Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh.

moja mama mówi

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh.

że to źle swiadczy o dziewczynie która chodzi do swojego chłopaka do domu ..ze raczej jak juz to powinno sie siedziec u dziewczyny w domu .. true? ale mam udana matke...

Gość higgana
moja tez mnie tak uczyla i w sumie jestem jej wdzieczna, teraz z dowiadczenia wiem,że czesto rodzice chłopaka krzywo patrza na taką dziewczyne chociaż się usmiechają i proponuja obiadki i herbatke i kawkę.wg mnie nie mozna byc dzikim i wpadaj do niego raz na jakiś czas, ale nie siedź do późnego wieczora i staraj się by jednak czesciej bywal u cibie.uwierz mi później to docenisz

Gość Evelinnasss
higgana ma rację :) lepiej siedzcie u ciebie :)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh.
tak mówiszs? ale on mi sam proponuje czy bysmy nie poszli do niego ..przeciez nic nie robimy złego ,tylko film ogladamy. i widujemy sie tylko w weekendy bo w tyg ma studia.. dzien u niego i dzien u mnie

Gość xxxxx88
i ma rację...........pewne rzeczy się nie zmieniają

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh.
jestesmy razem od 4 miesiecy i do tej pory tak było..ale skoro podzielacie zdanie mamy to widocznie trzeba to zmienic.. tylko niewiem czy po 4 miesiacach cos to zmieni.. w sumie to z jego mama widzialam sie moze z dwa razy

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh.
jestesmy razem od 4 miesiecy i do tej pory tak było..ale skoro podzielacie zdanie mamy to widocznie trzeba to zmienic.. tylko niewiem czy po 4 miesiacach cos to zmieni.. w sumie to z jego mama widzialam sie moze z dwa razy

Ale dlaczego nie można odwiedzać własnego chłopaka zbyt często? pierwszy raz coś takiego słyszę, no rozumiem, że siedzenie do późna czy nocowanie to przegięcie, ale żeby nie odwiedzać zbyt często? 😭 jakieś to dziwne... Ja jestem w lepszej sytuacji:P bo od kiedy się znamy, mój facet nie mieszkał z rodzicami więc nie musiałam czegoś takiego przerabiać...

Gość bo tak mówi tradycja P

pierwsz słysze że patrza krzywo to chyab dziwni ludzie że nie chca poznac dziewcxyzny/ kobiety swojego syna ja jak jechalismy do jego rodziców siedziałm cały dzien nieraz spałam i co w tym dziwnego fakt miałm 23 on 26 ale i co z tego