Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana..

Mam problem bo nie jestem pewna czy jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość Zakłopotana..

Mój problem polega na tym że kochałam się z chłopakiem w sylwestra i wiem że uważaliśmy ale 12 stycznia powinnam dostać okresu i go nie mam strasznie się boję..:( pomożecie mi?? tylko proszę nie wspominajcie o teście ani ginekologu:(

Gość inanana
No kurde możesz być w ciąży:( nie chce Cię straszyć, ale jest taka opcja... Tez tak miałam:( Jednak nie myśl, że na pewno tak jest tylko zrób ten test... Może wyjdzie negatywny i dostaniesz okres, a jeśli wyjdzie że jesteś w ciąży to i tak to w końcu wyjdzie na jaw... 3maj się.

Gość Zakłopotana..
no nie było by wtedy za fajnie:(

Gość rowniez zaniepokojona
rowniez kochalam sie z chlopakiem w sylwestra, okres jednak nie powienien być wcześniej niz 23 styczen? mogę miec powody do zmartwien? stresuje sie strasznie

Gość ktoos
dziewczyny kochałam się chłopakiem w sylwestra, później w nowy rok i w następnym tygodniu też parę razy. bez zabezpieczenia. głupota bezmyślność i w ogóle brak mózgu bo nie moge być w ciąży. stresowałam się i miałam wszystkie objawy łącznie z wymiotami które przychodzą w 6 tygodniu ciąży ale to już szczegół. okres przyszedł, po 5dniowym spóźnieniu. do apteki po test i nie będziecie musiały się o to nas pytać czy jesteście w ciąży czy nie. ja się stresowałam a @ przyszła. więc do Was też pewnie przyjdzie. ale myślcie następnym razem, ja już będę i na następny cykl lecę po evre ;-) powodzenia