Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczona na maksa

No i co o tym mam myśleć???

Polecane posty

Gość Zaskoczona na maksa

Kilka miesięcy temu poznałam faceta na pewnym portalu randkowym.Cel znajomości był z góry określony.Żaden związek tylko zwykła niezobowiązująca znajomość.Nie wnikaliśmy w nasze życie prywatne,zawsze spotykaliśmy sie na neutralnym gruncie,nigdy w naszych mieszkaniach,choc wiedzieliśmy gdzie mieszkamy.Przez 5miesięcy bylo wszystko ok,aż do wczoraj.Rano napisał smska z pytaniem co dziś mamy w planach,wiec mu odpisałam ,że raczej nic bo jakoś słabo się czuje i chyba mnie jakaś grypa łapie,a on odpisał ze kupi jakieś cytryny i wpadnie na herbatę.napisałam mu ok,bo wzięłam to za żart.Po godzinie zadzwonił ,że jest u mnie pod domem w sklepiku i czy czegoś więcej potrzebuje.Zgłupiałam normalnie .przecież nigdy nie wpraszał się a teraz chce mi zakupy jeszcze robić.No ale trudno.Pomyślałam ,że wypijemy herbatę i będzie po sprawie.Myliłam się.Gdy już dotarł na moje piętro otworzyłam mu drzwi i ruszyłam w stronę kuchni żeby wstawić wodę a jego wysłałam do pokoju.Gdy nagle usłyszałam jak woła do mnie.Mówisz,ze słabo się czujesz a kuzynka znowu podesłała ci synka żebyś się nim zajęła.Krzykłam odruchowo że to mój Maciuś i wtedy zapadła cisza.W sekundę doszło do mnie,że nigdy nie mówiłam mu o moim synku.No bo w sumie co go to obchodzi....Potem rozmawialismy o wszystkim ale nie o Maćku.Po dwóch godzinach pojechał do siebie.Wieczorem napisał mi smsa.Szkoda ze nie wspomnialas o tym ze masz dziecko.To wszystko zmienia.przepraszam. O co mu chodzi???przeciez nie szukam ojca dla dziecka,to byl zwykly uklad!!!Nigdy nie zrozumie Facetow.

Gość Zaskoczona na maksa
Proszę niech się ktoś wypowie

Gość ninoooooooo
olej go inny facet(dojrzaly )facet by raczej byl zly ale z drugiej strony bylby szczesliwy i tez tym faktem ze nie tylko masz syna ale i po tobie nie widac ze urodzilas.....i ze dajesz sobie rade sama tym ze jestes dzielna normalny facet by to dostrzegl..

Gość Hop hop hop hop hop hop

Gość Zaskoczona na maksa
Nie jest dla mnie problemem ,że zakończył naszą znajomość tylko zastanawiam się dlaczego?????Co dziecko zmienia???

STARY KAWALER ; I DO TEGO SIE SZANUJE;OLEJ GOOO ,odpisz mu ze co on sobe nie mysli, ze nawet bys nie chciala zeby twoj syn wychowywal sie z nim... albo nic nie pisz, bo i po co,on szuka zony,najlepiej bez zobowiazan by byla...znajdziesz sobie innego faceta, ktory zaakceptuje twoje dziecko..

Gość Zaskoczona na maksa
Jeśli szuka żony to po co zaczynał wolną znajomość bez zobowiązań.Przecież nigdy niczego od niego nie oczekiwałam a już na pewno zakladać rodziny nie chce.

Gość ninoooooooo
ja mam meza z ktorym mam 2 dziecko a moje pierwsze bez problemu zaakceptowal..

Gość Zaskoczona na maksa
ninoooooo fajnie,że jesteście szczęśliwi ale ja nie szukam ani męża oni ojca dla swojego dziecka bo ojca ma.Po prostu jak każda zdrowa kobieta mam pewne swoje potrzeby. Mówią że my kobiety wszystko komplikujemy ....jasne !!!

Gość hop hop hop hop hop hop hop

Gość jezu jakie wy glupie jestescie
:o:o

Gość a dlaczego głupie

Gość a dlaczego głupie
Podnoszę może wypowiedzą się jacyś panowie???

Gość hahahahahahhaaaa

wiesz jakiś dziwny ten facet ale najwyraźniej jednak do końca nie przyswoił, że to luźny układ i chyba liczył na coś poważniejszego ale skoro wystraszył się dziecka to dobrze, że to się teraz okazało