Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichalKtorySieBoi20

Okres a Ciaza

Polecane posty

Gość MichalKtorySieBoi20

Witam! Mam takie pytanie... przed wczoraj ja wraz z moja dziewczyna bylismy na imprezie i upilismy sie dosc mocno... nastepenie gdy odprowadzilem ja do domu zaczelismy sie u niej kochac bez zabezpieczenia... penis byl suchy gdy go w nia wkladalem poza tym ona miala 3 dzien okresu oczywiscie doszedlem poza nia czy mozliwe ze zajdzie w ciaze? Czy to nie jest tak ze krew wyplucze preejakulat? bardzo sie boje i prosze o szybka odpowiedz

Podczas miesiączki można zajść w ciążę, aczkolwiek jest to mało prawdopodobne. W ciążę zajść można, ponieważ plemniki niekiedy przeżywają i zachowują zdolność do zapłodnienia przez 7 dni. Jeśli więc współżyje się na przykład 3 dnia cyklu (1 dzień krwawienia = 1 dzień cyklu), jajeczkowanie ma miejsce 10 dnia cyklu a plemniki żyją 7 dni, to ciąża jest możliwa. Każda kobieta, która współżyje, nawet jeśli stosuje antykoncepcję, musi się liczyć z możliwością rozwoju ciąży.

Marne szanse żeby zaszła. Polecam poczytać o tym. Oszczędzisz sobie sporo stresu

Ja zaszłam w ciążę w czasie okresu i też właśnie w 3 dzień.Ale słyszałam,że to się rzadko zdarza.Jednak jest to możliwe.Napisz czy skończyłeś w niej,bo jeśli nie to jest mniejsze prawdopodobieństwo zajścia w c.

Gość MichalKtorySieBoi20
Nie skonczylem w niej w dodatku bylo strasznie malo spermy podczas orgazmu po pijaku sie mniej wydziela spermy prawda? a jak to wyglada z preejakulatem?

Gość MichalKtorySieBoi20
i jeszcze jedno takie pytanie dodatkowo... czy po 2 tygodniach test jest w stanie cos wykryc?

Gość MichalKtorySieBoi20
mam taka nadzieje ehh tylko jak pokonac strach... oto jest pytanie

Gość MichalKtorySieBoi20
czy ktos jeszcze moglby sie wypowiedziec?

Gość Jarek_K
Plemniki zachowują zdolność przez conajwyżej 24 godziny. Więc napewno ciąży z tego nie będzie. Poza tym dni płodne to od 3 dnia po okresie do 10 dni przed okresem. Nie rozumiem tylko poco kochać się w czasie okresu. Chyba nie widziałeś jak wygladał zakrwawiony penis po wyjęciu z pochwy.W żadnej kulturze na swiecie nie poleca się seksu w czasie okresu. To po prostu obrzydliwe. Już nie mówiąc o współżyciu gdy się jest po dużej dawce alkoholu. Po prostu szkoda słów ...

Gość MichalKtorySieBoi20
Ja i moja partnerka nie wspolzyjemy na codzien dlatego po wypicu to w nas wybuchlos samo... poza tym penis nie byl czerwony od krwi po wyjeciu