Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem sniadanko i pije kawke

Do facetow

Polecane posty

Na górze róże, na dole fiołki, chcesz się bzykać? Hmm, jak przyjdzie coś oryginalnego, to opublikuj :D Może wcale nie jest takie oryginalne :D

Regres-Juz mialam urlop, dokladnie w gorach spedzilam;):D "hej;) tak sobie oglądam profil i dostrzegam miłe zaskoczenie, że takie urocze i fajniutkie kobietki można tu zastać;) choć jedna rzecz budzi moje zastrzeżenia- czy Pani niedawno dowodu nie odebrała;)??;p bo buzia więcej niż wieku pełnoletności nie zdradza;) pozdrawiam" Podalam swoj wiek:classic_cool: Moja droga do sukcesu jest bliska:P Zaczynam rozumiec myslenie plci przeciwnej:classic_cool::P

po buzi, po buzi i do buzi:P:classic_cool: :D

"Witaj Co powiesz na dluga niezobowiazujaca znajomosc z milym, sympatycznym 36 latkiem. Jestem szczerym usmiechnietym facetem. Czy jestes zainteresowana taką znajomościa? Pozdrawiam" Na dluga...huhuhu dlugie bzykanie:D:D Trzeba sie zastanowic, lepszy rydz niz nic:D

Gość taaaaaaaaa
przynajmniej napisał niezobowiązująca

Tak, jest bardzo szczery, tylko, ze ja zaznaczylam czego szukam:D a do tego bardzo sie staralam napisac ze zrozumieniem:D chodzi oczywiscie o moj opis;)

Gość Ciekawska jestem
A na jakim portalu masz konto?Do mnie prawie nikt nie pisze moze musze zmienic miejsce;)

jakkolwiek by nie bylo, bardzo te posty podbudowuja moja wiare w siebie i daja mi satysfakcje... uwielbiam sluchac komplementow... az czuje takie mrowienie w dolnej czeci brzucha, hihihihihi

"jem sniadanko i pije kawke jakkolwiek by nie bylo, bardzo te posty podbudowuja moja wiare w siebie i daja mi satysfakcje... uwielbiam sluchac komplementow... az czuje takie mrowienie w dolnej czeci brzucha, hihihihihi" Taaaaaa czuje mrowienie w majtkach:D Marny podszywie:classic_cool: Konto mam na iLove;)

do autorki.. A czego ty się dziewczyno spodziewałas po żenujących portalach randkowych? Liczyłas na rycerza na białym koniu? Skoro masz konto w takich miejscach licz sie wiec z tanimi komplementami ect i głupawymi tekstami..

jem sniadanko i pije kawke jakkolwiek by nie bylo, bardzo te posty podbudowuja moja wiare w siebie i daja mi satysfakcje... uwielbiam sluchac komplementow... az czuje takie mrowienie w dolnej czeci brzucha, hihihihihi po zastanowieniu jednak przyznaje, jest trochę prawdy w tym podszywie :D jestem trochę próżna i prosta jak źdźbła żyta :classic_cool:

Na nic nie liczylam, jestem tam dla zabawy i z ciekawosci tez. Poza tym ci faceci zyja tez w swiecie realnym, czy sie myle?:D No i ucze sie myslenia meskiego:D Lubie analizowac ich wypowiedzi, czy to realne czy wirtualne teraz:classic_cool:

Podszywie ciebie pewnie nie chca nawet do spotkan bez -zobowiazan:classic_cool: Zaluj, bo mrowienie w majtkach jest rewelacyjne:classic_cool::D

Gość podszyw jem sniadanko
haha przerobiłem i przemyślałem cala materie związana z randkami internetowymi i myślę, ze twoje podejście jest bardzo typowe dla osoby, która dopiero zaczęła przygodę z tym ;) ps. moja kobietę spotkałem w realu po bardzo wielu randkach z internetu :classic_cool:

Gość ucz sie ucz przyda sie
W przyszlosci,moja rada dla ciebie i innych kobiet,kazdy facet mysli kutasem predzej czy pozniej bedzie sie puszczal tak dlugo az prawda wyjdzie na jaw.Nie sluchaj gadania typu,ze moj taki nie jest,ze moj jest wspanialy,najlepszy,oni juz tacy sa,nawet ten wyjatkowy marzy o innej dziurce!A na portalach randkowych masz wiele przykladow,tez kiedys mialam konto na takowym,zonaty i w zwiazkach od groma,kurestwo na swiecie!

podszyw jem sniadanko -Nie wiem jakie jest tam typowe zachowanie a jakie nie, jestem tam troche ponad miesiac i jeszcze nie odpowiedzialam na zadna wiadomosc, dlatego, ze smiesza mnie te wiadomosc, wiem, ze sa kobiety i dziewczyny ktore to cieszy, ale ja do nich nie naleze, mnie to smieszy.Poza tym w tym czasie poznalam kogos w realu, a to konto mam dla zabawy no i lubie analizowac;) Kazda kobieta lubi komplementy, ale szczere od wartosciowego mezczyzny, takie sciemy na mnie nie dzialaja, bo w kazdej wiadomosci widze:"Chce Cie bzyknac":classic_cool:

"To jest niemozliwe, ze taka piekna i fajna dziewczyny jest sama..." To znaczy, masz fajna dupe i chce sie spotkac z toba w hotelu na pare godzin ale kobiety wola klamstwa wiec sie je oklamuje

Jozek-Mojej pupci nie widac na zdjeciach:D🖐️

w kazdej wiadomosci widze:"Chce Cie bzyknac" życzę powodzenia :classic_cool: 🖐️

Jak twarz niezgorsza to tez na 2 godziny sie mozna spotkac. Poka ten profil

Jozio-poszukaj sobie na iLove, jestem mila, fajna...znajdziesz szybko:D :classic_cool:

podszyw jem sniadanko -Dzieki:D Oczywiscie masz na mysli znajomosc realna, jesli sie nie mysle...:P

"poszukaj sobie na iLove, jestem mila, fajna" A ja jestem niemily i zbyt fajny zeby szukac No ale jezeli wolisz banalne teksty z ajLow to umiem tez wymyslic pare na poczekaniu

Gość ubrane fakty
Jak jestes taka mądra to sama któregoś zaczep. Ciekawa jestem co byś napisała ,by nie pomyślał''jestem łatwa chce się bzykać,a ty wydajesz się na tyle głoopi ze łykniesz każdy żenujący tekst'' :classic_cool:

oj chyba ciężko u ciebie z wyczuciem sarkazmu i ironii :O chodziło mi o to, ze z takim podejściem będzie ci potrzebne szczęście :O 🖐️

Gość moskala
ahahahahahaha jakie teksty :P wylałam z tych kolesi, ech kłania się brak czytania ze zrozumieniem i chęć szybkiego podrywu.zero kreatywności. dobrze że podchodzisz do tego na luzie bo chyba inaczej sie nie da a ty próbowałaś napisać do jakiegoś czy raczej tylko czekasz i to oni się odzywają?

Podszywie mam dobre wyczucie ironii, potrafie wyczuc na odleglosc;) Za to Ty musisz popracowac nad swoim poczuciem humoru:P Ja nie pisze do nikog i nie odpisuje na zadne wiadomosci, bo mi sie nie chce:D Byc moze sa tam wartosciowi faceci, ale trzeba szukac ze swieca:P:classic_cool: Jozek-jak mnie znajdziesz, umowimy sie na randke:D:classic_cool:

"Jozek-jak mnie znajdziesz, umowimy sie na randke" Nie umawiam sie na randki. To slowo zle mi sie kojarzy. Pobajeruj troche najpierw, a nie od razu ze spotkaniem wyjezdzasz :)