odpowiedzieć,że kiedyś ktoś mnie skrzywdził?W końcu trzeba zapomnieć ale to nie takie łatwe,zapomnieć może się uda ale znów zaufać jest trudno.Dziękuję wszystkim kobietom za słowa otuchy.

Gość sirius
Do nie jestem ladna Powiem tak,nie można mówić,że są głupie.Bardzo kochają i bywają zaślepione.Ale dla mnie bycie z takim facetem,który podnosi rękę,jest nie zrozumiałe.Ale to tylko moje zdanie.

sirius mozesz chwile poobserwowac, ale za dlugo nie ma co czekac i podejsc zapytac sie czy poszlaby na kawe:-) chyba najlatwiej kogos poznac na domowce, na studiach lub w pracy albo przez znajomych, nie obawiaj sie, bo moze akurat w ten sposob trafisz na ta jedyna:-) szkoda czasu na samotnosc i pisze to pomimo tego, ze rowniez teraz trudno mi zaufac, ale na pewno warto szukac i probowac:-) moze dziewczyna tez sie boi i czeka na Twoj ruch, w kazdym badz razie nie dowiesz sie jak nie sprobujesz:-)

Gość nie jestem ladna
dla mnie to jest zrozumiale ale to nie znaczy , ze takie cos popieram.

nie jestem ladna zgadzam sie siriusem, zakochane i zaslepione, do tego chyba maja nadzieje, ze bedzie lepiej, bo tacy faceci to klamcy i omotuja dziewczyny

Gość nie jestem ladna
to nie do konca jest tak jak piszesz. ja mysle, ze blad jest gdzie indziej.

Gość wiecie dlaczegooo
Bo przeciwieństwa się przyciągają, poza tym dziewczyny lubią niegrzecznych chlopcow - 100% fakt

Gość wiecie dlaczegooo
Poza tym niewyksztalcony chlopak - "debil" jakj to okreslilas tez ma uczucia i tez moze szczerze kochac, czemu od razu ma oszukiwac?

hee... mądre dziewczyny, ale nie inteligentne chyba ;) znam sporo osób które niby dużo osiągają np w kwestiach zawodowych ale życiowo to kompletne sieroty, bardzo podatne na takie nieszczęśliwe związki

Gość TH is IT
Kobiety wybierają przystojnych

Gość ewelinciapip
wydaje mi sie ze znajac juz troszke faceta mozna zauwazyc pewne zle cechy: - jesli nie ma szacunku to po pierwsze, czyli nie potrafi dojsc do porozumienia rozmowa tylko zaczyna walki slowne, nie kontroluje zlosci, uzywa: ,,pierdolisz głupoty", ,,wkurwiasz mnie", ,,kurwa mam cie powoli dosc", ,,hamuj sie troche, bo ci to i tamto...", ,,jestes pojebana" itp. - kiedy we wzroku widac, ze w kłótni absolutnie jest zły i nie jest to kłótnia na niby - ma bardzo zle spojrzenie, zaciska usta albo nawet kaciki ma wykrzywione w dół - kiedy odwraca się często plecami i nie ma ochoty zbyt szybko się pogodzić - kiedy nie przepuszcza w drzwiach, nie zaklada plaszcza, nie poprawia czapki i szalika (itp), - kiedy w rozmowie z innymi zwraca dziewczynie uwage, twierdzac, ze mowi bzdury, przerywa i sam zaczyna monolog, wszystkim oczywiscie wtedy jest wstyd za niego, a nie za ta dziewczyne - kiedy wysmiewa sie publicznie z naprawde niby drobnostek np.ale masz dzis smieszne rajstopy, ale wlos ci tutaj odstaje i ironiczne hehe, jakos dziwnie cien na powieki nalozylas, czy te spodnie nie sa przypadkiem na ciebie za szerokie? - niby nic! a ciagle mowienie kobiecie takich slow, naprawde moze ja na lata zakompleksic, gdyz po czyms takim nigdy nie bedzie w niczym i nigdzie pewnie sie czula, - kiedy jest zazdrosny, nie pozwala jej z kolezankami chodzic na balety, kiedy mowi wtedy - dobrze idz, moze w koncu ktos cie pozadnie zerznie i bedziesz spokojniejsza, wtedy nie potrafi kompletnie nad soba panowac - kiedy mowi: zle nie gotujesz, ale moja mama gotuje lepiej, bo ona nie uzywa pieprzu, ale bazyli i wegety - bzdura jhehehh, taka mala bzdura, a to wlasnie jest toksyczne zachowanie, na kazdym kroku udowadnianie drugiej osobie ze ktos cos od niej robi lepiej --- Cham mowi prosto z mostu, nie przebiera w slowach, wyzywa, bluzga, pluje, beka, nie chce myslec co jeszcze robi, --- Wredniak toksyna - jest szarmancki, w towarzystwie trzyma poziom i fason, udaje przyjemniaczka, ale jego spojrzenie i tak wszystko zdradza,

Gość sirius
Do nie jestem ladna przeczytałem ten temat co podałaś wcześniej.Wiesz ja staram się nie oceniać pochopnie nikogo,zwłaszcza jeśli nie rozmawiałem z kimś.Ludzie bywają różni,niektórzy bardzo dobrze potrafią się maskować by osiągnąć swój cel,mówię tu o zawróceniu w głowie kobiecie.Ciepłe słówka,prezentacja przed kobieta nienagannych manier tzw podstaw dobrego wychowania.Jest to pewien rodzaj wyrafinowanej techniki,budowy zdań i sprawiania wrażenia,że jaki to on nie jest inny niż wszyscy faceci.Ja nie mogę,mówić że jest tak w tym przypadku,ale do myślenia daje mi zdanie "co to ja bym z Toba nie zrobił jakbym był obok"Podtekst erotyczny,dający odczuć,że sex jest dla gościa chyba bardziej istotny niż poznacie kobiety w trakcie rozmowy,spaceru z Nią.Ale ja się nie znam i mylę sie jak każdy,nigdy nie mówię,że moja jest tylko racja,zawsze interesuje mnie zdanie innych i potrafię przyjąć opinię innych by potem powiedzieć "jednak się myliłem"