Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dla mnie nie ma problemu

Problem w tym ze chce Niemca

Polecane posty

moze przypomne - to co cenimy u takich nacji: 1. wysoka kultura i oglada towarzyska 2. zachowanie zawsze pozadane 3. umiejetnosc reagowania na potrzeby partnerki 4. lojalnosc 5. wysoka troska o partnerke 6. wsparcie partnerki - nie odreagowywanie na partnerce br.

Gość taaaaaaaaaaa
gówno prawda jakieś utopię tutaj przedstawiacie śmiać mi się z was chce; polak, niemiec, szwed, itd. takie same chooooje w co wy wierzycie???

oczywiscie przypominam - aby wejsc w zwiazek z obcokrajowcem nalezy: 1. psoiadac znajomosc jezyka angielskiego w st min. dobrym 2. posiadac znajoosc j. niemieckiego w st min dobrym wyglada na to ze 3 panie na tym forum to potrafia :P

taaaaaaaaaaa masz zdecydowanie problem

drugs ja bylam tylko z obcokrajowacmi i tylko z obcokrajowcem widze przyszlosc inaczej tego sobie nie wyobrazam

Ośmielasz się twierdzić, że nasze polskie chłopy złe:) Ha ha ha

drugs nie bede sie wypowadac jakie sa te chlopy poniewaz te chlopy nie interesuja mnie czy sa zle czy sa dobre - to tez nie interesuje mnie to ze preferuje obcokrajowcow to moja indywidualna sprawa. Nie chce cie pouczac jak masz teraz odpowiedziec.

Nie musisz mnie pouczać a w swojej wypowiedzi jesteś bardzo pompatyczna i wyniosła. Odniosłam takie wrażenie. Z takim podejściem nikogo przy sobie nie zatrzymasz; chociaż życzę Ci męża-obcokrajowca.

Drugs Dziekuje. Zycze wiele szczescia z polskim chlopem jesli juz pojawil sie w zyciu, best regards

Drugs moze masz racje. Nikogo nie zatrzymam. Ale nigdy nie zatrzymywalam. Nie jestem zwolenniczka zabiegania o kogos. Moze byly starania (o obcokrajowca). Niestety sa bariery nie do pokonania akurat z tym obcokrajowcem. Ale wiem jedno - polskie chlopy nie interesuja mnie.

drugs Thank You very much :)

Drugs powiem szczerze nie wyobrazam sobie Polaka w moim zyciu po prostu nigdy takiej opcji nie rozwazalam dla mnie jedyna nadzieja to Republika Federalna Niemiec

Ok tylko nie moge zrozumieć skąd u Ciebie aż tak mocna chęć, wręcz rzec można desperacja? Dlaczego akurat Niemiec? Btw. byłam kiedyś w związku z obcokrajowcem, nie wyszło za duże różnice kulturowe; tak myślę.

ostatecznie moze byc Szwed, Norweg. Niemiec - poniewaz mam b pozytywne, konstruktywne doswiadczenia z ta nacja. B wspaniali ludzie, zyczliwi. Oferuja pomoc. Spostrzegani na swiecie b pozytywnie (dawniej druga na swiecie potega gospodarcza). Uporzadkowani. Perkekcjonisci (mowie o pokoleniu w przedziale 34-40). Nigdy nie poznalam tak serdecznych ludzi - przy zalozeniu ze maja prawo do tego - by myslec o sobie jak najlepiej. Nie lubie trochu zadumanych obywateli nacji - niekoniecznie pozytywnie spostrzeganych na swiecie.

i nie ukrywam ze podejme b wysokie ryzyko by byc z meczyzna ktorego b pragne i mam to szczescie ze kocham wysokie obcasy :):):)

Gość Love High Hills
no tak i juz uciekla drugs

Gość co z tego że kochasz wysokie o
Zgodzę się z wypowiedzą, że sprawiasz wrażenie wyniosłej.... poza tym momentami nie wiem, o co chodzi w Twoich wypowiedziach. A jak ktoś ma inne zdanie , niż Ty , to od razu piszesz, że ta osoba do pięt Ci nie dorasta.Wielka Pani, co wyżej sra niż d*pę ma:o Chcesz Niemca , to sobie Go szukaj, kogo to obchodzi ?

Gość jak taka wspaniala jestes
to czemu, jak dotad tego Niemca nie znalazlas :D ?

Gość wielka paniusia
a całe dnie i do poznej nocy na Kafeterii siedzi :o żal :o Widzę, że nuda w ferie niektorym szczegolnie daje sie we znaki, co Pani "jak dla mnie nie ma problemu " ?

Gość Love High Hills
pilnowac sowjego nosa radze. Zeby miec Niemca musze jakos wygladac. Obecnie jestem swinia poteznych gabartyow - nie przeszkadza mi to w niczym. Ale w marcu bede wygladac extra :)

Gość Love High Hills
nie siedze cale dnie. Jedynie zalozylam topic - co by mnie dziaciaki lat 12 do 15 zostawily w spokoju. Bo ani astronauta ani Israeli Russian citizen nie miesci sie w obszarze moich zainteresowan. I radze by dzieci pilnowaly swojego nosa i swoich tatusiow i mamus. Pozdtawiam serdecznie - tym samym zamykam topic i temat uwazam za zamkniety.

Gość Love High Hills
widze ze dzieci dalej sa znudzone :P piekielnie :)

Gość Love High Hills
poczekam - poogladam - popatrze do czego zdolne sa malutkie dzieciatka :P wzajemnie wykanczajace sie psychicznie :P :)

Gość no wlasnie widac
przynajmniej szczera jestes, żeby sie nazwac świnia poteznych gabarytow :o

Gość Love High Hills
oczywiscie jestem wobec siebie 100 % obiektywna i lubie obserwowac wyczyny dzieciakow :)

Gość Vin Vin Vin
A skąd się wzięła w Tobie potrzeba posiada Niemca? Byłaś kiedyś związana z Polakiem?

Gość Love High Hills
nigdy nie bylam zwiazana z polakiem i nigdy nie bede

Gość Vin Vin Vin
A mogę zapytac czemu?