Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dla mnie nie ma problemu

Problem w tym ze chce Niemca

Polecane posty

Gość Nasttolatkaa
KOnserwatywni to oni napewno nie są ! Ja co roku jeżdże na wymianę do Niemiec do jakiejs niemieckiej rodziny na 2 tyg. wakacji, juz 3 raz bylam. I wypowiem sie, jacy sa mlodzi Niemcy, bo z takimi tam mialam glownie stycznosc. I napewno nie sa konserwatywni i ulozeni !! Wielu Niemcow mnie tam probowalo poderwać, oni lubia szalone imprezy, a ich styl ubierania na pewno nie jest porządny...

Gość Naiwna 67
A to jest już ich problem,ale ja dalej stoję przy swoim. Niemiec warum hast du jetzt nishts zu sagen:(

Gość Naiwna 67
Nastolatka Ty też masz rację,niektóre nastolatki tam są bardzo zepsute ale są i fajne dzieciaki:)

Gość do Niemca
Niemiec, wohnst du in Polen ? Suchst du ein Mädchen hier, vielleicht ?

Gość kocham Niemcow
ja mam brata Niemca jest zdolna bestia lecz leniwa

Gość Nasttolattka
Wiem, w mojej 1 rodzinie u ktorej mieszkalam byly bardzo ulozone , fajne dzieciaki. Graly na fortepianie, razem z nimi rysowalam, bawilam sie, chodzilam na spacery itp. Jak bylam po raz 2 w innej rodzinie, to poznalam te bardziej zepsute, dziewczyna u ktorej bylam miala na imie Christine i wszedzie miala kolczyki, miala mnostwo kolezanek ktore myslaly tylko o imprezach i mimo iz mialy po 14-15 lat to chodzily na imprezy do bialego rana , a na basenie widzialam jak para nastolatkow uprawiala seks przy wszytskich :o Dokladnie to bylam w Bawarii, w miescie Hochstadt

Gość Naiwna 67
Do Nastolatki Mój Niemiec ma córkę 19 latkę to całkiem normalna dziewczyna,więc myślę,że tam jak i u nas zależy w jakiej rodzinie się wychowujemy.Moja córka chodziła do Niemieckiej szkoły ale niestety w klasie była klika dziewcząt,które jej dokuczały i musiałam zabrać ją znowu do Polski. Także tak jak pisałam są różni ludzie i tam i u nas.

Gość Nasttollatka
Wiem, wiem :) To prawda, wszędzie tak jest, niezależnie od narodu. Ale też nie jest fair mowic np. że Niemcy to wszyscy porządni, ułożeni , konserwatywni, ułożeni itd. bo tak nie jest. Ludzie są rozni, niezaleznie od narodowosci. Ja bardzo lubię jeźdZic do Niemiec i bardzo chcialabym tam zamieszkac w przyszlosci, Ty mieszkasz w Niemczech ?

Gość kocham Niemcow
ja z kolei mialam przyjemnosc poznac strasznie zyczliwych Niemcow proponowali pomoc proponowali prace i poznalam tam swojego wielbiciela tzn wypatrzyl mnie sobie tam serio kochani mezczyznu :p

Gość ynetta
A ja jestem z Niemcem, mieszkam w Berlinie i jestem szczęśliwa, jak po prostu cholera! Mojemu niemieckiemu daleko do perfekcji, ale Niemiec mnie uczy - nie przejmujcie się gramatyką :) Są do tego przyzwyczajeni.

Gość śnieżyczka może nie
jak zdolny a leniwy?:D? Niemcy są pracowici;)

Gość Naiwna 67
Tak kiedyś tylko tam jeżdziłam teraz mieszkam,jest fajnie ale są też czasami problemy.Jeszcze do tej pory nie spotkało mnie z ich strony nic przykrego,ale myślę,że i tak może się zdarzyć,że usłyszę na mój albo mojej narodowości temat coś niemiłego.

Gość kocham Niemcow
leniwy bo ma w sobie troche polskiej krwi a tak w ogole to wyjezdzam tam jak najszybciej :P

Gość Nassttolatka
Ale to może się zdarzyc wszędzie, że uslyszymy cos niemilego pod adresem naszego narodu :/ A gdzie dokladnie mieszkasz, w jakim Landzie ? :)

Gość Naiwna 67
Z tą ich pracowitością to różnie bywa,ci młodzi Niemcy nie są już tak pracowici jak byli ich rodzice.

Gość kocham Niemcow
bylam dlugo haveland bede bawaria

Gość śnieżyczka może nie
znam niemców, bo mieszkali za płotem u Babci. Czytali niemieckie gazety..nie wyjechali...- przesiedlenia. bardzo kulturali, pracowici, pomocni.

Gość Nasstolattka
Bawaria jest piękna, gratuluje :) To prawda, młodzi Niemcy nie sa juz tacy, jak Ci starsi.

Gość kocham Niemcow
bylam kilka razy na terenie Niemiec kocham tych mezczyzn - po prostu kocham

Gość kocham Niemcow
w pizdu Izraelici, Rosjanie itp cioty nie ma to jakm peawdziwi mezczyzni - czyli Niemcy

Gość Naiwna 67
do Nastolatka Mieszkam w Strasburgu to jest takie małe śliczne miasteczko za Pasewalkiem ale dopiero 7 miesiąc dopiero się przyzwyczajam,przedtem jeżdziłam do Dusseldorfu:)

no i temat upadl.

Gość co chwile ktos cos pisze
i upadl? bo co ?

no juz wszyscy powiedzieli wszystko co wiedza o Niemcach juz sie podzielilysmy wiedz o Niemcach i naszych z nimi doswiadczeniach ponadto okazalo sie ze rownie wspaniali co Niemcy sa Szwedzi moze nawet lepsi ci ostatni

Gość Naiwna 67
Bo się chyba wyczerpał i tyle :):):)

Naiwna jak bede juz na stale z checia skontaktuje sie ja bede bawaria poza tym zapewne masz kontakt tamze z milymi Polkami

Gość Szwedzi są NAJ
bez porownania do Niemcow, ktorzy chodza latem w oblesnych spodenkach i sandałach a fee a stopy maja jak Hobbici

tak zgadzam sie Szwedzi sa boscy Sa b cieplymi stowrzeniami. Strasznie troskliwi. Zdecydowanie wierni. Zazdroszcze ich zonom :)

Gość Naiwna 67
Tam gdzie mieszkam jest tylko jedna Polka a możemy się skontaktować,czemu nie:)